hits

helene

- beauty is an inside job -

OSLO

  • 01.10.2015, 03:01

Hei søte!


Nå er det på tide med en oppdatering, jeg beklager så mye, men har faktisk ikke hatt så mye tid til bloggen etter jeg flyttet. Har vert veldig mye som har skjedd de første ukene, og jeg elsker det! Endelig faktisk ting som skjer rundt meg hele tiden med så mange hyggelige mennesker! Og jeg har super dårlig nett på rommet mitt, så det kommer også i veien.. Men skal nå prøve å få oppdatert oftere enn dette her.

Nå er jeg hjemme i Førde på høstferie, hadde tenkt å blogge før i ferien men har ikke orket eller hatt tid, Fredag kom jeg hjem med flyet rundt 23, og da var det rett i bilen til pappa og snakke med han og min mor, så ete, før det bar utover til bestemor.
Lørdag var jeg på byen en tur med mitt søskenebarn og noen venner, så sov jeg hos han og vi chillet Søndagen før det ble tilbake til min bestemor.

Mandag - Onsdag var jeg hos min far og hadde bessøk av godeste Vanessa og typen hennes, var så godt å se henne igjen! Vi dro på en dagstur til Bergen på Tirsdag, det var virkelig kos. Brukte litt for mye penger men jaja! 

Nå sitter jeg plantet i sengen hos besta og mamma, får ikke sove.. 

Ja dere lurer vel litt på hvordan det går med alt, og jeg har det veldig veldig bra på skolen. Klassen min er fantastisk, jeg har fått så sykt mange gode venner allerede, og jeg klarer faktisk nesten ikke vente med å komme meg tilbake dit på Mandag å se alle igjen. Lærerene er fantastiske, skolen er fantastisk, folkene er fantastisk. Jeg kunne ikke hatt det bedre akkurat nå. 

Når det kommer til angsten har jeg virkelig fått prøvd meg, folkemengder med flere ukjente personer når jeg først kom dit. Det var tøft, så en skuffende ting er at jeg har begynt å snuse igjen, angsten ble sterk og jeg såg snus hvor enn jeg snudde meg siden flere på skolen snuser, så til slutt klarte jeg ikke mer. Jeg trengte snusen for å roe meg ned (Its all in my head I know) men det funker, siden jeg tror det funker så funker det. 

Og allergien, er så mye bedre i Oslo. Det er ikke like mye pollen der og siden det ikke er lov med dyr på skolen har jeg faktisk vert mega bra på både øyner og i pust. Hatt litt feber svingninger osv, men det er jeg jo vandt til. Jeg er mye bedre enn hva jeg pleier, og det, det liker vi!

Vel det siste jeg har å si nå er at jeg tenker å lage en spørsmålsrunde med neste innlegg, med skolen og flytting i fokus, så er det noe dere lurer på så skriv det i det innlegget jeg senere poster som hører til Spm runden, så jeg får alt samlet! Svarer på video!

Vel vi snakkest senere, til dere som er våkne nå, ha en fin natt.
Og til dere som leser i morgen, ha en fin dag! 

 

 

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no