Makeup Practice

Heisann!

Jeg tenkte å dele noen bilder med dere, av venninnene mine! Jeg lånte dem til litt sminke øving, jeg sminker jo som regel bare meg selv, men vil bli flinkere til å sminke andre, så jeg kanskje kan gjøre noe med det i fremtiden! Eneste jeg ikke gjorde på dem var å legge liner på Birgitte, må øve meg på det også men det tar jeg en annen gang. Synst lookene ble fine og bildene også ble fine. Jentene mine er nydelige! 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Er det en ting jeg elsker å drive med er det sminke, så det vil jeg øve meg mer på fremover, og begynne med sminke oppdrag om jeg føler jeg mestrer det, og får tid! En ting jeg synst var gøy med denne dagen, er at alle har så forskjellige detaljer i ansiktet, og forskjellige ansikts former. Så det er veldig gøy å måtte sminke etter det, og sminke på forskjellige måter.
Kanskje jeg utdanner meg innen det senere i livet, who knows? Håper dere likte bildene og sminken. Mye jeg kan gjøre bedre neste gang! 

 

– Helene

5 kommentarer

Siste innlegg