Girls

Heisann!

Processed with VSCO with a6 preset

Beklager for at jeg har vert litt borte, har hatt null inspirasjon til bloggen og har vert en del syk. Føler meg mye bedre nå da! Så i går tok jeg meg en tur til sentrum med pappa og jentene, litt etter de dro hjem såg jeg Tiril og Anette og sprang etter dem. Så de inviterte meg med på grilling i parken litt senere på dagen. Og jeg var jo i sentrum for å møte på mamma, så jeg var med henne først og vi bestemte oss for å kjøpe med Abas burger bort (Siden jeg sliter med å finne grill mat jeg tåler..) og spise sammen med alle i parken, for da kunne Kiara bli med og gå litt rundt ute før bilturen tilbake til Dale. Så hadde Tiril og Anette med seg en del kompiser og han ene har en valp, som var såå leken. Men Kiara var alt for opptatt av mat, haha.. 

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Så akkurat nå sitter jeg med mud mask på, huden min trenger virkelig litt pleie nå etter all svetting og feber jeg har hatt. Senere skal jeg, Tiril og Anette på grilling og vors før vi tar en tur på Quiz. Kommer til å ta det litt rolig siden jeg har vert mye syk, og så får vi se hvordan formen er om jeg drar hjem tidlig eller hva jeg gjør! Blir gøy! 

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset~Strike A Pose~
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Nei jeg får runde av her og vaske av meg masken, så blirre å bare begynne med sminken og sånt så jeg vet jeg har god tid! 
Snakkes senere!

– Helene

2 kommentarer

Siste innlegg