Flytta

Heisann!

Processed with VSCO with hb1 preset

Long time no see! 
Har vert utrolig mye rundt meg den siste tiden, så jeg har ikke tatt meg tid til blogg, heller ikke så mye annet stæsj egentlig. Vel, nå har jeg da flytta, bor på ett lite rom så å få plass til alt var en prøvelse men det gikk! Har pakket ut nesten alt, har en eske med litt små ting igjen og en pose med litt toalett saker. 

Er vertfall deilig å vere på plass! Kjenner hele meg bare er sliten for tiden, psykisk og fysisk. Så har brutt litt sammen flere ganger og fått angst anfall flere ganger enn jeg fikk når jeg først begynte å slite med angst.. Så ja, derfor jeg også valgte å ikke blogge noe før jeg var på plass igjen. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Vel, jeg har bursdag snart da! Blir nok en tur på Spa i lag med mine nærmeste jenter på selve dagen, som er på en Tirsdag i år. Så blir det nok en fest feiring helgen før med flere av vennene mine. Og om dere lurer er det 17.April jeg har bursdag!
Det blir nok kos, skal ha en liten familie feiring også tror jeg. Jeg elsker familie feiring i en alder av snart 21, får meg til å komme litt tilbake til barndommen og så er det bare noe jeg elsker med familie, og jeg er så heldig som har en stor familie jeg for så vidt står ganske nær. Ikke alle er så heldige! 

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg får runde av her, akkurat nå sitter jeg på sminkebordet mitt og bruker det som en pult, så er på tide og hoppe i seng! Skal nok se en episode av en serie før jeg legger meg, helg vettø. Klokken er jo 01.03 i skrivende stund, men innlegget blir ikke publisert før i morgen. Så ja, vi snakkes senere så satser jeg på bloggen kan hjelpe meg litt opp å gå igjen som den har gjort før! 
 

-Helene

7 kommentarer

Siste innlegg