hits

helene

- beauty is an inside job -

|| Diett ||

  • 22.11.2017, 00:18

Processed with VSCO with hb1 preset

Heisann!

Ja, nå har jeg hatt noen dager jeg ikke har blogget, grunnet jeg har vert så utrolig slakk og dårlig. Jeg var jo hos legen på Mandag og fikk svar på prøvene jeg sendte inn, og de var heldigvis fine så er ingenting alvorlig. Men grunnet noen prøver jeg tok i 2015 og en gastroskopi (kamera ned halsen, der de også tok en vevsprøve) og symptomer jeg hadde da og har nå, så tror de jeg mest sannsynlig har IBS (Irritabel tarmsyndrom). Så nå skal jeg i 4-6 uker gå på Lav FODMAP diett, der jeg kutter ut mye ting som er normalt at de med IBS reagerer på og rett og slett "hissig" mat. Når symptomene mine er begynt å komme seg vekk, så kan jeg introdusere 1 og 1 produkt igjen for å se hva jeg er tolerant for. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Så i kveld var jeg og pappa nede å handlet inn litt ting, laktosefri melk og youghurt osv. Jeg og mamma må bake nye brød til meg på Torsdag, for vi har nok i litt ting jeg muligens kan reagere på i brødene jeg har nå, så skal vi prøve lage noen boller. Jeg er jo ikke så veldig kreativ i matveien, men da er det greit at jeg har en bestevenn som har peiling på mye sånt. Så hun hjalp meg med å komme inn i dette greiene her og så hjelper mamma meg med brød og sånt.

Processed with VSCO with hb1 preset

Så til kvelds lagde jeg meg da Laktose fri youghurt sammen med, chia frø, druer og lønne sirup. Jeg er jo en kresen person, men det var godt så jeg ble veldig glad for at jeg likte det. I morgen får jeg prøve med litt jordbær også. Nå skal jeg kose meg med litt potetgull, for det kan jeg spise, før jeg hopper til sengs å prøver sove. Sov alt for lenge på dag i dag så det blir nok tøft. Blir hjemme fra skolen i morgen også siden jeg er så dårlig, så får jeg se hvordan kroppen oppfører seg til Torsdag og kanskje komme meg nedover da. 
Snakkes senere!

 

-Helene

|| Lazy weekend ||

  • 18.11.2017, 14:35

Processed with VSCO with hb1 preset

Heisann!

Nå er jeg skikkelig lei av været ute altså, det er jo sånn noe lunde okei og fint på dagtid med litt små byer av regn, og så på kveldstid er det full vind, regn og så var det litt lyn og torden også. Kan ikke bare snøen få legge seg fint og solen titte litt fram. Det hadde vert så digg det! 

Processed with VSCO with hb1 preset

Nei, jeg har polstret meg selv inne for helgen hjemme hos meg selv. Skal ha en laat helg, siden jeg er syk. Passer Kiara i dag da, mamma er på jobb. Skal snart lage meg noe godt å spise med en kopp kakao og bare nerde serie, og i kveld blir det litt hjemme spa med ansiktsmaske tenkte jeg. Det tror jeg huden min trenger nå i denne vinter kulda. 

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Er helt sykt trøtt da så er ganske sikker på om jeg legger meg ned nå så sovner jeg på ett blunk, sov bare 3-4 timer i natt. Kanskje jeg skal ta meg en powernap, men er redd jeg sover alt for lenge, siden jeg er ganske flink til å slå av alarmene mine i søvne når jeg sover tungt.. hehe

Processed with VSCO with hb1 preset

Nei, jeg får hive meg rundt å spise noe, kanskje jeg våkner litt. Må ut å lufte voffen også når hun våkner, akkurat nå sover hun tungt og drømmer veldig.
Vi snakkes senere!

-Helene

|| Christmas Inspo || 

  • 16.11.2017, 22:28

      

Heisann!

Herregud nå er det bare litt over 2 uker igjen til Desember, og julen nærmer seg med stormskritt! 
Jul tror jeg alltid har vert min favoritt tid i året, og vinteren. Men så sneik kulde allergien sin inn i livet mitt og nå er plutselig sommeren favoritten, haha! Men jeg elsker jul og vinter fordi om. Snø, kakao, god frisk luft ute. Håper kanskje jeg får ræva opp i bakken i år og stå på litt slalom, men får nå se hvor fort kroppen reagerer på kulden denne gang. Har jo merket litt allerede dessverre, så blir vel å gå i termodress til skolen snart. 

I år skal jeg feire jul hjemme hos pappa og stemoren min for første gang, med mine to små lillesøstre og så skal vel farmor feire med oss også. Det blir utrolig gøy å få være med Rebekka og Linea i jula. Blir en tight jul på meg da, har ikke penger til noe særlig så venner får en liten gave som blir litt halvveis hjemmelaget, familien får noe lite og så driter jeg i kalender i år så jeg har råd til å heller kanskje være med ut i rom julen. 
Gleder meg til å tenne på jule duftlys og kose meg med julemusikk. Aah
Nei nå skal jeg snart hoppe i køya, så vi snakkes senere! 

 

- Helene

|| Favorite Songs ||

  • 15.11.2017, 20:34

Heisann! 

Processed with VSCO with f2 preset

Tenkte jeg kunne dele mine favoritt sanger for tiden! 

How Long ~ Charlie Puth

Thinkin´ ~ Miley Cyrus

Perfect ~ Ed Sheeran

Week Without You ~ Miley Cyrus

Humble ~ Skrillex, Kendrick Lamar

Every Rose Has Its Thorn ~ Miley Cyrus

Beautiful Trauma ~ P!nk

Pray ~ Sam Smith

Personal ~ The Vamps, Maggie Lindemann

Love You Like That ~ Dagny

Levitate ~ Hollywood Undead

Havana ~ Camila Cabello, Young Thug

Processed with VSCO with f2 preset

Malibu (Alan Walker Remix) ~ Miley Cyrus

All Night ~ Kristin

Younger Now ~ Miley Cyrus

Almost Famous ~ Noah Cyrus

Walk On Water ~ Thirty Seconds To Mars

Badam ~ Hardwell, Henry Fong, Mr. Vegas

Talking Body (The Young Professionals) ~ Tove Lo

Wolves ~ Selena Gomez, Marshmello

Bedroom Floor ~ Liam Payne

Home ~ Nick Jonas

Unsteady ~ X Ambassadors

Juicy Wiggle ~ Redfoo

Demons ~ Zeds Dead

Only Time ~ Enya

May It Be ~ Enya

Processed with VSCO with f2 preset

Haha, ja er noen gode gamle sanger der og litt nye. Hører på litt av alt jeg vett så da må jeg ha litt gamle sanger inni der også.
Nå sitter jeg bare i sofaen og har litt sånn vondt over alt, får heldigvis svar på ting på Mandag. Blir snart å sove siden jeg er så utslitt, men først slappe av litt med noe mat. Håper jeg kommer meg på skolen i morgen. 
Snakkest senere!

-Helene

|| Halloween Party || 

  • 14.11.2017, 20:17

Heisann! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Ja, her kommer litt bilde dryss fra Halloween Party`et jeg hadde her hjemme før vi dro på festen på byn. Var en super koselig kveld med mye gode mennesker. 

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with hb2 preset

Ja det var bildene fra kamera, ble ganske fornøgd med både kostymet mitt og sminka mi. Her er noen mobil bilder fra meg og venner! Kanon helg med flotte folk. Nå ligger jeg flat ut på sofaen. Har vert så sykt dårlig den siste tiden, begynte en stund før Halloween men har bare blitt verre og verre, så har vert å levert mye prøver til legen for å finne ut om det er noe annet enn stress eller allergi. Så får bare vente å se hva de sier. Håper jeg kommer meg på skolen i morgen, henger så sykt langt bak nå og det irriterer meg grønn. 
Nei, nå skal jeg bare late meg litt så forhåpentligvis ned å handle litt om pappa kan kjøre meg, mangler litt ting. 
Vi snakkest senere! 

 

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no