hits

helene

- beauty is an inside job -

Ut på tur, aldri sur!

  • 30.05.2015, 07:41

Heisann søte! 
Ja jeg har da døgnet, og er forsatt lys våken.. så jeg har bestemt meg for å ta meg en gåtur. Men så tenkte jeg at jeg må jo først ta noen bilder og blogge!
Jeg holder jo på å slutte å snuse, så jeg spiser seriøst som en gris.. både vanlig mat og junk og godteri osvosvosv... dumme nikotin sug! Så jeg må begynne å gå, så jeg ikke plutselig legger på meg sånn sykt.. og jeg har faktisk lyst til det for tiden også, noe som ikke er likt meg i det hele! Og jeg må få bedre kondis, hehehehe
Har nå klart å holde meg vekke fra snusen nå i 10 dager, hallellujah!


Og ja, igjen allergi på auget, got to love Pollen <3 <3 


Jeg elsker denne jakka, ble totalt forelsket i den når jeg såg den.. Som flere av dere vet, er jo fav fargen Turkis/Blå, bare synd de hadde kun XS igjen, kan liksom ikke ha noen spess tjukk genser under elns (sånn som jeg liker siden jeg fryser uansett vær å vind og jogging osv) men den er så god og fin så må ha den på nå selvom det er litt kaldt, får spurte litt når jeg fryser! Sommer jakke er det nå uansett. Også ignorer den stygge redigeringen av at jeg prøvde fjerne skap dørene, jeg har ikke tolmodighet til det nå siden jeg skal ut å gå.

Beeeklager så mye men merket ikke beltet før etter jeg tok bildene, jeg er mega flink... klapp på skulder til meeg
Men nå, blir det veldig strax tur. Får også med meg gode Anette på turen, så det blir kooosli! 

Snakkest senere søte!

 

-Helene

På vei til meg

  • 27.05.2015, 17:40

Heisann søte! 

Jeg og mamma satt på Nelly i går for å se om vi fant kjole til henne siden hun skal i to bryllup i år, vi fant tre stk som hun ikke klarte bestemme seg for, så vi bestilte de tre får så å se hvilken hun liker best på. Jeg tror hun kommer til å vere kjempe fin i alle tre, jeg har også lyst på alle de tre kjolene... vi har ganske lik smak på noen ting, hahah!
Uansett, jeg viste mamma noen ting jeg hadde funnet som jeg ville ha, så jeg fikk noe av det av mamma så kjøper jeg noe selv. Hun er verdens beste!
Jeg skal jo kvitte meg med litt ting fra klesskapet mitt som jeg ikke bruker i det hele, så jeg trenger litt nytt også!


(De to strømpene over er ikke en å samme, de er to forskjellige, sånn btw)

Gleder meg syyykt til alt kommer og jeg får prøve det på, wii! 

Nå skal jeg nerde serie etter jeg har stelt meg litt og tatt hunden ut på en liten luftetur, så vi snakkest søte!

 

-Helene

INSPO

  • 26.05.2015, 06:48

Heisann søtinger! Jeg sitter altså nå her klokken 06.44 og skriver innlegg på bloggen, neglene mine er nett ferdige å tørke, tok på neglelakk for de som ikke skjønte det. 
Tenkte å hive inn litt inspo bilder til dere siden jeg ikke har kamera her hos pappa og ikke har tatt bilder på en stund. So enjoy


Men må prøve å sove nå altså, er jo egentlig lite vits men orker ikke døgne, er endelig begynt å bli litt trøtt.. 
Snakkest søte! 

 

-Helene

 

Latest through my phone

  • 24.05.2015, 04:36

Heisann søte! 
Tenkte å stikke innom en tur igjen jeg, å vise dere noen bilder fra telefonen min. Jeg har ikke vert noe særs flink til å ta bilder i det siste men har nå litt, og noen av bildene er faktisk tatt med min gamle iphone 5, jeg bruker den når jeg sitter på rommet å ser serie, til å snappe med pga front kamera er bedre når det kommer til mørke omstendigheter. Siden jeg sitter på ett ganske mørkt rom, så har jeg da bare tatt den med når jeg har skullet ting og brukt både den og sonyen min til selfies and stuff.


Selfie queen
Jeg får altså ikke sove jeg nå, jeg har klart å snu døgnet.. IGJEN
Er sånn små syk og jeg holder på å slutte å snuse (4 DAGER UTEN!) så jeg har skikkelige feber svinger, og er sånn små dårlig inn i mellom så jeg våkner mitt på natten, flere ganger.
Menmen
Er hos min far denne helgen, og har vert her sideeen Mandag (?) I think. Blir her til Tirsdag eller no, da skal jeg passe hunden min, siden mamma har planer! 

Men nå får jeg vel prøve å sove igjen, så snakkest vi senere søte! Adiòs Mis Amigos

 

-Helene 

Bunad tid

  • 16.05.2015, 18:30

Heisann søte! 
Ja tenkte å stikke innom igjen, er en stund siden sist nå. Herregud så fort Mai måned har gått selvom jeg har lugget mye hjemme, en ting jeg elsker i April-Mai måned er at solen begynner å titte fram, det er lyst til sent på dag og bunaden og fin stasen er framme hos alle i Norge for å feire Konfirmasjoner og 17.Mai, selv var jeg i en Konf på Torsdag, var kjempe koselig.
Får ikke brukt bunaden i morgen selv da, siden jeg skal gå i russebuksa! Elsker å gå i russebukse når alle ungene kommer og vil ha russekort, er altså så koselig!

Jeg har egentlig planer om å reise ut i dag siden det er natt til 17, men magen min tuller seg max, så får se hva det blir til. Akkurat nå sitter jeg bare å ser på serie og skal spise jordbær med vanilje saus som mamma kjøpte i dag. Nom <3


Fra venstre side: Mari (søskenebarn), Meg, Farmor, Frida og Sara (søskenebarn begge to)
Så hvordan går det med dere da? 

 

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no