hits

helene

- beauty is an inside job -

SVAR PÅ SPØRSMÅLS RUNDEN

  • 11.08.2015, 21:54

Beklager for at jeg snakker litt stille, tenker ikke over at jeg burde snakke litt høgere enn vanlig når jeg spiller inn, heheh 

Beklager for at jeg blogger sent, men var en koselig dag i dag med felles frukost hos pappa, Stemoren min har en bror som er på bessøk her også, så var det til sentrum og shoppe litt ting vi trengte og så hjem å lage middag. Nå er det gaming på gang her og jeg å paps skal nett ut å gå en tur med Rebekka, så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene

Night out

  • 09.08.2015, 20:43

Heisann søtinger!


Ja nå sitter jeg plantet i sengen hjemme hos mamma og er helt DAU... Skulle jo bare en kose tur ut, men møtte så mye kjents folk så endte opp med litt mer drikking enn planlagt og nach og full pakke, det var jeg egentlig ikke heeeelt klar for siden jeg ikke sov så godt natt til i går, men det gikk nå! Søskenebarnet mitt var også ute så var med han en del, og så trengte han plass å sove, så han låg hos meg og mami. 


Her har dere det jeg gikk ut på byen med, tok på meg noen boots i stede da, orket ikke hæler uansett om desse ikke er så høge og egentlig veldig gode, men bare gadda ikke, hehe! 
Både skoene og jumpsuiten er kjøpt på Nelly, merke:
Sko - Michael Kors | Jumpsuit - Lollys Laundry

Fant ikke skoene på Nelly så har ikke fått linket de, men fikk linket jumpsuiten, den er der enda! Fra venstre er det meg - Hedda - Karoline

Så ja! Jeg hadde en fantastisk fin kveld/natt. Er koselig og godt å vere litt med gamle gode venner nå før jeg skal dra.
Men nå skal jeg se ferdig Frozen som jeg begynte å se på i stad, så blir det tilbake til pappa i morgen. 
Snakkest søte! 

(Svarer btw på SPM Runden i morgen eller på Tirsdag, så har du spm, kom med dem nå!) 

 

-Helene

MY NEW BABY

  • 08.08.2015, 18:15

Heisann søte!


Ja i dag hentet jeg kamera på Elkjøp, tipp hvem som er happy da?! JEG ER

Så nå sitter jeg i soffaen på stua mi, og slapper av. Venter på middag, og etter det blir det en kose kveld med to jenter jeg virkelig savner å vere med som er utrolig lenge siden jeg har vert med! Hedda og Karoline! 
Var på en liten tur med Hedda i stad, sånn at Cash fikk seg en tur og vi også. Skal sitte hos meg før vi skal på byen, så tenker å få testet kamera litt mer da.

De to siste bildene er tatt med nye kamera! Wææ, Helene so Happi 

Men nå, får jeg rydde litt ting og stesj før det blir ut ut, tut tut

 

Husk SPM runden min!
Snakkest senere søte gode dere!

 

-Helene

INSPO - SUMMER

  • 08.08.2015, 00:30

Åååh jeg er så gira på å dra ut og oppleve verden! 
Gleder meg så sykt til LA og London med klassen min på folkehøgskolen, det blir bare helt fantastisk. Jeg har så lyst ut å oppleve ting og reise rundt, men har ikke vert noe spesielt på tur. Tyrkia to ganger (Side og Kemer), Danmark en gang (Alt var selvfølgelig stengt) og Sverige flere ganger når jeg var liten men husker ingenting av det.. siden jeg var så liten! Og jeg var jo en tur til Sverige når jeg var på Gatebil for to år siden, men har liksom ikke reist noe spesielt om vi ser vekk fra å reise rundt i Norge.

Så det er en ting jeg skal oppleve når jeg blir eldre og har penger til det, flere land, flere kulturer! 

Kom med spørsmål på spørsmåls runden min da, blir nok ikke til at jeg svarer i helgen, trenger flere spm først ;-D


 

-Helene

Walk And Talk

  • 07.08.2015, 21:20

Heisann søtinger! 

Ja nå sitter jeg å slapper av i sofaen min borte hos Papsen. Har faktisk fått gjort en del i dag, var først til sentrum med pappa, min stemor og lillesøsteren min for å handle. Vi var også innom brukt butikken for meg og min mor, hun var på jobb så rakk det ikke selv. Sa hade til henne og Kiara nå nettopp i stad, de skal ut til bestemor i helgen. OG ENDELIG FANT JEG NOE JEG HAR LETT ETTER LENGE!
Bamse drakt til bebbiser, så jeg kjøpte hvit til Rebekka og Paps kjøpte en i Brun! Har lyst på en selv, de er så søte... men jeg er ikke liten og søt lengerSå når vi skulle hjem, tok vi med oss Vilde! Vi tok på oss treningsklær og gikk tur med hundene Kiara og Cash, vi var faktisk ute i 2 timer og koset oss. Deilig med fint vær menst vi var ute, men jeg (så smart ass som jeg er) hadde jo på meg helt mørke klær, tightsen er svart, og en mørkebrun trenings genser... kan dere tenke dere at jeg ble fort sliten da og varm?! Jepp... hehe
Har også lagt av ett kamera som jeg skal ha med på skolen i Oslo, som er sneddent og greit å ta med rundt når jeg skal reise med skolen, i stede for å dra på speilrefleksen hele tiden som veger ett tonn, hehe.. Lagt av Sony Alpha A5100 på Elkjøp med pappa, som jeg og mamma skal hente ut om ikke lenge! Gleder meg til å få hendene på det altså! 


HUSK : SPM runden min --HER--

 

-Helene

Can't take the ache from heartbreak ? Favorite Songs

  • 06.08.2015, 19:29

Heisann søte! 
Nå er jeg igjen plantet i sengen for å kvile litt og blogge før det blir rydding av klær. Flytter om bare 16 dager!! Helt sykt å tenke på, men fy fader så jeg gleder meg. 
Var ute på tur med Kiara flere ganger i dag, to litt lange og flere små, og det er ett stort sjokk for både meg og mangen andre at jeg faktisk har vert på tur i dag... haha, lat sa du? Jepp

Men det var skikkelig deilig da, tenkte jeg kunne dele litt musikk med dere, av mine Favoritter for tiden! Og husk SPM runden min --HER--Ja, her har dere noen sanger jeg hører på. Har hørt på flere av de mega lenge men jeg blir ikke lei sanger. 
Og den siste er ikke en sang, det er altså albumet for dere som ikke skjønte det, Adam sitt album er helt fantastisk, jeg elsker alle sangene hans! Både gamle og nye! 

Jeg har jo veldig variert musikk smak så --HER-- er listen min om du vil sjekke den ut. Mangen gamle gode sanger oppe og nye helt nede! 


Ut på tur aldri sur! 

 

 

-Helene

SPM RUNDE

  • 06.08.2015, 04:39

Heisann søte! 


Ja tenkte jeg skulle svippe innom en tur, hadde håpt øynene mine var litt fine i dag så jeg kunne fått gjort litt, men neida... i natt måtte de kødde seg igjen! 

Som dere nå sikkert ser, prøver jeg å fikse designet mitt, jeg suger serriøst på slike ting. Altså jeg hater å fikse design, jeg får det aldri skikkelig til og fucker opp ett eller annent. 
Håper jeg fikk alt skikkelig til nå da! Men og så suger jeg jo seffern på Header også.... JAJA


Vel, nå er det lenge siden jeg har laget video, og jeg suger på å blogge ofte.. håper virkelig det bedrer seg når jeg kommer til Oslo, da får jeg så mye å gjøre så da har jeg alltid noe å blogge om. Elsker jo å blogge, men har ikke noen spesiell interessant hverdag. 
Så jeg tenkte å kjøre igang en spm runde, så spørr om hva du vil og jeg svarer på video! Tenker å svare i helgen om øynene er bra og det kommer inn spm. Vist ikke blir det vel neste helg eller i uken! 

Og ja jeg er oppe sent i dag.. heehehe, er ikke trøtt.. fikk ikke sove i natt så var mega trøtt i hele dag, men pga jeg gikk over tiden så er jeg overtrøtt og da får jeg ikke sove i det hele. 

VEL JA KOM MED SPM SØTINGER


selfie

 

-Helene

 

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no