hits

helene

- beauty is an inside job -

Tittei

  • 27.02.2014, 00:05

Heisann! 
Litt borte igjen nå, ble rett og slett å ligge inne hele resten av vinterferien etter vi kom hjem. Reiste en tur til besta på Onsdag og ble kun til Torsdag for jeg fikk allergi"annfall" på katten og ble enda sykere, noe som enda sitter i er også viruset så jeg har vert hjemme siden Torsdag. Var med noen venner på Fredag og Lørdag da!
Har også vert hjemme fra skolen desverre, men skal prøve i morgen. Stikker snart og tar meg en god dusj og rett og slett pleier meg selv litt tenkte jeg, da blir jeg så mye bedre tror jeg!

Så ja det var ikke mye oppdaterings matreale fra den tiden her da, men tenkte nå å stikke innom å si hei vertfall. Satser på å kanskje få tatt noen bilder snart, savner det å bruke kamera eller å stå forran det med litt nye innkjøp å vise kanskje ;-)) hehe


Slenger nå bare inn litt insta bilder, søteste voffen kom å vekket meg i sengen i går. Bestegullet! 


Hahah synst den tekstmelding greia var sååå bra! Holdt serriøst på å le meg ihjel... drit bra humor jeg vet 

 

Ahh, en eneste ting jeg bare ikke klarer å lavere å tenke på.. er sommer! Savner å kunne ha vannkrig med shitkidsa i nabolagene med venner, gå i shorts eller kjoler (di dagene det faktisk er varmt da i lille Førde..) kunne ha en mulighet til å bli brun uten å måtte bruke penger, haha! Bade, grille, lange netter, venner, fri fra skole. AH GUD. jeg gleder meg, og endelig blir det mest sannsynelig sydentur på meg i år, kanskje to. DET blir konge, har jo bare vert en gang i syden, eller i varmere strøk da lettere sagt, og det er flere år siden. Gleder meg så sykt, og det er snart April.. Noe som betyr Helene blir 17 år om 49 dager! Jeg ser på det som en helvettes alder å være i. Du er over 16 som er en ting man gleder seg å bli, men under 18 som er det neste store.. men heldigvis bare 1 år igjen så er jeg 18. Ikke så lenge å vente, sier vi.. HEHE
Men nå, skal jeg snart dusje og geeke mer Vampire diaries før jeg legger meg, så satser vi på skolen i morgen! 

Snakkest søte!

 

Hva skal dere i sommer? 
-Harepuus

Shopping og luftetur

  • 17.02.2014, 20:55

Heihei søte! 
Jepp i går var vi da i bakken, var utrolig gøy å stå igjen. Men jeg klarer jo faen ikke kjøre skikkelig på brett da så fyfaen så sliten jeg er i beina med tanke på at jeg bremser mye. Og ikke minst kjørte jeg i en isklomp som jeg faen ikke såg, så gikk jo på tryne. Skikkelig facepalm! Gikk litt rundt for meg etterpå og fyfaen så vondt jeg har i hodet og nakken. Men ellers går det nå fint! Heldigivs var vi nesten helt nede da, hahah. Jeg ler, klomse meg.. filmet det også da siden goproen var på hodet.

Så er veldig stiv å støl i dag da siden jeg gikk på rumpen mangen ganger og måtte røyse meg opp igjen med armene. Klarer faen ingenting, slet med å prøve kler i dag.. hhahaha 
Ja så siden vi var slitne og passe stive hele gjengen i dag ble det shopping tur! Fant mye kult så jeg tenkte å legge ut bilde av det når jeg får ræva i gir med å ta bilde av det.

 

Når vi kom tilbake til onkelen til Amalie ble det middag, og etterpå en liten tur med hunden Nala som er søskenebarnet til Amalie sin. Nydelig og lydig hund!


Fine jentene på tur! 


Haha koser seg inne med oss på golvet.
En ting jeg bare ble helt overasket for da, er at jeg ikke reagerer på hun i det hele tatt! Merker absolutt ingenting, og jeg sitter jo å koser med hun på golvet og alt. Lovelovelove
På vei til shopping da, mæ å "lillebror"


Fant endelig høgtlivsbukse som passet perfekt! Glad Harepuus


Ja her er nå den nye kose dressen da og en bodie, begge fra bikbok. Så nå sitter jeg godt plantet på rommet med Amalie i kosedressen og bare slapper av. 
Vondt i hodet så satser på å få sove litt snart tenker jeg. Blir hjem i morgen da!
Så vi snakkest søte!

 

-Harepuus

Lillehammer

  • 15.02.2014, 16:03

Heisann søte! Nå sitter jeg da i Lillehammer med Amalie og slapper av. 
Vi har ikke vert i bakken i dag da, både jeg og Amalie er syke. Voknet i dag av at Amalie hostet som faen stakkars, og det var snøstorm så vi bestemte oss for å ha rolig dag i dag.
Vi gikk ut og tok noen bilder i stad da, utrolig fint lys og deilig med snø! Har jo ikke det vi, deilig vinterfølelse.

Vi sover jo hos onkelen til Amalie, og herregud for ett fint hus! Stort og koselig, med treningsstudio, stor kinostue, to vanlige stuer, flere soverom og bad og ett fint kjøkken! Kunne lett bodd her altså...
Tok også noen bilder i treningsstudioet siden det måtte testest litt ut, hehe
Skikkelig sterk.. not

Nå sitter vi bare å slapper av, skal sikkert se litt på Vampire diaries senere! Gleder meg til vi skal i bakken, wohoo! 
Kos dere mye videre i ferien folkens! 

 

 

 

-Harepuus

Vinterferie!

  • 14.02.2014, 12:38

Heisann søte dere! Sorry for lite blogging, men jeg fikk virus.. igjen. Har ligget sjuk en stund men denne uka klarte jeg faktisk hver dag på skolen. Framskritt! 
Har skjedd ganske mye i det siste, jeg og mamma må desverre flytte fra vårt fine hus i ett koselig boretslag fordi vi rett og slett ikke har penger til å bo der lenger. Leiger jo ut til to stk men det hjelper ikke så mye på økonomien som vi håpet. Er jo sårt å måtte flytte fra våre gode nabo venner, men vi trenger jo ikke så stor plass heller som vi har. Så gru gleder meg til det! 
Så blir vell flytting til sommeren tror jeg (?).
En annen ting er at pappa og stemoren min Catrine har vert på visninger og har lagt inn bud på ett hus/leilighet så å si rett bortenfor der jeg bor nå med mamma. Og vi fikk det! Der får jeg min egen lille plass så jeg ikke blir så utsatt for hunden til stemoren min siden jeg desverre reagerer på han :( er utrolig kjipt med allergi når man elsker dyr, jeg og hunden (Cash) har fått så god kontakt også, altså han er som en lillebror sånn som Kiara er som en søster. Men satser på det ordner seg bedre nå når jeg får min egen lille plass og av og til kan være litt med Cash, så jeg ikke blir like eksponert! 

Dei to gode <3

 

 

Ja, i dag er da siste dag på skolen før vinterferien begynner. Gleder meg så sykt! Jeg blir med Amalie og min familie 2 til Lillehammer og stå på brett på Hafjell! Gleder meg sååå sinnsykt, har jo ikke stått på to år!!! Det er fyfy, så investerte i ny snowboard jakke og den kom heldigvis før vi var reist, hentet den i går. Blir så gøy på en ferie tur med Amalie og hennes familie. 
Søstrene får tryne i bakken sammen, siden det er to år siden vi begge har stått... kan bli bra det! Hehe


Bedre jente skal man lete lenge etter! 

Vi kommer vell hjem rundt mandag-tirsdag-onsdag, og da var planen å reise ut til bestemor i Våge med mamma. Lenge siden jeg har vert der nå! 
Blir en bra ferie!

Så God Valentines til alle og god vinterferie!  

 

 

-Harepuus

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no