Min Sommer I Bilder

Heisann!

Tenkte jeg skulle dele litt bilder med dere fra min sommer, er en god stund siden jeg har blogget nå! Jeg var jo på flere hytteturer, ble ikke så veldig mange bilder derfra men har litt, så har det vert mye chill og soling med venner og gode dager og kvelder! Ble også en tur til Barcelona i 2 uker sammen med Tiril, Kristine og Aleksander (Kjæresten til Kristine). Så litt bilder har det jo blitt! Men må si jeg faktisk har filmet en del, bildene er liksom nesten bare selfies og så er det film fra rundt om kring. Får se om jeg klarer sette sammen noen videoer! 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

En liten update da, denne søte blonde jenta på bildene mine som dere ikke har sett her før, er min nye roomie Eilin! Tiril måtte flytte ut da hun måtte overta en hund i familien, det er hennes hund men bestefaren har hatt den til nå. Og jeg er jo allergisk, så da kunne vi dessverre ikke bo sammen mer. Veldig trist men utrolig gøy og koselig for hun og kunne ha hunden igjen. Å ha ett dyr gir mye glede i hverdagen! Men det som er digg, er at hun ikke bor langt fra meg og Eilin, så er bare en liten spasertur så kan vi møtes. 
Jeg er altså utrolig heldig, som har truffet blink med roomie! Jeg har jo alltid vert veldig på det å bo alene med tanke på all allergi og det med sosial angst. Jeg mestrer jo angsten godt, men er noe med det å ha en plass som er min plass der jeg kan roe ned helt, og det blir jo hjemme. Men å bo alene har jeg ikke råd til, og alle mine venner har dyr eller kjærester de bor med. Så nå måtte jeg rett og slett finne noen jeg ikke kjente fra før, og det var utrolig skummelt. Stresset som bare det, men Eilin er helt fantastisk, og jeg tror vi er litt like på noen punkt som gjør det lettere for oss også. Vi klikket liksom med en gang, sykt deilig. Elsker jo å bli kjent med nye folk, så det her var fantastisk. Vi har bodd i lag i rundt 3 uker nå ish. 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

En annen update, jeg har vel skrevet om allergi vaksinene på bloggen før. Jeg var på møte i går med lege oppe på sykehuset, og jeg begynner på dem igjen til neste år. Vi ble enige om at kroppen skal få kvile litt til, og så har jeg vert veldig fin i sommer i forhold til tidligere, noe som kan tyde på at de allerede har hjulpet litt de jeg fikk begynt på. Så da avventer vi til neste år igjen! Noe som jeg tenker er sykt digg, jeg er jo nettopp på plass skikkelig i leiligheten og driver med jobb leting, kan update dere senere på det med jobb. Men så skal jeg jo også opp på sykehuset på utgreiing for litt andre ting, kan lage ett eget innlegg om det senere. Og da er det jo greit å konsentrere meg om de tingene nå og så ta mer senere! Så akkurat nå sitter jeg på NAV på jobblyst, og får jobbe med bloggen! 
Nei jeg får ta å runde av, ble mye tekst og bilder her nå! Jeg tenker nå når jeg er skikkelig på plass med noen ting, så skal jeg begynne å blogge og lage videoer til Youtube igjen. Har laget meg en liten plan så håper jeg får alt til å gå! 

Vi snakkes senere! 

– Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg