Work work work

Heisann!

Nå sitter jeg flat ut i sofaen og skal jobbe med lekser. Sov lenge i dag og det var digg, sovnet så sent. Når jeg stod opp var det bare å hive seg rett i dusjen, varmtvanns tanken vår her i huset er litt rar så i går var det kaldt vann hele dagen uten at noen hadde brukt varmt vann.. men i dag var det tilbake, så det var bare å skynde seg før det ble kaldt igjen, haha. 
Etter det laget jeg meg bare litt melk med gluten frie havregryn, solsikke kjerner og chia frø til frukost. 

Processed with VSCO with f2 preset

Vel, jeg skal skrive en novelle i Norsk å levere inn, har egentlig sagt jeg skal levere inn i dag, men jeg klarer virkelig ikke skrive. Begynte på Torsdag, og jeg har bare visket ut og slettet alt jeg har skrevet. Har ikke klart å begynne.. Så jeg må nok sikkert ha både i dag, i morgen og Mandag tror jeg. Heldigvis har jeg mye tid siden jeg bare har noen få fag på skolen, så jeg får jobbet med det ekstra på min egen tid. Så sant det er okei for læreren da. Så jeg tar meg en liten pause i kveld og blir med Vilde ut en rolig tur, trenger komme meg ut døra litt de dagene jeg føler meg bra! 

Processed with VSCO with f2 preset

Nei jeg får hive meg rundt å prøve skrive litt før alt skjer i kveld, mamma skal jo vere her til Tirsdag så vi skal ha good middag senere, åh jeg gleder meg. Håper jeg får tid til å skrive ett innlegg eller to til før jeg drar ut. Og poste ett innlegg i Facebook gruppa med produktene! 
Snakkes senere!

-Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg