hits

helene

- beauty is an inside job -

Latest through my phone // New hair

  • 01.07.2016, 00:24

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg bare å slapper av i sengen med serie etter en god dag! 
Jeg var en pitte liten tur til sentrum med papsen og Rebekka, jeg trengte mer shampoo og stuff så vi handlet inn det og så bare chillet vi litt. Var godt å komme meg ut å gjøre noe sånt igjen også. Jeg ble alvorlig syk natt til Mandag, øynene var altså så galne, jeg klarte ikke holde høyre øye oppe men var vondt å ha det igjen, og jeg gikk nesten helt igjen i pusterøret og i nesen. Så jeg og min mor fant ut at her var det bare å komme seg til Førde å bli bedre, med mindre pollen. Og allerede er jeg mye bedre! 


I morgen skal jeg til legen, da skal jeg spørr om å få bli sendt til sykehuset så jeg kan få snakket med en øyelege og få sjekket opp øynene mine skikkelig. Nå, nå skal jeg gjøre alt i min makt for å bli frisk, uansett hva leger sier. Jeg har tatt bilder som jeg skal vise siden øynene mine er bra akkurat nå, men det kan fort endre seg over natten altså! Jeg er så piss lei, jeg har jo ikke ett sosialt liv, klarer ikke gå på jobb eller gjøre noe som helst. Og gjett om jeg og min mor får høre det fra folk når jeg da faktisk gjør en liten ting når jeg er oppegående. 
Det er utrolig vanskelig å forstå med mindre man faktisk har det selv ja, men å ha litt sympati burde jo finnest i denne verden. Så, jeg tenkte å kanskje lage en video, der jeg faktisk forteller min historie. Hva synest dere om det?

Over til litt bilder fra mobilen, er bare litt bilder fra sist jeg var ute, og bilder fra hjemme kos og allergi utbrudd.Processed with VSCO with hb2 presetMaaaasse randome bilder, skjønner ikke hvorfor noen ble opp ned (?)

Over til andre del av overskriften da, jeg har altså farget håret mitt! 
Det var på tide, jeg blir så fort lei jeg, og jeg vil ha en litt fresh farge resten av sommern liksom. Så jeg stod der da, veldig usikker på hvilken farge jeg skulle velge, mørke lilla som jeg har hatt nå (før den ble utvasket rød), mørke blå eller svart. 
Det ble altså mørke blå, det vil si håret mitt er blitt svart med blå skjær, som jeg ikke har fått sett skikkelig selv siden jeg farget sent og lyset ute ble gradevis vekke. Så gleder meg til å se i morgen, og den dagen solen kommer tilbake! 
Jeg er vertfall førnøgd så langt, så får vi se om det røde har gjemt seg godt i morgen. Kanskje jeg får tatt noen bilder også! 
Nå skal jeg se videre på serie før det blir natta tid. Så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene

Makeup Video!

  • 27.06.2016, 03:15

Heisann skjønninger!

Ja, i skrivende stund er klokken 02.45 på natta. Er ikke trøtt og skal på jobb i morgen, hvordan kan dette gå!? 
Jeg begynner vel og merke heldigvis ikke før 13.00, men jeg mååå ta meg en dusj før jeg skal på jobb så må opp rundt 11 sånn at jeg får gjort alt jeg skal. Jeg poster innlegget nå så de som er nattedyr ser, men legger ut link på facen min i morgen!
Men ja, jeg har altså laget en sminkevideo! 

Processed with VSCO with hb2 preset
Etter mye om og men, der jeg klagde til min mor, over at jeg vil lage film og lalallala men at øynene mine alltid er så jækla stygge og fulle i allergi, så ble det nå en video til slutt. 
Gikk ganske bra, er utrolig sår rundt øynene så var litt sånn skeptisk til det, men rant bare litt fra det ene øyet og svei ikke noe særlig, noe det av og til gjør så woo! 
Er dessverre utrolig dårlig lys da, siden jeg satt meg ned rundt 21 (?) og da begynner det jo å bli litt mørkere ute. Men jeg synest nå den var helt grei så tenkte å dele den med dere! 
Det er bare en enkel party look, jeg bruker den også som hverdags når jeg føler for det siden jeg elsker sminke.

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Som dere kan se så er jeg ganske tårevåt i øynene og rød, hehe.
Vel, bildene er redigert lysere, var altså så dårlig å ta bilder når jeg var ferdig med alt, haaalllellujah.
Så sorry om fokus og skarphet ser ræva ut, prøvde justere litt. 
Filter er igjen lagt på i VSCO, filter HB2, og så har jeg vert på Facetune appen min og lagt på details effekt på øynene og leppene, såg helt død ut uten. De er vel egentlig bare en sterk kontrast som blir lagt på for at det skal poppe litt mer, og jeg liker popping når jeg er syk.
Vel, nå får jeg gi meg her. Game of thrones episoden next før jeg SKAL FÅ TIL Å SOVE.
Snakkest senere søte!

 

-Helene

Tattoo Inspiration

  • 26.06.2016, 02:57

Heisann skjønninger!

Ja nå ligger jeg flat ut i sengen og har natte blogging igjen. Jobber alltid bedre på kveldstid og får alltid gode ideer osv da! hehe

Siden sist så har jeg ikke gjort så mye, fikk allergi utbrudd igjen og har egentlig ligget syk siden Tirsdag, så Onsdag måtte jeg sende melding til jobben og ta meg fri. Var så syyykt dårlig i både mage, hode og på øyne og i nese. 
Har vert litt opp og ned, så på Fredag igjen klarte jeg å vere på jobb fra 10-14, der jeg skulle vert ferdig 16. Måtte hjem igjen grunnet null søvn og forstoppelse delux. (Har en timers pause så teknisk sett om jeg hadde dratt på jobb igjen hadde jeg bare hatt en time igjen, så jeg føler meg flink som klarte det med tanke på formen ja!) 
Mamma hadde også bursdag på Fredag, så min tante kom på bessøk og vi hadde en koselig kveld med litt godt i glasset. Etter jeg hadde tatt en powernap som skulle vare i en time på to timer. Hehe ups...
I dag har egentlig bare jeg og min mor slappet av, øynene har blusset opp igjen så jeg får ikke sove. Gleder meg til å bare ta en lang dusj i morgen, å bare la vannet renne i annsiktet mitt, det hjelper sånn på det! 

Vel, tenkte jeg kunne dele litt tattoo inspo, siden jeg elsker det! (Noen er bare tegninger til ideer, alt er funnet på Pinterest!)Hoho, ble mangen bilder! 
Elsker tattooveringer, elsker å bare bla igjennom å se på ting som inspirerer meg. Mangen av desse kunne jeg tatt, men flere kunne jeg også ikke tatt, men det er så fint! Liker best tattooveringer på meg selv som har en betydning for meg. Gleder meg til å få mer blekk på kroppen ja.

Nei jeg får vel prøve å sove igjen, jeg og min mor har litt små ting igjen å fikse på rommet mitt som vi skal gjøre i morgen tror jeg. Eller blir vel i dag (?) jaja, så god natt til dere som er våkne nå! 
Snakkest senere søte! 

 

 

-Helene

Første dag på jobb!

  • 20.06.2016, 17:07

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg i soffan etter første dagen min på jobb her i Dale. Var en kjempe koselig dag med fine damer jeg jobber med, godt å gjøre noe igjen! 

I helgen var det virkelig fult kjør, fikk selvfølgelig skikkelig allergi utbrudd på øynene natt til Fredag, og jeg skulle jo i en bursdag og på byen med noen venner. Jeg gjorde alt for å bli bedre, til slutt var hevelsen ganske liten og jeg kunne sminke meg, men var en del sår innpå øynene. Kom selvfølgelig ganske sent til bursdagen da, men var en kjempe koselig dag/kveld! 
Lørdag var det jo også fult kjør igjen, sov en del siden jeg var sliten, før det var å stelle seg til Rebekka sitt bursdags selskap. Tenk at hun er 1 år allerede!
Fine papsen og Rebekka <3 

Haha, vi skulle ta noen bilder av meg og Rebekka, men var ganske sent i selskapet og hun hadde bare hatt en hvil. Så hun var veldig pappa dalt, og ikke så villig til å sitte i ro. Fikk vel to, tre bra bilder, og ett som jeg syntest var utrolig morsomt, hun er helt flat.
Sjekk det bollefjeset da, haha hun er så søt! 
Den andre jenta som sitter der er ungen til søstera til min stemor. 

 

Det er også komt to hester til her, og den ene har fått føll! 
Jeg fikk helt sjokk i går, stod å såg ut vinduet på vei til badet og ser to hester, så jeg leter etter de andre og får øye på en liten tass som står å drikker melk. Begynte å lure på om jeg bare ser dårlig og at den egentlig er større, for det er jo ett annent føll her, men så var den så lys i forhold og jeg bare, nei.. det må vere ett nytt føll, det andre er større og drikker nok ikke melk lenger. Så jeg sprang ned til min mor og bare "Har vi fått føll her, når skjedde det?" hun bare hæ?
Så det kom nok i går det da! 
Herregud så søt, elsker hester! 

 

Nei, nå skal jeg bare slappe av tenkte jeg før det blir middag. Kanskje fikse litt på rommet senere, får se! 
Snakkest senere søte!

 

-Helene

Babysitting

  • 16.06.2016, 18:15

Heisann skjønninger!

Ja, i dag var jeg oppe rundt halv 11 og har egentlig daffet men også passet søte lillesøss, Kiara (min hund) og Cash (Stemams sin) i menst min far slo plenen og vasket vinduer og litt sånt til Lørdag! 
Har hatt det kjempe koselig, min hund er jo en brææl så hun savnet mor fælt merket jeg. Får vondt av henne når hun er så stressa fordi mamma ikke er der, men hun roet seg etter hvert på fanget mitt. Rebekka er en liten rampe jente og gjorde mye tull bare fordi hun viste jeg kom til å ta henne vekk, og så elsker hun å bli jaget, så hun kryper fort som bare det fra stuen til kjøkkenet og ser bak på meg med det blikket og ett lite flir om munnen, hun er så god! 

Processed with VSCO with hb2 preset

I kveld skal stemor og far på ett møte i barnehagen ang Rebekka, så jeg og min onkel skal sitte barnevakt. Håper hun sover godt, sånn at hun ikke får ett sjokk når det er jeg som kommer ned om hun våkner, hehe, men skal nok gå bra. 
I morgen skal jeg passe på henne litt igjen menst pappa vasker utsiden av to vinduer som han ikke fikk tatt idag, siden han må til med stige da, og så blir det middag og sminke tid før jeg skal i Bursdags vors til en god venninde av meg som også feirer med en annen venn/bekjent av meg. Så det gleder jeg meg til! Blir ned på ene baren her i Førde med noen fra selskapet på neon party, får se hvor lenge jeg orker å vere ute siden Rebekka feirer sin bursdag på Lørdag. Blir ikke mye alkohol inntak vertfall! 


Skal prøve å få blogget før jeg drar ut i morgen, kanskje jeg får tid til å vise dere sminken og kle som jeg skal ha på. Så fort jeg først finner ut hva jeg skal ha på, aner virkelig ikke!

Legger ved selfien fra i går, men etter jeg la på filter, serriøst jeg bare elsker det filteret der :o selvom jeg ser drit blek ut da.

Processed with VSCO with hb2 preset

Har lagt på filteret i VSCO som heter HB2, er gratis men du må laste den ned. Er fra HB pakken vertfall. 
Følg meg på sosiale medier da sånn btw om dere har lyst;SNAPCHAT: harepuus

INSTAGRAM: harepuus

VSCO: heleneste1

FACEBOOK SIDE: harepuus1.blogg.no

YOUTUBE: Helene Steen

 

(Ligger link om du trykker på det du vil følge meg på, utenom på Snapchat)
Vel jeg må komme meg i gang her med å rydde siste rest før bursdagen, siden jeg skal ut i morgen. 
Så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene

Innkjøp & Møte

  • 15.06.2016, 21:08

Heisann skjønninger! 

Ja, nå sitter jeg med rumpen plantet i sengen etter en dag med glede for meg! 
Jeg er helt utslitt dessverre, fordi i natt kom allergien tilbake, men den er allerede vekke igjen så whoo, slapp billig unna selvom jeg er slapp! (Altså på øynene, de var hovne som bare det)
Jeg låg i sengen fram til klokken var sånn 14-15 før jeg orket og stå opp for å dusje, klødde helt sykt på øynene men en dusj hjalp veldig! Så rundt 16-16.30 dro jeg ned til Førde sentrum for ett lite møte med han som har min sak i NAV og med ei dame som er butikk sjef på en klesbutikk i Dale. Jeg har vert i samtale med henne om det før men nå var det siste møtet der vi tre skulle finne ut av ting sammen. Jeg har altså fått meg sommer jobb, der det på en måte er jobb opplæring da siden jeg går via NAV pga allergien. Så jeg skal jobbe på butikken hennes, 50% stilling noe jeg tror er veldig bra siden jeg sliter mye med allergi, og jeg starter allerede på Mandag. Gleder meg så sykt til å endelig få gjort noe om dagene og tjene penger for det også.Og så, har jeg shoppet pitte litt på nett, tenkte jeg kunne vise dere så jeg faktisk har noen bilder. 
Jeg har ikke stativet her hos pappa dessverre, det er hos min mor, så ble ikke så mega bra bilder men må bare vise dere, jeg eeeelsker det jeg har kjøpt! 
Skoene såg dere sånn halvveis i ett innlegg i går, de brune høge, og så birckenstocksa som jeg fikk av min mor. Og her er to jakker jeg endelig har fått i posten, så venter jeg på noen topper fra BikBok! wii

Veldig pene bilder med skeiv snus leppe, tenkte ikke på å ta ut den... hehe, dere ser kanskje at jeg fotrsatt er litt hoven rundt øynene.


Ah, elsker det! 
Den svarte kåpen er fra Nelly//Vero Moda og den hvite bomberjakka er fra BikBok! 
Tenker å ta noen skikkelige bilder av de senere, når jeg og har fått toppene fra BikBok og kommer hjem til min mor med kamera stativ og kontroll. 
 Vel, jeg får vel kanskje runde av her, skal ta sovetablett strax. Opp tidelig i morgen å passe min egen hund Kiara i menst mor er på jobb i Førde, og rydde og fikse rommet og stua mi, før bursdagsfeiringa til Rebekka på Lørdag! 
Skal prøve å få blogget i morgen og, håper øynene mine holder seg nå da, så jeg snart kan bruke sminke igjen så sminke dilla som jeg har! Be for meg.
Snakkest senere søte <3 

 

 

-Helene

Hest i hagen?

  • 15.06.2016, 00:21

Oh the late nights without sleep

 

Hei skjønninger!

Hahah, ja til overskriften da.. vi har faktisk fått hest i hagen! Der jeg og min mor bor nå, er det en stoor og god hage, men rett nedenfor der en stor bø, som han vi leiger hos eiger. Så nå er det altså da noen hester der på beite, så de er vel og merke ikke våres, men herregud så søte de er! 
Har siden jeg var liten sagt at jeg, jeg skal ha hest i hagen en dag (Eller på altanen da siden vi ikke hadde så stor hage der vi bodde når jeg var liten, så det hørtest jo veldig bra ut når jeg sa jeg skulle ha hest på altanen).
Ja, jeg beklager for at jeg ikke har oppdatert før nå.
Jeg har virkelig lugget dårlig med allergi, siden immunforsvaret mitt jobber på spreng nå, så blir jeg så sliten og slapp, har null energi. Øynene mine har vert helt på bærtur, de har ikke vert gode en eneste dag. Så jeg dro hjem til min far nå på Søndag, i ett håp om at allergien skal roe seg litt før lillesøs skal feire sin bursdag på Lørdag, og siden han bor i Førde, så er det relativt mindre pollen enn der jeg og mamma bor i Dale. Jeg er allerede litt kvikkere i formen, øynene har roet seg litt men klør helt sykt oppå øyelokkene, fordi jeg har så tørr hud der etter alt vannet jeg har hatt på med kald klut og at det har rent så mye fra øynene mine. Ser bokstavelig talt ut som jeg skifter ham eller har skjell eller noe, flasser sykt, men det også har roet seg litt. Er selvfølgelig fortsatt slapp og klør enda i øynene, men ikke like mye. Så håper det roer seg enda litt mer! 
Jeg får jo dessverre ikke mer energi av at jeg ikke spiser så mye heller, har ikke matlyst når jeg er så slapp, spiser veldig lite generelt og når jeg da er syk med influensa eller allergi så blir det enda verre. Dere skjønner at ute hos min mor har det vert full jobbing rundt oss hos bondene, de har klipt gress og styrt på og da flyr pollenet rundt i luften og jeg reagerer enda kraftigere. Skal tilbake til min mor neste uke igjen engang, så da håper jeg det går bedre. OG JA JEG HÅPER PÅ REGN, jeg hater men elsker regn, fordi det hjelper så godt på allergien min. Har jo vert strålende sol de siste ukene så det har liksom ikke gjort saken bedre, hahah! 


Nei nå skal jeg stoppe med klaging og allergi styr her, føler det er alt jeg har skrevet om på bloggen min den siste tiden, men er virkelig det livet mitt består av dessverre. Håper det ikke er for gale å lese, hehe, skal prøve å bli flinkere å faktisk skrive om andre ting men tenkte nå å gi dere en oppdatering på hvordan jeg har det/ har hatt det og hvorfor jeg ikke har orket å blogge. 

 

Nå runder jeg av her, med noen mobil bilder fra siste tiden, så har jeg litt blogg ideer på lur og youtube så jeg håper jeg får litt energi og krefter til å gjennomføre det!(Jeg skal så sykt begynne å trene så snart jeg får fikset energi problemene mine, jeg klarer virkelig ikke gå i høge heler lenger, noe som suger siden jeg har kjøpt disse lekkerbiskene!)

Lille rampe jenta mi <3 

Min mor går i bikini og her kommer jeg, love allergi

Hater når bildene bare roterer automatisk, jaja, dette er tatt fra soveromsvinduet mitt, hærlig å ligge i sengen og plutselig bare høre hestelyder! <3

Rommet er begynt å komme seg sakte men sikkert, vi har fått malt de orange dørene hvite, og min mor har vist begynt å male taket og den ene veggen som skal vere malt, hvit! Så gleder meg til å se når jeg kommer hjem igjen. 


Nei nå ble dette innlegget vel langt her, jaja

Snakkest søte!
-Helene

Mine favoritter!

  • 03.06.2016, 22:55

Heisann søte!

Som dere kanskje har fått med dere, så elsker jeg musikk og lever for musikk. Så jeg tenkte jeg kunne dele mine favoritt sanger atm! (Er link til sangene på Youtube om du klikker på teksten)

Into You - Ariana Grande

Side To Side - Ariana Grande feat Nicki Minaj

Everyday - Ariana Grande feat Future

Thinking Bout You - Ariana Grande

My Name Is Liar - Highasakite

Golden Ticket - Highasakite

Final Song - Mø

Cake By The Ocean - DNCE

Bottoms Up - Alexandra Joner feat Mohombi

True Colors - Zedd feat Ke$ha

We Don`t Talk Anymore - Charlie Puth feat Selena Gomez

Paper Thin - Astrid S 

Hurts So Good - Astrid S

  

Ja, i dag har jeg virkelig bare sleiket sol som det holder og kost meg med Kiara menst mor var på jobb, så sleiket vi enda mer sol når mor kom hjem og har gjort litt stufs rundt om kring i huset, fikk også bessøk av mitt søskenebarn Kay-Espen en tur. I går var vi en tur inn til Førde å handlet ting vi trengte til huset og mat, så derfor rakk jeg dessverre ikke blogge i går.
Nå skal jeg bare slappe av og se serie før jeg legger meg, får bessøk igjen av Kay-Espen i morgen, så tenkte å komme meg litt tidelig opp å få mye ut av dagen! 
Snakkest senere søte <3 

 

-Helene

Hunde pass

  • 01.06.2016, 21:05

Heisann søte!

Ja, nå sitter jeg å slapper av i sofaen etter en lang dag (føler jeg da). Jeg fikk passe den lille søte valpen til min tante og hennes familie i dag, egentlig skulle min mor vere hjemme å passe han men hun hadde helt glemt at hun skulle til hundefrisør med Kiara, som er ett stykke unna, jeg bare "hey, I like dogs tooo". Så de spurte meg da, han er altså så skjønn og god! Veldig rampete, men han hadde vist herja mye i går så han var godt sliten i dag ja. Sov mye og koste mye på fanget mitt men litt tulle byer der han ville leke hadde han. 
Søte lille Argon! Er glad for at jeg fikk tatt desse bildene, han sitter aldri i ro når han er våken, og han har jo så fine øyner så er ikke så lett å få det til nei! En litt små sjalu Kiara før di dro for å klippe henne, hun er veldig snill med han selvom hun også blir veldig fort sjalu. Veldig eier syk på meg og min mor, men også så utrolig snill fordiom, så sant du ikke forstyrrer henne i skjønnhetssøvnen, da blir hun litt sinna.

 

Vel ja, min mor dro vel herfra rundt 11-12 og var tilbake i 16 tiden, så da var det bare å slenge på seg tigthsen og den slappe T-skjorten for å kjøre til bestemor å spise middag med henne og mitt søskenbarn Kay-Espen. Vi skulle egentlig bare ut å hente sengen min, siden Kay har bil med hengerfeste og henger tilgjengelig i dag, men så tenkte vi hey, skal ikke spise middag der også, så bestemor sa ja og stekte god fisk til oss! Så tusen takk til bestemor for god middag og til Kay og hans kompis for hjelp med senga mi!

Den har jo stått ute hos bestemor, og nå var det på tide å få den hit så jeg kan sove på mitt eget rom. Vi har gjort litt små ting der nå (vi vil si min mor) og i morgen skal vi begynne å male det som skal malest og så etter det begynner jeg og sette opp litt stesj av alt jeg har som skal vere der. Gleder meg til det er ferdig! 
Nå skal jeg bare slappe av og se litt serie før jeg hjelper mamma med ting, så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no