Bursdag

Heisann!

Processed with VSCO with f2 preset

Ja, nå har jeg sminket meg og gjort meg klar til senere i dag. 16.00 kommer det familie til pappa på en liten familie feiring for meg, blir bare pappa og stemor sin familie og så mamma, tar en feiring med mamma sin familie senere. De bor litt lenger vekke så er lettest å gjøre det sånn! 

Processed with VSCO with f2 preset

Tok bare helt enkel look på sminken i dag, en øyenskygge farge over hele lokket og en lys leppestift. Orket ikke noe liner i dag, kjenner pollen er begynt ute så renner både fra nese og øyne, og da er det ikke noe digg med mye sminke som bare blir ødelagt igjen.. haha! 

Processed with VSCO with f2 preset

Forrige helg var jeg ute en liten tur både Fredag og Lørdag, eller, liten tur ut Fredagen, hehe. Jeg og Vilde ville ta oss en rolig tur ut for å varme opp til Lørdag, var utrolig koselig! Så sov jeg over hos henne, Lørdag så samlet jeg en gjeng på Pikant til Quiz og feiring, så dro vi videre på Larris og møtte flere der. God helg, og jeg var faktisk ikke fyllasyk Søndagen, bare slapp! Det var godt. 

Processed with VSCO with f2 preset

Tok ikke så veldig mye bilder forrige helg men har noen, så jeg poster dem senere! Nå får jeg springe å varme meg litt middag, og finne ut hva jeg skal gå med. 
Snakkes senere!

 

– Helene

2 kommentarer

Siste innlegg