Birthday Girl

Endelig 18, tutta vår!

Processed with VSCO with f2 preset

I helgen som var, feiret vi Karoline som endelig er blitt 18. Det var en så fin kveld med fantastiske jenter, var ganske redusert Lørdagen etter, vi var ute da også siden bestevenninna til Tiril, Camilla, var her. Godt å se henne igjen også! Men ja, klarte jaggu to dagers. Det er ikke ofte! Men så har det jo resultert i at jeg har blitt syk, så er hjemme fra jobb.. Eller, jeg var jo syk for ikke så lenge siden, så ble nok aldri helt frisk og nå er hele greia blusset opp igjen. Tror nok det er bihulebetennelse eller noe, så skal inn til legen i morgen. Typisk at jeg skal bli syk når det er store planer i helgen også, da skal Anette ha en bursdag sammen med oss, hun vet ikke hva hun skal, bare at hun skal pakke en bag! Men jeg blir med da, bare tar det ekstra med ro. Drar ikke før Lørdag så har i hele morgen på å bli bedre også!

Processed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 preset

Har fått gjort litt her hjemme da, i nye leiligheten til meg og Tiril. Gud så deilig det er å ha en egen plass med snuppa mi! Har fått støvsugd hele greia og sofaen, vasket litt klær osv. Så nå etterpå skal jeg dusje selv og legge på nytt på sengen, så steke meg en kotelett og rett og slett legge meg. I morgen kveld, kommer mamma en tur inn på besøk. Blir gøy å vise henne leiligheten og så fint vi har fått det her. 

Processed with VSCO with f2 preset

Vi snakkes senere!

 

– Helene

2 kommentarer

Siste innlegg