Once Upon A Time…

Heisann!

Nå sitter jeg og har nett spist meg litt kveldsmat. Ny stekte brød med røyke laks, nam! Måtte selvfølgelig lage meg litt mer te, hehe, tok litt mindre ingefær i dag da siden det tok over smaken på appelsinen litt i går men nå smakte det både appelsin og ingefær. 

I dag har vert en litt mer effektiv dag enn hva det skulle være i forhold til hva jeg skrev på forrige innlegg, jeg stod på kjøkkenet og skulle lage meg mat da jeg bestemte meg for å vaske bestikk skuffa når jeg tok ut av vaskemaskina, og når jeg er i vaske humør tar jeg alltid mer enn bare den tingen jeg vasker. Så endte opp med å støvsuge hele over etasjen her, så det ble veldig sent mat og litt lite kos med voffen før hun og mamma dro, men men! Godt å få det gjort. 

Så baket mamma brød til meg før hun dro, endelig har jeg brød. Haha, alt for glad i brød til frukost osv, klarer ikke knekkebrød i en lengre periode av en merkelig grunn. Så imens jeg spiste nerdet jeg litt serie, utenom The Vampire Diaries, ser jeg på Once Upon A Time for tiden, jeg såg på det når det først begynte men datt ut pga mye annet, så jeg såg alt på nytt og er endelig kommet videre til det jeg ikke har sett. Elsker den serien og vrien de har på alle eventyrene! 

Men nå får jeg runde av her, skal kose meg med litt chips og mørk gluten og laktose fri sjokolade som mamma fant til meg på butikken, og heldigvis soya fri også! Og så blir det å legge seg.

 

Husk å stille meg spørsmål til spørsmålsrunden i forrige innlegg! 
Snakkes senere!

– Helene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg