hits

helene

- beauty is an inside job -

Ut på tur!

  • 09.07.2016, 22:47

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg hjemme hos meg med Anniken og vorser før vi skal ut en tur! Skal møte noen venner ute og bare kose oss i kveld så gleder meg, er så godt å sitte her med Anniken igjen, vi har allerede ledd utrolig mye og hun kom for ikke lenge siden.
Jeg har redigert filmen til Spm runden, men, den klikka helt mongo og lagret seg ikke, så jeg må gjøre alt på nytt i morgen. Den er vertfall så og si ferdig så den kommer ut i morgen. Har fiklet med den i hele dag så var litt kjipt, men men! 
Har noen randome bilder jeg tok etter innspillinga, så slenger de med her så dere kan se sminken min til i kveld. Anntrekket har jeg nettopp fått på meg, hehe!


Nei nå får jeg drikke litt videre, så beklager jeg ang videon, skal få den ut så fort som mulig i morgen! 
Snakkest senere søte!

 

-Helene

Small Video

  • 08.07.2016, 23:39

Heisann skjønninger!

Beklager at jeg ikke har blogget nå, jeg har rett og slett ikke gjort den drit og vert så pudding som det går ann å bli! Energien er virkelig på bunn, men allergien ellers har holdt seg ganske bra. Så jeg har faktisk bare slappet av, og tatt en liten blogg pause menst jeg har prøvd å få litt energi igjen. Jeg har litt energi men den er egentlig bare fordi jeg har så lyst å gjør noe snart, vere sosial, med venner. Så i morgen skal jeg møte en venninde en tur som jeg ikke har sett på mega lenge, så det blir koselig! 

Vel, jeg filmet noen snutter på vei hjem fra Sogndal, så jeg har sutte dem sammen og laget en pitte liten video. Er ikke store greiene men er nå bare noe sånn at dere har noe å se på menst jeg gjør spm runden ferdig. Skal filme den inn i morgen på dagtid og redigere med en gang etterpå så jeg får lagt den ut før jeg skal møte venninda mi på ettermiddag/kveldstid. Her ser dere vertfall hvordan jeg er i bil da, danser og synger hele tiden så sant annlegget er på altså! hehe


Haha, det var en koselig tur! Nå skal jeg bare nerde videre på serie og snart prøve å sove. 
Snakkest mer i morgen søte!

 

-Helene

Road trippin

  • 06.07.2016, 20:22

Heisann skjønninger!

Nå er jeg så å si nettopp kommet hjem fra en liten roadtrip til Sogndal med søskenebarnet mitt og kompisen hans. De skulle dit for å ta piercing så jeg tenkte bare hey jeg blir med, så jeg får vert litt sosial. Jeg var oppe utrolig tidelig i dag, med tanke på når jeg sovnet, så er helt pudding nå. Var på ett møte med NAV først. Og så stoppet vi å gjorde litt erend i Førde, der jeg endelig fikk møte Sindre fra FHS igjen. Det var utrolig godt å se han ja! Han kommer kanskje på bessøk her i helgen, han har familie i nærheten her så det er jo kos.

Var en koselig og gøy biltur må jeg si, mye musikk og glede. Vi stoppet også med Isbreen som ligger på veien, for å kjenne på vannet derfra, og det var ganske så kaldt ja! hehe
Så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Skal hjelpe tanta med noe mobil greier også så når jeg er ferdig med det blir det serie og sove, hehe. 
Svarer på spm runden i video senere i uka! 
 

Snakkest senere søte! 

 

-Helene

Dyr overalt

  • 05.07.2016, 15:03

Heisann skjønninger!

Jeg sitter bare å slapper av i sengen min nå, våknet rundt 13-14, fikk virkelig ikke sove i natt. Sovnet sånn, 07-08. 
Så jeg sov litt lenge, men formen er nå fin vertfall! 
Jeg og min mor begynner på rommet mitt litt senere, akkurat nå står hun ute og fikser i hagen, menst to hunder springer etter. Haha, vi passer av og til hundene til tanten min, onkel har med seg to på jobb, så min mor fant ut at hun tar like så gjerne med den tredje ned hit siden han er snill og lydig og kan gå løst uten å bølle for mye. Hun skal jo vere mye ute i dag, så da går det jo fint, vi kan ikke ha han inn i huset siden jeg ikke tåler han.


Det store dyret her passer vi i dag, han er så fin, elsker virkelig schæfer. Vi kaller han for elgen, han er virkelig stor altså, men han heter da altså Astor.


Jeg har bare brukt mobilen til å ta bilder siden jeg bare var en kjapp tur ute, som endte med litt ballkasting med Elgen. hehe
Tanta og onkel har jo to hunder til, to vaktel hunder. Den største av dem er jente og heter Amira, og den minste hvalpen som jeg har lagt ut bilde av her før, heter Argon. De hadde også en schæfer før, verdens godeste hund, jente, Akita hette hun. Hun savner jeg, det vet jeg tanta nok gjør sterkt også, det var bræle jenta hennes.


Også min bølle hund som står å bjeffer på min mor, fordi hun vil spise blomst og gjødsel men får ikke lov, haha.

Det er altså så mye dyr rundt om kring her, jeg elsker det! Jeg elsker jo dyr men har aldri egentlig sett for meg at jeg kommer til å vere omringet av mye dyr siden jeg er så allergisk. Men vi har hester i hagen og en hund selv som jeg tåler, min tante har tre hunder som jeg kan kose og passe, de har også en hest der oppe (ikke deres hest da) og geiter og sauer, og to kattunger! Elsker bonde livet jeg, selvom jeg ikke får vert med å gjort så mye grunnet allergi. Hadde jeg ikke hatt allergien kunne jeg tenkt meg å jobbe med dyr altså! 
Slenger bare med litt randome mobil bilder, lillesøss <3 har bare vert vekke en dag og jeg kan ikke vente med å komme tilbake. Er så godt å vere med hun! 

Godeste kosedressen som jeg kjøpte på Victorias Secret i Los Angeles. Elsker den! 

Vel, ja nå skal jeg bare slappe av til mamma er ferdig ute, så vi kan begynne inne. Skal prøve å fiske fram kamera og bruke det underveis også! 
Håper dere alle har en super dag! Snakkest senere søte! 

(Husk spørsmåls runden -HER-)

-Helene

Tilbake på bondelandet

  • 05.07.2016, 02:04

Heisann skjønninger!

Nå er det litt sånn natta blogging på meg igjen, jeg og min mor satt og koste oss med youtube og funny stuff før jeg hoppet i dusjen. Plutselig var klokka litt for mye for meg til å ta en sovetablett, så jeg sitter da her lys våken jeg nå. Fint at jeg ikke har fått noe melding om å jobbe i morgen, hehe.

Vel, jeg har tatt noen kjappe bilder av rommet mitt her, min mor har ryddet og fått litt ting på plass. I morgen skal vi henge opp hyller og pynte skikkelig, gleder meg til det er helt på plass! Og på hele rommet mitt er det altså bare en stikkontakt med to innganger, og den er helt borte med sengen min, så vi må skaffe sånn lang ting til TVén. Er ett sykt gammelt hus så er ikke så mange stikkontakter i huset nei. Jeg har vel og merke noen bagger stående nå siden jeg kom hjem i dag, men de skal jeg også pakke ut av i morgen og flytte på så golvet er fritt for ting! Sengen min <3 Om det hadde vert mulig hadde jeg gifta meg med den altså. Prinsesse senga som mamma kaller den.


Den soffan er egentlig han vi leiger hos sin, han sa jeg kunne få låne den osv, han er så snill! Så planen er å skifte trekk på den om vi finner som passer, siden den er hvit, så jeg ikke søler noe, hehe. Tenker en fin grå farge kanskje? Bordet skal også skiftest ut, jeg liker litt sånn moderne ren stil, så skal ha vanlig hvitt bord fra Ikea, og ett fint teppe tenker jeg. 


Her står det litt stæsj som jeg skal flytte på senere, TVén er også hans, som jeg får låne, for en mann eller folkens!? Han er så snill.


Her er altså en liten vedovn, noe som sikkert kommer godt med på vinterstid siden det er ett gammelt hus og sikkert litt dårlig isolering, jeg har også en luft varme ovn stående der, hehe frostpinnen, det er meg. 


Elsker serriøst veggene og golvet, det er så mye mer hjemmekoselig med treverk i brunt. Jeg elsker jo også sånn moderne og hvite flater, jeg er litt sånn stil forvirra tror jeg, så når jeg skal ha hus kan det bli spennende å se hva jeg ender opp med.


Følelsen av ny shavet føtter, rent rom, god seng, ren seng, alt, ahh. 
Klarer også nesten å flette sånn flette som går fra toppen av hodet og ned, men sliter så sykt med å få det stramt. Øving øving øving. 
Har også på meg kuleste T-skjorta da, den fikk jeg av pappa siden han ikke brukte den lenger, jeg elsker store T-skjorter å daffe og sove i. Han jobber jo på Elkjøp på hvitevare avdelinga, så er bilder av mye vaskemaskiner og kjøleskap osv som de seller på hvitevarer. 


Men ja, dette er da mitt rom hos min mor. Elsker rommet mitt! 
Gleder meg til å få fikset skikkelig, smelle opp hyller og pynte, få TVén opp å gå, soffaputene på plass og alt sånt. Skal bli så deilig det! 
Vel, nå skal jeg se litt på serie og kose meg med litt chips som jeg har cravet på i hele dag. Moder natur er på vei, love mensen. Da craver jeg så mye rart, så har godteri poser, sjokolade, chips, brus og snus klart. Og til vanlig mat har mams kjøpt jordbær (jeg er så sykt sugen på fruktig smak osv siden jeg ikke kan spise frukt, omg!) kaviar som jeg elsker, og hvitost. Så finner vi vel på noe digg til middag.

Ja, og ikke glem Spørsmålsrunden min da! Kom med mye spørsmål, trykk -HER- så kommer dere til innlegget.

Kan ta litt bilder osv underveis i morgen kanskje, siden vi skal prøve å få gjort siste del da. Og så kommer Anniken en tur! Vi skal ha jente kveld så det gleder jeg meg sykt til, hun skulle egentlig komme idag, men hun har jo mye jobb nå med tanke på youtuben osv så hun måtte på møte, så jeg bare krysser fingrene for at noe annent ikke dukker opp! Den jenta savner jeg altså, hun er så fantastisk. 
Vi snakkest i morgen søte! God natt <3

 

-Helene

Spørsmålsrunde

  • 04.07.2016, 10:00

Heisann skjønninger!

Jeg tenkte rett og slett å sette i gang med en spørsmålsrunde, som jeg svarer på i video. Når jeg svarer vet jeg ikke enda, kommer annpå om det kommer inn mye spørsmål med en gang eller ikke.
Så spørr i vei og jeg svarer fortest mulig, her kan dere også spørre anonymt om dere vil det og alt mellom himmel og jord.


Siden jeg forhånds skriver dette innlegget så kommer det ut i dag, det blir jo i dag når det publiserest eller what. Forvirret, jeg skriver det vertfall nå før jeg legger meg, i morgen blir det nemlig opp, dusje og pakke før jeg drar hjem til min mor. Hun er på jobb i Førde til 18 så da henter hun meg etter det, og jeg tenker å få litt tid med Rebekka og Pappa før jeg drar, så blir ikke noe blogging før jeg er tilbake hos min mor. 
Snakkest vertfall senere søte!

 

-Helene

Hvordan det gikk hos legen

  • 03.07.2016, 20:58

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg som vanlig å slapper av i sengen, jeg har nettopp suttet å fiklet med en video til Sindre fra FHS som har bursdag idag og irriterte meg grønn over at jeg ikke fikk til å få hele bildet fra videoer osv inn i videoen om dere skjønner hva jeg mener? Haha
Men det ble nå en bursdagsvideo til slutt! Jeg elsker å lage bursdagsvideoer, jeg pleier normalt å bare dele bilder, men når jeg har så mangen både videoer og bilder så lager jeg alt i ett. Synst det er så koselig å se selv, med bilder og musikk osv. Og så er det jo så greit at det går ann å gjøre på telefonen, der jeg har alt.


Vel jeg tenkte å fortelle litt om lege bessøket mitt som var på Fredag, for å oppdatere dere søte lesere litt. Jeg var til fastlegen min for å finne ut av litt nå med all allergien min, og fortalte hvordan jeg har hatt det osv, og viste han de samme bildene som jeg la ut her. Så han sjekket øynene mine, siden jeg var redd for at det kanskje var skade på dem ettersom det har gjort så vondt. Men det var det heldigvis ikke! 
Jeg skal forsette å ta medisinen min som vanlig, men har fått noen nye øyedråper jeg skal prøve, og så skal jeg bruke allergi nesesprayen oftere.


Og i menst jeg satt der da så begynte han å snakke om en sprøyte, altså en medisin sprøyte, ikke sånn vaksine som jeg skal på senere. Så på slutten av timen sa han bare du tar den i dag, hent den ut på apoteket og gå på labben, og ta den.
Jeg tenkte ikke så mye mer over det og bare okei, jeg har jo ikke noe problem med sprøyter. Så jeg setter meg fint i stolen og spørr bare sånn "Hvor skal den stikkest? I armen regner jeg med?" 


Hadde en diskusjon med pappa om det også før jeg gikk inn menst vi ventet, og han også tenkte jo det var armen. 
Men neida, sjukepleier dama bare slår seg fint på rompa og sier "Den skal i skinka" og ler litt. Og jeg tror hun såg på utrykket mitt at dette hadde jeg ikke gjort før, så hun tullet det litt vekk da og spurte om jeg aldri har tatt der før, jeg svarer nei det har jeg ikke med ett flir men var egentlig sykt nervøs, noe som var litt nytt for meg.
Men så sier dem at det faktisk er den minst vonde plassen å ta? Det ville jeg ikke trodd, men det gir jo mening siden det er bare er ganske mye fett på en rompe liksom. Så det gikk over så fort og jeg kjente ikke noen ting, før litt etterpå da, når jeg satt eller låg på høgre rompeball, da var det litt sånn små au.


Bare litt randome bilder av hva jeg gjør akkurat nå, hehe. 
Vel, jeg krysser fingrene for at den sprøyta hjelper, og de nye øyedråpene. Vist ikke blir det nok enda flere lege bessøk og sikkert sykehus og få sjekket enda bedre opp i ting. 
Jeg tar jo så mye medisin nå at herremoses, 2-3 tabletter om dagen, 2 forskjellige øyedråper flere ganger for dagen, allergi nesespray og vanlig Otrivin flere ganger for dagen, to innhalatorer som jeg bruker når jeg går igjen i pusten, og sovetabletter grunnet søvn problem (som også er litt allergien sin feil at jeg har). Og nå så tok jeg den sprøyta i tilleg. Og det er bare allergi medisin liksom!


Litt små sinna da, jeg hadde tatt noen fine bilder før jeg satt meg ned, i dagslys. Og av Criben min hos min far, men det jeg hadde klart å glemme, var å sette inn igjen minnekortet etter i går. Jeg er så ekstremt flink ass. Åsså er jeg snart tom for snus, yay.
Men håper desse bildene er okei for idag, for nå er det påtide for meg å finne meg noe mat og ta sovetabletten i ett håp om å sovne vetigt. Og så er jo dagslyset ute blitt så paft nå siden det begynner å bli mørkt. Jeg skal vertfall gå å lage meg druer i vaniljekesam til kveldsmat, det er så godt det!
Så vi snakkest mer senere søte!

 

-Helene

Me, Myself and I

  • 02.07.2016, 17:53

Heisann skjønninger!

Akkurat nå sitter jeg egentlig bare å nerder data. Min far er nede å handler mat osv i sentrum med Rebekka, home alone party, wohoo.
Vel, i går var en koselig dag. Min gode gamle venn Victoria inviterte meg opp til henne en tur, gud så godt det var å se hun igjen! Hun vet at jeg ligger mye syk så hun sa det i går at hun tenkte at i dag skal jeg få med meg Helene på noe. Så vi satt egentlig bare hos hun, 4 jenter med litt godt i glasset og pratet mye, før en liten tur på byen, der jeg ikke ble så lenge før jeg dro hjem siden jeg har vert ganske dårlig. Jeg holdt meg også ganske edru hele kvelden så egentlig var det bare en koselig jentekveld for min del. Jeg ante ikke om noen sjofører heller, så jeg tok til fots hjem, og selvfølgelig når jeg har gått ett lite stykke men forsatt har en del igjen hjem, begynte det å bøtte ned med regn. Jeg var gjennomvåt, men gud det var egentlig litt godt også, å bare la vannet renne i annsiktet mitt menst jeg går å nynner for meg selv med musikk på ørene.
Elsker serriøst bodyen min! Den er fra BikBok.

Var utrolig godt å sminke seg, ta på seg fine kler og bare vere sosial. Følte meg litt bedre bare av det! 
Så ja, jeg har tatt noen bilder med kamera idag, nå nettopp i stad faktisk, sånn at dere kan se håret litt bedre!

Sinna Helene fordi hun har fått betennelse på venstre øye. I hårsekken vel å merke.

Jeg klarer jo alltid å ta serriøse bilder ikke sant? mhm
Jeg fletter som regel håret mitt før jeg sover, og i går/natt var det jo også vått siden jeg gikk hjem i regn, så det ble afro på meg i dag ja. Jeg er altså så tørr i hele trynet, det viser ikke så godt på bilder siden jeg smurte meg litt før jeg tok dem. Men steikje meg ta altså! 
Dere aner ikke hvor tørr jeg har vert i munnvikene den siste tiden, siden jeg blir så tett i nesen når jeg sover, sover jeg jo med munnen åpen. Og da får jeg ikke slevet fram og får ikke fuktet leppene om nettene og da blir jeg tørr, så har vert sykt vondt å gape høgt når jeg skal spise. 

Vel, nå skal jeg egentlig bare slappe av resten av dagen, se serie. I morgen har jeg heller ingen planer, og Mandag igjen drar jeg hjem til min mor.
Så vi snakkest senere søte!

 

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no