Through My Phone


~ Litt hvitvin når jeg vasket og ryddet huset. ~ Lørdag forje helg når jeg var en liten tur ute med Vilde. ~

~ I dag nå i stad, dusjet og smurt meg full i olje i ett håp om at huden skal få fukt igjen. ~ Ute hos bestemor med Kiara. ~
Processed with VSCO with hb1 preset
~ Makeup time, første looken jeg lagde med Huda Beauty Dessert Dusk Palette. ~
Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset
~ Gotta Love Snapchat. ~

~ Spa kveld med Birgitte for 2 helger siden (?), litt pleie når jeg var syk. ~ Igjen Snapchat selfie fra i dag. ~ 

Ja, litt bilder fra telefonen den siste tiden. Har jo vert mye hjemme så er ikke så veldig spennende! Vel, jeg beklager men jeg tok en liten pause sånn uten å si noe. Har vert utrolig mye som har skjedd nå i det siste, men det værste må da vere at jeg mister litt økonomisk støtte, så jeg må flytte innen slutten av Mars. Og jeg finner ikke noe jeg har råd til. Så er liiiitt stressa grunna alt det, men det skal nok ordne seg. Må prøve tenke positivt, og prøve stresse ned, for gud det kjenner jeg går utover kroppen. Men prøver vertfall! 

Så det jeg gjør atm er egentlig bare å slappe av, tok en god dusj i dag og har bare slappet av for å prøve roe ned. Håper jeg får sove i natt! I morgen blir det skole, så reiser jeg kanskje på tur med Kristine og typen hennes til hytta/huset som hennes familie har. Blir tilbake Lørdag såfall, har mye stæsj jeg må gjøre og fikse. Så er nå greit å bruke litt av helgen på det! 
Nei, vi snakkes i morgen!

-Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg