My Bucket List

Heisann!

Nå sitter jeg nede på Jobblyst på NAV og tenkte jeg kunne lage ett innlegg, om mine punkt på min Bucket List. Det er for det meste bare destinasjoner jeg vil dra til, og da ting å se/oppleve på de forskjellige plassene. 

1. Dra til Seychellene/Maldivene, og bo i sånt hus ut på vannet. Ah så deilig! Bilder tatt fra Google

2. Dra tilbake til Los Angeles og oppleve Universal Studios igjen, og få tatt en skikkelig tur på byen og oppleve LA på sommeren. Men å dra med venner denne gangen og ikke en skole! Gjerne dra videre til Las Vegas også, muligens til NY og Nashville og ah, så mange plasser!  Disney World er jo og en ting å oppleve i Orlando! 

 

3. Oppleve Sør Afrika og forskjellig kultur, alltid hatt utrolig lyst å se forskjellige stammer som jeg har sett i dokumentarer. Var en gang i tiden en drøm om å bli fotograf å reise rundt å fotografere forskjellige stammer og kultur, og dyreliv.


Bilde fra Google

4. Når det er snakk om kultur, så vil jeg oppleve Spania (Fikk opplevd litt i Barcelona da), Kina, Japan osv også. Jorden rundt hadde vel vert midt i blinken for meg.


Bilder fra Google

Er sikkert mye mer jeg har på lista mi, men dette var det jeg kom på i farten! 
Husk å sjekke ut det forrige innlegget mitt, med min første video på Engelsk til Youtube! Dere finner den ->HER<-.
Vi snakkes mer senere!

– Helene

5 kommentarer
    1. Synes du hadde noen fine punkter! Barcelona anbefales virkelig. Besøk La Boqueria / La Rambla om du har muligheten! Japan, Island, Scotland og Fillippinene er bare noen få på min liste *-* Skal ganske mye til for at jeg noen gang kan oppleve noen av dem, men det er lov å drømme!

    2. Vi opplevde for det meste mat og fancy spisesteder. da vi var på tur med opplæringskontoret vårt og Bama, men herreguud så mye spennende arkitektur og andre ting å se på i den byen.

    3. kaffeslabb: Ja mye det vi også såg på, men opplevde også Barcelona Beach Festival der, det var sykt gøy for oss som liker den type musikk! 😀 Vil tilbake dit en annen gang og se mer arkitektur ja!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg