Helg

Heisann!

Ja nå ligger jeg forsatt i senga og klokka er 16.30. Plantet meg her i dag med dataen, har jo varmematte i senga så er derfor jeg bor her akkurat nå, haha. Frostpinnen! Vel, i går fikk jeg ikke blogget, grunnen til det er at Anette kom opp til meg, og vi satt å pratet og spiste litt mat før vi hentet Vilde og for på butikken. Når vi kom hjem til meg igjen var det bare for meg å hive på sminka! Jeg hadde sagt ja til å ta litt bilder av desse to tuttene, Vilde ville ha litt flere bilder til Instagram og Anette til bloggen sin! Den kan dere finne -HER-! Så da tok jeg noen av meg selv og vi tok noen i lag. 

Klokken ble jo ganske mye, så lyset er jo ikke noe å skryte av. En ting jeg trenger er ring light altså! Kanskje en soft box også etter hvert. Må bare spare til det da… Ja så vi måtte bli litt kreative og ta sminke speilet mitt med lys inn i stuen og ha vanlig lys på, haha. Det ble noe lunde okei da, men dårlig lys sliter på sjela mi altså. 

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
I need to do some squats. My ass is fading as.

Vel for første gang på sånn 5 år har jeg stilt meg opp med kamera og tatt bilder av den så kalte outfiten. Må bli flinkere til det as. Buksen er kjøpt i London og toppen har jeg faktisk “arvet” fra ei på jobben til min mor, fikk en god del kle av henne siden hun skulle kvitte seg med litt, og så er vi samme størrelse! Så det var utrolig gøy, fikk meg også ett par boots. 

Nei nå skal jeg hive meg rundt her snart, skal gjøre litt lekser og rydde litt her i leiligheten, min mor kommer i kveld og blir her i noen dager siden hun skal jobbe. Så det blir kos! 
Legger ut bilder som jeg tok sammen med jentene i ett eget innlegg senere <3 
Snakkes!

-Helene

4 kommentarer

Siste innlegg