New Start

Heisann!

Ja, jeg tenkte å bare rett og slett starte på nytt med blogg, men jeg lar mine gamle innlegg vere oppe. Jeg har ny motivasjon nå, nye ideer, flere planer med venninner og ja. Jeg tror 2018 kommer til å bli ett bra år, bare starter en måned senere enn normalt, hehe.
Jeg har endelig fått skiftet design, jeg elsker det. Gleder meg til jeg får tatt skikkelige bilder til headeren. Bare det i seg selv gir jo en motivasjon til å drive på med det jeg liker, skrive blogg, sminke og ta bilder. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Så se på dette som ett første innlegg, ish.
Starter fra begynnelsen av, så blir innlegg der jeg forteller hvem jeg er, hverdags innlegg som vanlig, sminke looks, presentasjon av produkter som jeg jobber med (Kan finne Facebook gruppen min, Flawless Faces By Helene, skal få det inn i menyen også), og innlegg der jeg snakker om hva en som måtte falle meg inn, og saker jeg har på hjertet. YouTube kommer jeg selvfølgelig også til å forsette med. 
Så ja, nå skal jeg finne meg litt mat, jobbe med litt lekser til skolen, dusje og så får jeg se hva dagen videre bringer. 
Snakkes senere!

-Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg