hits

helene

- beauty is an inside job -

VIDEOBLOGG // Helene og Tiril på tur

  • 31.05.2016, 14:29

Heisann søte!

Ja nå har jeg endelig fått lastet opp den andre videobloggen! 
Jeg dro jo hjem på Søndag, så ble ikke tid til blogging da og i går dro jeg og paps til min mor med ett flyttelass av ting som jeg hadde på skolen som skal vere på rommet mitt her hos min mor. 
Vel, her er vertfall videoen!


Vel, nå skal jeg og mamma jobbe litt her i huset, skal male taket på rommet mitt osv. Så vi snakkest mer senere, skal se om jeg får blogget litt mer framover når jeg har komt på plass her! 

 

-Helene

VIDEOBLOGG

  • 28.05.2016, 17:19

Heisann søte!

Ja nå har jeg endelig fått lastet opp den første videobloggen fra Lillehammer turen, så here u go!


Tiril bor sånn midt oppå fjellet i Lillehammer, og her er det mye sauer og dyr, så når vi skal gå ned til bussen må vi vere forsiktig og ikke trakke i saue bæsj :-) hahaha. Snakkest senere søte! 

-Helene

Koselig dag

  • 28.05.2016, 00:23

Heisann søte!

Nå har datan stått på i flere timer å lastet opp video på youtube, men så gikk det så treigt og hele greia klikka så neida, videobloggen kommer ikke i dag dessverre.. Skal prøve igjen i morgen, skal også redigere filmene fra i dag!

Tiril sitter her ved siden av meg og gamer LOL med Sindre (Typen hennes i Bergen som også gikk på skolen vår, som vi kaller for Legolas). Jeg driver selv å laster det ned, har aldri spilt det før, hehe. 
Vi hadde en veldig koselig tur ned til sentrum idag, etterfulgt av en god middag hjemme hos Tiril med hennes mor og far. Må si Taco er en av mine favoritter altså, det er så godt det! 

Vel, jeg har fått litt feber tilbake som jeg ofte har grunna min allergi, så jeg skal ta en tidlig kveld tror jeg (for meg er sånn 1-2 tiden tidlig).
Nei nå får jeg runde av, jeg stjeler vist litt nett her nå så Tiril klager på at spillet tuller seg, hihihi, ups.
Skal prøve igjen med vloggen i morgen! Håper det funker, når vi ikke sitter å laster ned//gamer LOL på samme tid også, hehe.
Snakkest søte!

 

-Helene

Lillyhammer

  • 27.05.2016, 15:45

Heisann sveisann!

Jeg sitter nå i sengen med Tiril og bare slapper av, vi skal strax ned mot sentrum! 
I går så ble det fult kjør med en gang jeg kom, først middagskos med hun og moren, mye koselig snakking før det ble en liten tur på bar og møte bestevennen til Tiril som heter Gloria. Driver og laster opp videobloggen fra i går opp på youtube nå, så den kommer ut senere i kveld håper jeg! (Den laster sykt treigt) #dårlignetthosTiril

Slenger med ett bilde som ble tatt i farten i går med alt for dårlig ISO osv osv. Så nå får jeg springe å ta på meg sko.
Blir også filming i dag, den fra i går er veldig lite innholdsrik ettersom jeg stressa med reisinga, så satser på den idag blir en smule bedre! 
Snakkest søte! 


-Helene

Pakkepakke

  • 25.05.2016, 15:40

Heisann søte!

 

Ja, akkurat nå sitter jeg bare å slapper av, skal snart begynne å pakke litt til i morgen! Skal også sortere litt ting av alt det jeg hadde med på skolen, til hva som skal vere hos min far og hva som skal vere hos min mor. Jeg hadde egentlig planer om å begynne nå men ble plutselig så svimmel. kan ha noe med feberen og allergien å gjør. 
Jeg skal også hive litt klær på vask og dusje når søte Rebekka (lillesøss) våkner fra kvilen sin.

Gleder meg så sykt til å se Tiril igjen nå, wii! 


Søteste lillesøs <3 Hun er altså blitt så stor, om ikke så alt for lenge er hun 1 år gammel, helt sykt å tenke på! 

Vel, jeg får hive meg rundt strax! Vi snakkest senere søte, skal prøve å få laget ett innlegg i morgen, blir nok etter jeg er komt til Lillehammer såfall! 
Slenger med ett random bilde av meg og mitt søskenebarn Frida som det også var så godt å se igjen <3


Love sidelengs bilde

 

-Helene


 

Latest through Instagram

  • 24.05.2016, 15:00

Noen av desse bildene er egentlig syyykt gamle, men har ikke lagt ut så veldig mye nytt og det er som regel bare selfies siden jeg er så sykt selvdigger. 
Husk å kommentere i forje innlegg ting du vil jeg skal blogge om, og om du vil jeg skal lage min første vlog! xoxo

Følg meg på Insta da vel -- harepuus

 

-Helene

Latvia // Flytte hjem

  • 23.05.2016, 20:45

Heiann søte! 


Ja jeg sitter med rumpa plantet i senga hjemme i Førde, avslutning på skolen var for to hele uker siden! Er helt utrolig rart å tenke på, har på disse to ukene egentlig bare tenkt at det er ferie og at jeg skal tilbake, eller tenkt og tenkt, er det jeg føler. Men det er altså slutt på Rønningen Folkehøgskole året 15/16. 
Og jeg savner det alt så sykt mye allerede, alle gode timer med vokal klassen, de gode turene vi har hatt sammen, valgfag og kvelds morro med hele skolen, de flotte lærerne og elevene som gjorde mine hverdager så innholdsrike og gode. 

Ja, dette året må jeg si har vert det beste året i livet mitt så langt, og jeg tror det kommer til å vere det beste året i mitt liv sjenerelt.
Jeg annbefaler virkelig hver og en person og sjel der ute til å gå ett år på folkehøgskole. 
For meg har det vert en god ting å gjøre, når jeg ikke viste hva jeg ville gjøre med mitt liv, jeg vet ikke enda men er ett skritt nærmere i rett retning ettersom jeg kommer til å ha det supert med mine nye venner jeg har kjent i 9 månder, fremover. Mine venner som jeg har fått der, håper jeg virkelig jeg kommer til å ha for livet. De har vert så utrolig støttende og gode, og får fram de beste og verste sidene i meg, noe jeg elsker. 
De støtter meg og mine drømmer, som gjør det enda mer gøy for meg nå fremover og satse på skuespill og musikk som en kariere. 

 

MEN JA, over første del av overskriften! Vokal hadde en siste klasse tur før det var skole slutt, og vi dro til Riga i Latvia i fire dager. 
Var en utrolig gøy tur, med helt fantastiske mennesker. Så her er litt bilder fra turen! 
Ja, Tiril stakk altså av med kamera mitt, så hun mangler vi på bildet. Dette er den beste klassen jeg kunne fått, gode Vokal! 
 


 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Ja, jeg sitter her å hoster som bare det! Har totalt fult allergi utbrudd, hallellujah. Elsker hostesaft, not.
Jeg var egentlig hjemme hos min mor nå i noen dager, vi bor i Dale i Fjaler. Skulle vere der lenger men jeg måtte bare komme meg hjem til han far med luftrenser og mye mindre pollen i Førde. 
Dere skjønner, på Torsdag, så drar jeg til Lillehammer for å besøke min kjære Tiril som jeg savner så utrolig mye! Og, jeg skal ta tattoo der, om det er ledig. Det er jo ikke ett sjakktrekk å sitte i tattoo stolen og nyse som bare det og hoste, så fant ut at jeg må få allergien til å roe seg litt før jeg drar, så ble sånn. Drar tilbake til mamsen når jeg kommer hjem fra Lillehammer på Søndag. Wiii gleder meg sånn til å se Tiril igjen, herremoses! 

Vel, jeg tenker å bli litt flinkere å blogge og youtube igjen, jeg savner det! Så tenkte å kanskje lage en vlog når jeg drar til Lillehammer og tattoo osv? Er det noe som hørest bra ut for dere som forsatt leser min kjære blogg? (tusen takk dere søte snille <3) såfall, gi feedback om dere vil det, og om dere har litt inspo og tips til meg med en ganske kjedelig hverdag sånn at jeg kan blogge så hadde det vert supert.

Nå skal jeg se serie og prøve sove om ikke så alt for lenge, snakkest søte! 

 

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no