hits

helene

- beauty is an inside job -

Sen start på dagen

 • 13.01.2018, 16:37

Heisann!

Ja i dag var en veldig sen start på dagen, låg å daffet i senga lenge før jeg hoppet opp og laget meg litt frukost. I natt så var jeg som vanlig ikke trøtt så jeg sprang å dusjet og smurte meg inn med litt selvbruning etter gammelt, tok på ett lag til nå i stad og så skal jeg skylle det av om 3 timer. Er redd det blir litt skjoldete siden jeg er så tørr på noen plasser med tanke på kulden og kulde utslett jeg har hatt, men det gjenstår nå bare å se. Får krysse fingrene på at det ikke ser helt fælt ut!

Nei i kveld drar jeg en liten tur på quiz selvom jeg er syk, trenger å komme meg ut litt. Så en kompis kommer opp nå snart så skal vi chille her og spise taco før vi drar med Martin som jeg bor med ned til Pikant. Det blir kos!

Som dere ser har såret mitt grodd en del, begynt å bli ganske bra nå! Måtte vere forsiktig med selvbruningen rundt der så er litt lysere i fargen der, men prøvde å jemne det litt ut. Ser det nok ikke så godt på bildet, hehe!

Nei, jeg får runde av her og stelle meg. 
Husk å komme med spørsmål til spørsmål runden min på innlegget -HER- så svarer jeg i løpet av uken som kommer!

 

- Helene

Once Upon A Time...

 • 11.01.2018, 22:52

Heisann!

Nå sitter jeg og har nett spist meg litt kveldsmat. Ny stekte brød med røyke laks, nam! Måtte selvfølgelig lage meg litt mer te, hehe, tok litt mindre ingefær i dag da siden det tok over smaken på appelsinen litt i går men nå smakte det både appelsin og ingefær. 

I dag har vert en litt mer effektiv dag enn hva det skulle være i forhold til hva jeg skrev på forrige innlegg, jeg stod på kjøkkenet og skulle lage meg mat da jeg bestemte meg for å vaske bestikk skuffa når jeg tok ut av vaskemaskina, og når jeg er i vaske humør tar jeg alltid mer enn bare den tingen jeg vasker. Så endte opp med å støvsuge hele over etasjen her, så det ble veldig sent mat og litt lite kos med voffen før hun og mamma dro, men men! Godt å få det gjort. 

Så baket mamma brød til meg før hun dro, endelig har jeg brød. Haha, alt for glad i brød til frukost osv, klarer ikke knekkebrød i en lengre periode av en merkelig grunn. Så imens jeg spiste nerdet jeg litt serie, utenom The Vampire Diaries, ser jeg på Once Upon A Time for tiden, jeg såg på det når det først begynte men datt ut pga mye annet, så jeg såg alt på nytt og er endelig kommet videre til det jeg ikke har sett. Elsker den serien og vrien de har på alle eventyrene! 

Men nå får jeg runde av her, skal kose meg med litt chips og mørk gluten og laktose fri sjokolade som mamma fant til meg på butikken, og heldigvis soya fri også! Og så blir det å legge seg.

 

Husk å stille meg spørsmål til spørsmålsrunden i forrige innlegg! 
Snakkes senere!

- Helene

Noe dere lurer på?

 • 11.01.2018, 15:45

Heisann!

Jeg tenkte rett å slett og kjøre i gang en spørsmåls runde der jeg svarer på video. Er en stund siden nå! 
Er det noe dere lurer på så kjør på med spørsmål og jeg svarer så godt jeg kan. 

Akkurat nå sitter jeg bare i sofaen å slapper av med voffen imens mamma er på jobb, så nå skal jeg snart hive meg rundt å lage meg noe mat for jeg er såå sulten nå! Var ikke sulten i dag tidlig noe som ikke er likt meg at all så jeg har ikke spist enda, det er alt for gale. Så nå skal jeg lage meg masse mat.

Mamma har fått med kortet mitt i dag så hun skal handle for meg, så da blir det mer appelsin og sitron så jeg kan lage mer te! Hehe, så blir det vel å bake brød når hun kommer hjem. Har vert tom for brød jeg tåler de siste dagene men hadde heldigvis knekkebrød. 

Nei nå runder jeg av her å springer og lager meg mat. Skal nerde litt serie imens og bare kose med Kiara.
Snakkes senere!

 

- Helene

Ingefær & Appelsin Te

 • 10.01.2018, 21:55

Heisann!

Nå sitter jeg bare i sofaen og slapper av for fult. Jeg har spist rødvins pølse til snacks de siste dagene og nå sa magen min faktisk stopp, så da vet vi det. Jeg tåler ikke favoritt pølsa mi.. Og siden jeg er syk fra før med hodepine osv så var det ikke så digg at magen også nå skulle begynne, men shit happens and life goes on. 

Så det jeg har gjort nå, er å lage en Te som står i lav FODMAP boken min! Ingefær og Appelsin te, jeg har aldri smakt ingefær før nå og har egentlig aldri vert fan av varm drikke utenom kakao. Men dette likte jeg altså! Fornøgd Helene, viser seg at den kresne jenta liker ting som andre vanligvis ikke liker, dvs Ingefær i denne sammenhengen. Haha! 

Også appelsinen jeg ikke brukte til teen spiser jeg på sida. Det står i boka at du skal bruke 1 cm Ingefær oppskjært i fine biter og 2 appelsin skiver, men jeg lagde litt ekstra og det ble litt mye Ingefær (noe som er veeldig sterkt på smak) så da skjærte jeg opp ekstra appelsin og hadde oppi. Og så smaker du til med sukker eller lønnesirup. Jeg har nok litt for mye Ingefær oppi, kjenner ikke særlig til Appelsin smaken, men jeg likte det likevel så da liker jeg vel Ingefær jeg da! 
Skal prøve med Sitron senere også.

Nei nå skal jeg bare spise opp og drikke opp og kose meg med litt YouTube imens og så blir det senga, krysser fingrene får at jeg kan få en god natts søvn nå. Det trenger jeg. 

Husk å sjekke ut sminke videoen i det forrige innlegget! 
Snakkes senere!

- Helene

MAKEUP VIDEO - My Go To Party Look

 • 10.01.2018, 13:00

Heisann!

Endeeliig har videon lastet seg opp, i skrivende stund er klokka 00.54, jeg forhånds skriver innlegget så det kommer ut senere.

Vel, håper dere liker videoen og hører noe lunde hva jeg sier! Stemma mi er så svak for tiden etter jeg var syk//er fortsatt syk, så jeg klarer faktisk ikke snakke så høgt. Det blir bedre på neste video når jeg forhåpentligvis er frisk igjen og at stemma mi er tilbake for fult og slutter å tulle seg.

Processed with VSCO with hb1 preset

Og igjen er det ett eller annet som gjør at videoer ikke vil bli spilt av fra bloggen min, så trykk på bildet så kommer du inn på videoen min! Elsker denne looken jeg.
 
Processed with VSCO with hb1 preset
 
Nei, vi snakkes senere i dag.
 
- Helene

Naturfag

 • 09.01.2018, 18:34

Heisann!

Ja, idag har jeg bare suttet og lest på naturfag, og holder på enda. Får virkelig ikke med meg det jeg leser, sikkert fordi jeg har så sykt hodepine at ting ikke fungerer som det skal oppi toppen, hehe! 
Men jeg får bare prøve mitt beste, og satse på det går bra. 
Vel, sminke videoen har stått å lastet opp på YouTube siden rundt 12-13 i dag, og det er bare kommet opp i 42%... GÅR SÅ SAKTE. 

Processed with VSCO with hb1 preset
ER DET MULIG LIKSOM. Åååh. Er ikke tålmodig i dag nei.

Vel, tilbake til overskriften. Jeg skal ta opp igjen en prøve som klassen hadde før jul, jeg ble jo så syk da med kraftig forkjølelse så fikk jo ikke vert på skolen de siste dagene og gikk glipp av den Naturfags prøven. Er to kapittel jeg skal kunne, og alt står bom fast i hodet.. Skikkelig irriterende altså, for karakterene mine og grunnlag for 1 termin må opp nå før vi går inn i 2 termin. Så sant jeg består er jeg fornøgd, men gud om jeg klarer det med ett lite funksjonelt hode da! Haha, det gjenstår nå bare å se. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Nei, får runde av her og lese videre og skrive litt i ett håp om at det hjelper på. 

Processed with VSCO with hb1 preset
Feelin so fresh

Nei vi snakkes senere, håper videoen snart er ferdig så jeg kan få lagt den ut før det blir sent. Om den bruker evigheter kommer den ut i morgen.
 

- Helene

Søskenkos

 • 08.01.2018, 19:03

Heisann!

Nå sitter jeg nede hos pappa, ble med hjem hit en tur. Minste søstera mi Linea er blitt skikkelig syk, så jeg satt i bilen å holdt hun med selskap så pappa fikk hentet Rebekka i barnehagen. Da tok jeg like så greit med meg data og bok ned hit. Skal ta igjen en Naturfags prøve på Onsdag, og en Geografi prøve en dag denne uka. Så må pugge pugge. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Blir mobil bilder i dag siden jeg ikke har med meg kamera ned hit. 

Vel, i dag kom jeg meg dessverre ikke på skolen. Har slitt med migrene hele helga as og tror jeg hadde feber natt til Søndag og natt til i dag. Og på meg er jo alltid kveldene og nettene verst. Så nå føler jeg meg ganske okei, men er heelt tappa for energi i dag ja. Har ikke sovet godt i det hele tatt etter at jeg ble syk før jul. Fikk ikke sove noe særlig i ferien og heller ikke nå, så det suger jo. Men i morgen skal jeg komme meg opp og på skolen altså. Jeg måå.

Processed with VSCO with hb1 preset

Nå skal begge små trolla legge seg, kjenner jeg er stup trøtt selv. Men blir her en liten stund til. Jeg får ikke lagret den ferdig redigerte sminke videoen fordi dataen min er så stappa full, så stemoren min tar med en harddisk til meg hjem fra jobb så har jeg vipset henne penger. Sånn at jeg kan få fikset det i kveld, og så får jeg se om Youtube er på min side i kveld eller om jeg må gjøre det i morgen. Så blir her til hun kommer hjem, så joiner jeg pappa på handletur før han kjører meg hjem.

Var utrolig godt å få kommet meg ned hit nå, skulle jo hit i går men var jo så dårlig. Så det var digg, har seriøst verdens søteste lillesøstre, så er alltid gøy for meg å besøke dem når jeg kan. Kommer dessverre ikke noen bilder av de da, vi publiserer ikke noe av dem offentlig før de er gamle nok til å skjønne det selv og kan få bestemme selv hva de vil vere med på. 

Processed with VSCO with hb1 preset
Selfie Queen Strikes Again

Nei nå runder jeg av her og bare slapper av litt før det blir handling, får lese litt på Naturfag. Så må vi alle krysse fingrene for at prøven kommer til å går bra!
Snakkes mer senere! 

 

- Helene

Lazy Sunday

 • 07.01.2018, 16:39

Heisann!

Processed with VSCO with hb1 preset

I dag er virkelig en lat Søndag. I natt så tullet magen seg pitte litt, er ikke sikker på why men kan vel ha noe med skole stress som jeg allerede kjenner på og to dager med ganske sterk mat, hehe. It´s my favorite men tarmen tåler det nok kanskje ikke så bra, idunno. Så siden kroppen min da jobber mye fikk jeg også migrene delux, og det som da var mest irriterende var at jeg hadde så innmari mye energi! Så jeg var ikke trøtt og brukte en del tid på å få sove når jeg først la meg som var i fem tiden, lå våken til rundt 6 før jeg kjente øynene begynte å gå igjen. Så i dag var jeg ikke skikkelig våken før 14.00 ish og ligger enda i senga men på dataen å fikler. Blir nok bare liggende her og slappe av i dag tror jeg, skulle egentlig ned å besøke pappa men siden magen er så tullerusk og hodet helt dødt så drar jeg ned dit til uka i stede. 

Men ja! Det jeg da gjorde i natt, var å filme sminke videoen til dere, så jeg skal begynne å redigere den nå, det er jeg blitt ganske dreven på så det tar ikke så lang tid. Det som kommer til å ta tid er å lagre den og så få den ut med tanke på at internettet streiker helt når jeg gjør det. Så jeg vet ikke når den kommer ut men håper på i dag eller de neste få dagene. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Dette er da sminke looken jeg laget. Jeg bruker den looken her sykt ofte, den er så enkel å kjapp å lage, og fin til fest. Men nå går jeg å lager meg mat og redigerer videre på videoen, så snakkes vi senere og krysser fingrene på at jeg får ut filmen fort! 

 

- Helene

Rydde rydde rydde

 • 06.01.2018, 20:27

Heisann!

Ja, jeg har sprunget rundt i hele dag og ryddet og sortert litt i papirer jeg hadde liggende. Godt å få det gjort, er nesten helt ferdig nå så da gjenstår bare støvsuging og vasking av klær og å skifte på senga. 


Fikk også lagt ting fint på plass i klesskapet, så nå har jeg bare de tre tingene på sida igjen til å finne en plass å lagre det. Men akkurat nå så slapper jeg bare av med voffen imens vi venter på at mamma skal komme fra varetelling på jobben. Tenker å gjøre siste finish etter hun er hjemme og dusje og skifte på senga. 
Om jeg er like våken som jeg var i natt (Love søvnproblem) så begynner jeg kanskje på en sminke video, har jo så bra lys på speilet nå så går jo faktisk ann å filme selvom det er sent og mørkt. 

Nei, nå runder jeg av her og finner meg litt snacks. Gleder meg til å spise taco igjen etterpå med mamma! 
Snakkes senere!

- Helene

God Morgen!

 • 06.01.2018, 14:20

Heisann!

Ja jeg har egentlig vert oppe siden halv 12, meen låg bare i senga å lata meg en god stund før jeg hoppet opp. Så ble litt sen frukost på meg også, nett ferdig å spise. 

Prøvde noe nytt på skiva i dag da, laktose fri Philadelphia ost med gressløk og agurk. Jeg er jo en kresen person men det var faktisk godt, så nå har jeg noe å variere i til frukost, hehe. Den andre skiva er det kaviar og agurk på, noe jeg har spist og elsket siden jeg var knøtt liten, blir ikke lei av det. Varierer bare med å ha litt ost på også. 

Nei, nå får jeg hoppe i dusjen snart og starte å rydde litt her. Så vi snakkes senere! 

- Helene

Hjemme laget mage vennlig Taco

 • 05.01.2018, 23:40

Heisann!

Ah ja nå er jeg så og si nett ferdig å spise middag, ble god sen middag på meg, sovnet på sofaen i 17-18 tiden. Derfor ble det og sent innlegg i dag! 
Vel jeg fikk jo lav FODMAP bok av min kjære Ingeborg i julegave, og har lenge hatt lyst å prøve tacoen i den siden jeg ikke kan spise vanlig taco. Gud det er lenge siden jeg har spist! Så i går og i dag har jeg handlet inn alt jeg har trengt, og kastet meg rundt for å lage det når jeg våknet. Brukte en god del tid siden jeg laget salsa fra bunnen av, og krydder til kjøtt deigen. Så var det bare å kutte opp tilbehør og nyte det. 

Vel salsaen tror jeg kanskje jeg burde lage litt mindre sterk neste gang, elsker sterk mat men det over døyvet litt av smaken på andre ting så jeg fikk bare spist pitte litt av den med alt det andre, og da blir det jo mye rester. Men gud den var god, og jeg har egentlig aldri vert den som spiser salsa på taco, siden tomat ikke er noe jeg er spesielt glad i. Men er lenge siden jeg har prøvd tomat så kanskje jeg liker det nå? Skal prøve å spise det i morgen rent for å se, hehe! 
Så er det chilli, vårløk (Kun den grønne delen for de med IBS), lime saft, pepper og salt. 

I kjøttdeigen så er det vann, malt spisskummen, oregano, pepper, salt og paprika krydder. Luktet faktisk skikkelig taco av det og det var digg, og smaken var fantastisk så har faktisk spist to porsjoner til middag og jeg spiser som regel en porsjon og veldig lite. 


Åh det var godt altså, lagde heldigvis en del så blir igjen til meg i morgen og til mamma når hun kommer hjem fra varetelling på jobb! 
Nei nå nerder jeg bare The Vampire Diaries (ser alt på nytt), burde rydde litt i dag også men får se om jeg orker siden det er blitt så sent, men i morgen så skal jeg få gjort en del håper jeg! 
Så nå runder jeg av her, husk å se vloggen min i forrige innlegg om du ikke har gjort det! Så snakkes vi mer i morgen.

- Helene

VLOGG

 • 04.01.2018, 20:12

Heisann!

Ja nå fikk jeg endelig ut vloggen! Den har stått å lastet seg opp i heeele dag. Håper dere hører meg noe lunde okei, siden jeg har tullete stemme enda med syken. 

Åsså driver det å klikker litt her igjen, enten det eller så suger jeg virkelig og husker ikke hvordan jeg gjør ting, men videoen vil ikke lastes opp her.. Såå trykk på bildet så kommer dere til Youtube og kan se filmen min! 
 

 
Vel, nå driver jeg å springer rundt som en gal og rydder, fått lagt nesten alt av klær fint inn i klesskapet, så nå gjenstår små ting og å finne plass til alt.. hehe
Jeg får rydde videre så jeg kommer meg i seng snart!I morgen blir det å vaske klær, skifte på senga og støvsuging. Så blirre taco.
Snakkes senere! 
 
- Helene


 

Long day

 • 03.01.2018, 23:31

Heisann!

Processed with VSCO with hb1 preset

Vel fikk ikke ut videoen i dag heller, etter skolen så dro jeg til sentrum for å handle litt og hente nøkkel oppe på jobben med mamma. Så liten historie tid, jeg var ute i romjulen, Fredagen da jeg filmet vloggen til dere. Så dro jeg på nach og krangla litt med en champagne flaske.
En kompis skulle sable den eller hva det heter, så hele tuten var jo "knust" og skarp, jeg skulle drikke, den var glatt grunna søl med champagne og mista den på kneet. Så jeg har ett kutt, burde reist inn å sydd men det gjorde jeg ikke, dro ikke inn på legevakta før dagen etter, der de sa de hadde sydd om jeg kom inn før. Smarte meg. 

Og jeg tåler jo ikke plaster så lang historie kort, jeg måtte bare finne noe å bruke så såret kan få fred. Alt jeg har hatt på her hjemme har sklidd og gnagd på såret og suttet seg fast, så endte opp med å irritert springe på apoteket i dag å kjøpe en sånn mega lang strømpe til å ha på utenpå bandasje og sånn kompress biter, og føler meg som den idioten med det på og når jeg går, for noe så lite. Men sånn er det nå bare, betennelsen jeg var begynt å få er nesten vekke, heldigvis. 


(Digg å se på right? haha, blødde som en gris når det skjedde, hallellujah)

Så ja, har vert så mye styr med dette dumme såret, og brukte plaster på i begynnelsen så huden reagerte jo ofc på det og. Prøvde vennlige plaster og silke teip og alt (har reagert på det når jeg var mindre også) men jeg var fortsatt "allergisk" mot det ja. 

Etter det så orket jeg ikke ta bussen hjem, for å så gå fra buss stoppet. For hele såret var berre irritert og vondt, så jeg ventet på jobben hos mamma til pappa var ferdig på jobb klokken 17.00 så jeg kunne sitte på med han. Og av alle ting, så klarte jeg å sovne bak på venterommet på KID og våkner av at mamma står bak meg å ler, haha. Sånn gårre med kun 3 timer søvn! 
Så når jeg kom hjem lufta jeg bikkja og tok meg en blund på sofaen, som varte litt lenger enn planlagt. Men er stup trøtt enda så går å legger meg snart og håper på en tidlig fin morning før skolen i morgen. 
Og i morgen prøver jeg igjen med å legge ut vloggen, siden alt ble så sent nå. Det blir jo stående enn stund å laste opp, men i morgen er jeg ferdig halv 12 så da får jeg begynt med det tidlig. 

Processed with VSCO with hb1 preset

Nei så nå får jeg runde av her og stelle meg før senga. Snakkes senere! 

- Helene

SminkeBord

 • 02.01.2018, 21:04

Heisann!

Ja nå er det jaggu bare i dag med fri og så i morgen er det skole igjen. Har hatt en god ferie, men skulle ønske det var litt lenger siden jeg har vert syk, og bare fikk litt liten tid ute hos min mor. Men men, sånn er det nå bare!

Vel, nå har jeg endelig fått alt på plass med sminke bordet fra pappa m.fam og speilet fra mamma! Mangler bare noen korger til så er alt good, og det skal jeg fikse denne uka tenkte jeg. Så jeg har tatt noen bilder så dere kan få se, har også filmet en vlogg i romjulen der jeg viser det på video. Hadde håpt jeg fikk den ut nå men nettet tullet seg litt når jeg skulle laste opp, så prøver på dagtid i morgen imens andre her i huset er på jobb siden det drar litt nett. 
Er så fornøgd med det! Åh, gleder meg til å lage sminke looks og videoer her altså! Nei, nå skal jeg snart hoppe i seng før hverdagen begynner med skole, blir nå godt å komme tilbake da. Så vi snakkest senere og jeg håper jeg får ut vloggen i morgen!

-Helene

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no