hits

helene

- beauty is an inside job -

||  My Weekend || 

  • 15.07.2017, 00:38

Processed with VSCO with f2 preset
 

Har hatt en så utrolig bra helg med så mye gode mennesker. Er så glad for at jentene mine drog meg med ut! God ferie så langt sii. I uka har jeg ikke gjort så veldig mye, har hatt hunde bessøk Mandag og Tirsdag, og etter det fram til nå har jeg bare latet meg og vert litt med venner. Nå i helgen skal jeg ikke noe veldig spesielt, skulle ha grill kveld hjemme hos mamma men vær meldingene var ikke helt gode så har flyttet det til neste helg!Processed with VSCO with s1 preset
Så noe jeg virkelig ser frem til nå da er jo at om 4 dager (Vist man tenker at det er Lørdag siden klokken er over 12) så kommer Tiril på bessøk til Førde for første gang! WÆ så jeg gleder meg. Er nesten ett år siden jeg har sett hun nå, live liksom og ikke over dataen da. Gud det skal bli så deilig å få sett henne, og etter det, blir jeg muligens bare rett og slett med henne hjem til Lillehammer, blir ikke Jugend festival allikavel så da kan jeg bruke di pengene på å få meg en liten tur vekk.
So this summer is gonna be amazing after all! Guri så jeg gleder meg altså. 

Vel, får runde av her og late meg litt til før jeg skal legge meg. Så får vi se hva jeg finner på i helgen!
Snakkest søte!

-Helene

|| In Love With My Eyeshadow ||

  • 06.07.2017, 19:03

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Er helt forelsket i fargen på øyenskyggen min jeg. Driver å prøver meg frem med hvilken look jeg liker best på forskjellige farger, er jo så fint med litt forskjellig nå når det er sommer, og da spesielt med fine farger.
Vel, nå i Juli har jeg ferie fra Jobb Lyst, så jeg har ikke noe store planer, men skal prøve få til en tur til Lillehammer å bessøke Tiril. Blir grill kveld hjemme hos min mor neste uke om været er med oss, så det blir utrolig koselig å samle mange venner der ute. 

Blir en tur på quiz nå på Lørdag også, da skal vi sitte en liten gjeng her hos meg. Legger ved ett lite mobil bilde her av stuen min, så skal jeg få tatt skikkelig bilder senere når jeg føler alt er mer på plass. Har egentlig alt på plass, men føler jeg mangler litt ting på rommet som ett speil og en hylle, og i stuen mangler jeg ett skap eller noe. 


 

Ligger med den hodepinen akkurat nå, hatt det i hele dag, og litt små allergi. Så i dag blir en lat dag med serie, og i morgen blir det en liten tur til sentrum etterfulgt av litt husmor jobbing, må støvsuge og vaske litt. Så vi snakkes senere!

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no