hits

helene

- beauty is an inside job -

|| Halloween ||

  • 25.10.2017, 00:04

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with b5 preset

Heisann!

Ja nå er det lenge siden jeg har blogget, herregud. Har vert så mye i det siste, med både skole og influensa i hytt og pine osvosv. Men men, alt på skolen går veldig bra, selvom jeg dessverre allerede har litt fravær pga sykdom. Var hos legen i dag og fikk erklæring på alt så det er jo supert. 

Nok om det! Ja nå nærmer Halloween seg, og jeg har hele mitt liv elsket Halloween. I år skal jeg være killer clown, jeg har kostyme fra før som jeg skal bruke (er egentlig ett hekse kostyme men whatevz, har ikke penger til å kjøpe ett helt nytt) som matcher fargene på sminka perf også. Så på Fredag som var fikk jeg besøk av to venninner, og hadde litt test sminking.
Jeg har brukt latex en gang for å lage ett lite kutt i pannen, så å lage noe sånt som dette var uvant. Synst det gikk veldig greit til å være første gangen min da! 

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with b5 preset

En ting som irriterer meg litt da er at sikkert aaalle sammen nå skal være klovner/killer clown, siden IT kom ut for ikke lenge siden. Jeg har jo drevet å fundert på 4 forskjellige ting siden sist Halloween og bestemte meg egentlig for killer clown for lenge siden, men men. Still gon do it.

Nei jeg elsker alt som har med kreativitet å gjøre, og da også innen sminke. Så jeg gleder meg til Halloween, og så vil jeg prøve å bli flinkere å teste ut andre sminke looker utenom Halloween også, og muligens bli litt flinkere med blogg og youtube i samme slengen. Men får nå se, henger litt bak på skolen, og utdanning er første pri. 


Håper jeg får tid til å ta bilder av hele shiten på Halloween, når linsene er her og kostymet på plass. Meen må bare se hva jeg rekker, er jo ferdig på skolen 15.00 så blir det bare å hoppe rett i sminka når jeg kommer hjem.

Nei nå skal jeg slappe av litt med serie før sove tid, håper jeg får meg opp litt tidlig i morgen før skolen.
Ha en fin kveld/natt!

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no