v Blogg (harepuus1)


|| Home Spa And Music ||

 • Skrevet 07.01.2017
 • Klokken 21:19

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg i sofaen nede i stuen, med voffen sovende ved siden av meg. Er nettopp ferdig i dusjen, og bestemte meg når jeg kom ut av den for å ta på litt annsiktsmaske å smørre hele kroppen godt med krem siden jeg er blitt litt tørr i huden nå av kulden. Og en ting jeg alltid gjør, så er det å høre på musikk, hva enn jeg gjør. Så jeg tenkte å dele mine fav sanger med dere for tiden! 

24K Magic ~ ​Bruno Mars

I Don`t Wanna Live Forever ~ Zayn, Taylor Swift

Heart Won`t Forget ~ Matoma, Gia

Alone ~ Alan Walker


 

Shed A Light (Feat. Cheat Codes) ~ Robin Schulz, David Guetta 

Some Kind Of Drug (Earwulf Remix) ~ G-Easy, Marc E. Bassy

Kids (Seeb Remix) ~ OneRepublic, Seeb

Bad Things ~ MGK, Camila Cabello

Got Me Started ~ Tini (Martina Stoessel)


 

Mr. Hughes ~ Demi Lovato

Party ~ Chris Brown, Usher, Gucci Mane

Something New ~ Tokio Hotel

Party Like A Russian ~ Robbie Williams


 

So check out di sangene da, jeg har dilla på dem. Er en stund siden jeg har suttet meg ned nå å hørt på nye sanger som har komt ut osv så får vel ta å gjøre det en dag, hehe!
Om noen lurer så bruker jeg Epoch mud mask her, elsker den! Nå skal jeg bare slappe av med Kiara, mamma er på varetelling så er alene hjemme til senere i kveld, det kan jo ta lang tid, så får jeg vel finne meg noe mat snart også! Sette på litt Veronica Mars, det har vi på DVD så det redder meg nå når vi ikke har internett. 
Håper dere har en fin Lørdags kveld og koser dere mye!

 

- Helene


kommentarer: 0|| A good day || 

 • Skrevet 07.01.2017
 • Klokken 01:47

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg i sengen etter en god og koselig dag. Den startet litt senere enn planlagt siden mamma plutselig begynte senere på jobb, men satt på med henne inn til Førde for å møte Anett! Sjekk ut bloggen hennes -HER-! Hun la ut sitt første innlegg i dag, so check it out. 

Vi tenkte å ta oss en liten shopping tur i Førde sentrum, eller jeg hadde ikke tenkt å kjøpe noe særlig da siden jeg har lite penger, meen å gå med hun er alltids kos så jeg slengte meg med. Og det er så mye fint i butikkene nå, har jo lyst på alt, noe som funker dårlig når du ikke har særlig penger, haha.


Etter vi hadde gått litt rundt og møtte på litt kjents folk så bestemte vi oss for å finne noe å spise. Så vi gikk på en resturant her i Førde som har vert her i flere år og spiste burger, som heter Abas. Serr beste burgeren ever, Burger King og Maccern har ikke noe å si på den burgeren as syntest jeg! Har aldri smakt Burger King da så skal vel ikke si noe, men etter å ha smakt mye forskjellige burgere i mitt liv er min favoritt enda Abas eller mammas/pappas sin hjemme laga burger!


Så var det en stund til min mor var ferdig på jobb da, så vi stakk innom BikBok enda en tur, og jeg har ett gavekort, men var såå usikker på hvor jeg kunne bruke det, og det går ikke på BikBok siden det ligger innpå ett annet senter enn hva kortet går på, så jeg tenkte jo å henge fra meg det jeg skulle kjøpe, men Anett så snill og STA som hun er (thehe) så betalte hun det, så får hun igjen av meg når jeg får "lønn". Hun er alt for snill! 


Til slutt dro vi opp til henne en tur, typen hennes kom å hentet oss. Så da fikk jeg slappet av litt før min mor kom å hentet meg og vi for hjem til Dale.
Jeg har vel og merke tatt noen bilder av settet jeg har "fått" i dag lenger oppe her, og så er det en bukse og men jeg viser alt bedre senere i skikkelig lys, skal snart vaske av meg sminken å sove.
Setter vel kanskje på en film på dataen, vi er tomme for internett igjen, så blogger via mobil nett nå som jeg ikke har så mye igjen på... hehe, vi får nytt den 11 da, eller den 10 egentlig, men klokken 23.59... jaurå! Så vet ikke hvordan det blir med blogg fronten om jeg bruker opp nettet på mobilen.. 

Meeen men, vi snakkest senere søte!

 

- Helene


kommentarer: 2|| The Blogs I Read || 

 • Skrevet 05.01.2017
 • Klokken 20:03

Heisann igjen søte!

Jeg klarte selvfølgelig å powernappe litt, haha, klarte virkelig ikke å holde øynene åpne etter hvert. Men men. Jeg tenkte jeg skulle dele med dere, de bloggene jeg leser eeerryday.Stina.blogg.no -
Elsker bloggen hennes, synest hun er så jordnær og virkelig seg selv, selvom hun kanskje ikke alltid blogger så personlig. Hun lager gode videoer og innlegg på bloggen, og har en varierende kles stil og musikk smak som meg selv!Sophieelise.blogg.no
- Jeg tror alle på ett punkt har vert innom hennes blogg, hun har jo blogget utrolig lenge og jeg synst bloggen hennes er blitt så bra, føler hun har blitt mer seg selv, og jeg elsker det. Hun bryr seg virkelig om viktige ting her i verden og ikke bare den "fine blogg verden" og hun deler litt av alt på bloggen sin. Og som sagt jeg elsker det jeg har lest i boken hennes så langt, og er mye jeg kan kjenne meg igjen i. Krisssy.blogg.no
- Førde jenta dere! Ah jeg har lest bloggen hennes så lenge jeg kan huske, husker jeg alltid synest hun vaar så pen når jeg var yngre, og virkelig var seg selv. Synest det seffern enda da! Den jenta har kommet langt nå, og hun har virkelig jobbet for det også. Er mye respekt til henne, og jeg ser virkelig opp til henne sånn som hun har det nå med å leve ut drømmen sin og faktisk bare står på. Maddepaddee.blogg.no
- Denne bloggen har jeg også lest så lenge jeg kan huske. Så utrolig pen og smilende jente, som skriver sykt bra. Husker jeg kjente meg veldig igjen i henne før, hun hadde veldig guttete stil, og jeg digget det selv og kunne fint gå i boxer og segge bukser før. Men nå har hun fått en litt mer jente stil men som igjen også har sine egne preg, og jeg elsker det. 

 

Vel det er bloggene jeg leser daglig som ligger på topplisten, men jeg leser også mangen venne blogger da, når di først blogger. 

Amaliestrening.blogg.no - Vi var bestevenner og hadde vert det siden vi var 3 år gamle eller noe, vi mistet mye kontakt de 2-3 siste årene men snakker nå forsatt i ny og ne. Så derfor elsker jeg at hun blogger av og til, så jeg kan følge med på hva hun driver med om dagene! Den jenta har vert igjennom mye, og virker som har det veldig bra nå, og det er godt å se! Hun er blitt utrolig flink å trene og det står det respekt i synest jeg.

Tkorneliussen.blogg.no - Tiril, som var med i innlegget her hin dagen. Hun har også fått seg blogg for en stund siden, og oppdaterer inn i mellom. Vi også var veldig nære før jeg flyttet til Oslo, men hun jobber mye og jeg er opptatt med mitt, så er ikke så ofte vi ser hverandre. Men når vi gjør det har vi det som regel utrolig gøy. Elsker den jenta, hun er så utrolig pen og driver også med noe hun brenner for, og blogger ganske bra synest jeg!

Anetth.blogg.no - Vel, Anett har laget seg blogg, men har ikke lagt ut noe enda. Og jeg gleder meg til hun begynner å blogge mer, fordi jeg har sett noen av bildene hennes og hun er utrolig flink! Hun er ei jente jeg får inntrykket av har mye ideer og ting på hjertet, og hun er utrolig smilendes å blid, så jeg tror den bloggen kommer til å bli veldig interessant og bra når hun lager sitt første innlegg!

 

Vel ja, de er de bloggene jeg titter innom hver dag, leser mye andre blogger også, flere venner osv, men holdt det til de jeg leser mest. 
Håper dere likte innlegget.
Så får dere kose dere videre og så snakkest vi senere søte!

 

- Helene

 

(Ligger link til bloggene i blogg namnet, og i bildet til de som jeg delte bilde på, så er bare å klikke seg innom!) 


kommentarer: 2|| Reading ||

 • Skrevet 05.01.2017
 • Klokken 14:49

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg plantet i sengen, og skriver til dere i menst jeg hører på musikk. Kom hjem fra jobb i sted, eller aktivitet eller hva jeg skal kalle det. Er via Nav, sykt gøy, jobber med kulturskolen nede på sykehjemmen her i Dale, hver Torsdag fremover. 

Vel, jeg har planer om å lese litt, og jeg fikk denne boken til jul som pappa fikset, og har lest litt allerede. Er in Looove! 


Den dama dere, er fantastisk. Digger henne.

I dag skal jeg gjøre absolutt ingenting, utenom å lese og nerde serie. Jeg fikk ikke sove mer i en halvtime - time i natt før jobb, så jeg er helt utkjørt, men skal prøve holde meg våken til i kveld igjen. Sliter så ekstremt med den forbanna søvnen as. 
Null sminke dag, jeg bruker serriøst ikke sminke lenger med mindre jeg skal på fest eller faktisk har noen planer. Og det er ganske deilig! Men sminke er jo en hobby for meg så gjør det av og til når jeg kjeder meg, men prøver å la vere så huden min kan få ha det bra utenom når jeg skal ut, haha! Spesielt nå da når det er så kaldt ute, merker det veldig godt på huden min, fikk sånn halvveis kulde eksem utbrudd i natt under knærne og inni albuene, men har klart å få det vekk igjen med krem, men skal ikke mye til før jeg klør igjen. Og jeg er veldig "heldig" med at jeg ofte får kulde eksem i ansiktet, på haken og rundt nasen osv, ikke så voldsomt da, men da føler jeg det hjelper å ikke ha sminke vertfall! 
Haha, jeg tok ned igjen gardinene med en gang jeg var ferdig med bildene, siden jeg har sovet så lite så er skarpt lys veeldig irritabelt akkurat nå. Nei, nå runder jeg av her så snakkest vi senere søte!

 

- Helene


kommentarer: 2|| Happy New Year ||

 • Skrevet 02.01.2017
 • Klokken 21:13

Vel God Jul og Godt Nyttår!

Her er det snakk om å vere flink å oppdatere eller hva? haha, har vert så mye i Desember at jeg tok meg bare en pause jeg rett og slett. Men nå er det tilbake til hverdag og jeg håper på å spenne meg selv i ræva litt å blogge mer. Lover ingenting, dere vet jo hvor sugen jeg er til å oppdatere ofte selvom jeg vil. Men nok om det! 

Jeg har hatt en veldig bra jul og nyttårsfeiring, på julaften feiret bare jeg og mamma helt alene i huset "vårt" (Vi eier ikke huset, men ja) i Dale, sammen med Kiara da selvfølgelig. Og det var utrolig koselig å bare ha en rolig feiring med mamma. Kiara var helt vill når vi åpnet pakker, haha!


Jeg var ute en liten tur i romjulen, som endte med litt for mye alkohol, hehe. Men var utrolig gøy å se gamle venner igjen som jeg ikke hadde sett på noen år faktisk. Onsdag var det sprøyter så da dro jeg inn til Førde, og ble her på nyttårsaften med noen gode folk. 

Jeg må bare få sagt det, hun jeg feiret med/som hadde festen, har jeg sånn halvveis kjent, eller vist om eller hva jeg skal kalle det i flere år, men vi har egentlig aldri blitt kjent, eller gjort noe særlig. Og den jenta er hærlig altså, moren hennes jobber med min far, så er sånn vi kjenner hverandre da. Så var utrolig koselig å feire med henne, typen hennes og deres venner! Fikk også møte en jeg gikk på barneskole med igjen, og storebroren hans, så det var veldig gøy. 

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Dis gurl <3 Anett har verdens søteste store bamse, som ble min date for kvelden ;))) Og så takker jeg Anett for bildene, hun fikk seg nytt kamera til jul så da ble det seffern knipset litt, hun er utrolig flink å ta bilder, har sett noen hun har lagt ut og som hun har hjemme hos seg, daamnFikk endelig brukt den nye skinn kjolen min, haha, en struggle jeg tror maaangen vet om, når kjolen passer perf og du bare ser smokin ut så setter du deg ned og får skikkelig sitte fett, inkludert at jeg da var litt oppblåst (Spist litt mye hvete i det siste) så ser på noen av bildene hun sendte at det tyter litt ut, viser jo ekstra godt i fake skinn, haha! Love it doe

Og så var det vel helgen før julaften, da var jeg ute i Førde en tur også, fikk bessøk av Tiril, og hvordan jeg skal forklare hvem Tiril aner jeg ikke siden jeg har utrolig mangen venner som heter Tiril. Men siste gangen jeg var Cheerleader for Øyrane på Arena Bowl, så var hun med. 
Og vi gikk rundt i sånne kostymer på Amfi her i Førde og delte ut godteri til unger, det var utrolig gøy men gud vi trengte å dusje etterpå, hah.

Ja vi fikk gavekort for å gå da, men kunne gjort det hver dag jeg, var max chill og kjempe gøy! 
Så dro vi ut på kvelden, etter vi begge tok oss gode dusjer! 
Så ja, nå sitter jeg å spiser is som snille pappa hentet til meg. Er egentlig helt sykt trøtt men har utrolig mye energi, sov ikke noe særlig i natt, og så var det opp 07 for å passe lillesøs siden pappa begynte tidelig på jobb. Hadde en time til å sove før sykehuset, men fikk ikke sove as. Så var jeg utrolig lenge oppe på sykehuset, var en som fikk reaksjon på sprøytene så han ble lagt inn til observasjon, og det tok litt tid selvfølgelig, null stress å vente da siden jeg har god tid, men kjenner jeg ble sliten og holdt på å sovne til slutt, heh. Håper det går bra med han da! Men han virket pigg etter litt sprøyter så satser på det. 

Nei jeg får runde av her, nå blir innlegget langt. Jaja!
Tenkte at når jeg kommer hjem til Dale (Onsdag) så kan jeg lage innlegg med hva jeg fikk til jul? Synest alltid det er gøy å se selv. Så håper jeg dere har hatt en fantastisk jul og amazing start på nye året! 
Snakkes senere søte!

 

- Helene


kommentarer: 0|| Today ||

 • Skrevet 30.11.2016
 • Klokken 16:58

Heisann skjønninger!

Igjen beklager for lite blogging, fra Tirsdag-Onsdag av var det ganske hektisk hjemme. Først ble min lillesøster syk, og min far var på jobb så jeg endte da opp med å tørke spy, haha. Off synest så synd på henne, hun er syk nesten hele tiden, men sånn går det vel når man er i barnehage og di smitter hverandre i hytt og pine. Så Onsdag-Torsdag, ble min stemor og far syk, serriøst helt på samme tid også. Så jeg var barnevakt for Rebekka og har vel egentlig passet henne hele den uken så å si. Siden jeg likevel ikke sover så mye så gikk jo det greit, å passe henne på kveldstid også. Når helgen kom var de forsatt litt syke alle mann, men da var jeg helt kaputt av allergi anfall som jeg fikk. 
På Mandag var det jo sykehuset igjen, etterfulgt av pakking før jeg dro hjem til min mor. Vi reiste rett til bestemor og spiste middag der, så når vi kom hjem var sprøytene begynt å kicke inn og jeg sovna faktisk ekstremt fort med en gang jeg la meg i senga. Så da sov jeg faktisk lenger enn hva jeg pleier og veldig godt. Sovnet vel rundt 01 til 05 og var oppe til rundt 08 igjen før jeg sov litt til. Og det var så deilig.

Men nok om det! I dag har jeg endelig sortert igjennom litt av sminken min, har litt igjen i en annen bag å sortere. Har fått en sånn fancy boks av mamma til å ha sminken min i, har hatt den en stund men har ikke rotet meg til å få ting på plass der. Så det fikk jeg gjort i dag! Så stelte jeg meg litt og leste litt på Samfunnsfag, så før jeg viste ordet av det var det mørkt ute, og jeg som hadde tenkt å ta bilder til dere.. Så dessverre litt dårlige bilder men det får duge for i dag!

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Vel, nå skal jeg bare slappe av og lese litt til. Får bessøk av søskenebarnet mitt etterpå og en kompis av han, (som vist nok også er naboen min) for å se film. Kanskje da, kommer vel annpå hvor sent ferdig han blir med jobben sin også, vi får se! 
Snakkest senere søte!

 

- Helene
 


kommentarer: 4|| Through My Phone || 

 • Skrevet 22.11.2016
 • Klokken 10:47

Heisann skjønninger!

Akkurat nå ligger jeg strak ut i sengen min hos min far. I går var det Mandag og det er sprøyte dag for meg, har utrolig men sant faktisk fått sove litt i natt i forhold til hva jeg pleier, kan ha noe med at jeg døgna i går og blir så ekstremt sliten av sprøytene utover dagen. Men så våknet jeg jo tidelig også, så har bare slappet av i sengen og sett på How To Get Away With Murder. Klør som bare det på stikkene mine, men håper det går over i morgen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg har ikke blogget på sykt lenge nå, og det har rett og slett vert fordi jeg har slitt med bivirkninger av sprøytene, jeg ble også syk, og jeg har bare følt meg helt dritt. Men bivirkningene som har plaget meg mest, forsvant sist sprøyte, da var det bare lette reaksjoner som kom, så jeg føler meg mer og mer oppegående, og det er så digg. Da går det riktig vei for meg! 
Jeg har fått gått opp i dosering til 3000 nå, så jeg håper denne uken går like fint som forige uke, så jeg får gå på 4000 neste Mandag, og 5000 etter der, osv osv. Så jeg beklager veldig for lite blogging og håper dere skjønner det, og skjønner at de dagene jeg har hatt det bra så har jeg prioritert familie og venner over blogg. 

Så ja jeg har jo slengt med noen bilder her allerede, men siden jeg har vert så pass off my game har jeg jo ikke tatt noen bilder med kamera, så dere får nå da se bilder fra mobilen min den siste tiden! Så håper jeg det går oppover med meg siden det virker sånn så langt, og at jeg da faktisk får fingeren ut av ræva og tatt skikkelige bilder og blogge. 

Processed with VSCO with hb2 preset

Ja og her er da noen bilder fra Halloween, tok ikke så veldig mye bilder, hehe. Jeg var Morgana fra serien Merlin, så jeg kjørte på med lang kjole jeg, og var faktisk lettere å danse i den ute enn hva jeg hadde trodd, haha!Processed with VSCO with hb1 preset

Og så må jeg bare få sagt det, jeg sminket meg i går siden jeg ikke fikk sove, jeg ble altså så fornøgd med sminka mi, følte meg så freesh. Så jeg tok sånn 10 0000 selfies, og redigerte noen av de, så tenkte å dele dem da, noen av dem vel og merke. Love VSCO filters da, hehe

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Så dere ser de bildene øverst i innlegget også er fra samme selfie shoot, haha! 

Og som dere ser, har jeg ikke gjort stort utenom å ligge inne og slappe av når jeg har vert dårlig. Tok meg en tur ut på Halloween og det var vel det mest sosiale jeg gjorde i løpet av desse ukene, litt små turer til familie og venner også da. Så får vi se hva jeg finner på nå i uka, jeg skal i vertfall øve på Samfunnsfag, har fått eksamensdatoen, 15.Desember og jeg stresser ræva av meg fordi jeg ikke er halvveis i boka engang. Prøv å les på lekser når du ikke sover, har vondt i øynene og i hodet hele tiden. Altså øynene mine går i kryss, kan ikke få sagt hvor mangen ganger jeg mistet boka i trynet når jeg skulle lese og bare rett og slett ikke klarte det. Jeg sliter så ekstremt med søvnen min, har jo gjort det i flere år men nå kjenner jeg det tar innpå både humøret og kroppen. Bah, klaging, love it <3 Nå skal jeg holde kjeft og slappe av litt videre før jeg får stå opp og atter en gang prøve å lese, og nå føler jeg meg jo litt bedre så nå skal lesinga gå bedre framover.

 

Håper dere får en fin dag søtinger!

 

-Helene


kommentarer: 0|| Home Sweet Home || 

 • Skrevet 12.10.2016
 • Klokken 11:30

Heisann skjønninger!

Jeg forhånds skriver dette innlegget, så når dette kommer ut er jeg mest sannsynlig ute hos min bestemor. 
Men right now, så sitter jeg i sengen hjemme i Dale. Var godt å komme ut hit igjen, vert i Førde i litt over en måned nå tror jeg. Klokken er 01.26, og jeg er enda ikke trøtt, enda jeg kun sov sånn 3-4 timer. Var oppe tidelig, men lå å dro meg så sykt lenge, hehe.
Kan ikke få beskrevet da, hvor glad jeg er i sengen hos min mor, og den hos min far. Den nede hos farmor er gamle sengen min som jeg hadde når jeg var sykt liten, den er god men madrassen er ikke så ekstremt bra for ryggen min, siden jeg sliter mer med den nå enn når jeg var liten. Men jeg sover som en stein der da, når jeg først får sove. Så det er jo digg!

Mamma har da pyntet pitte litt på rommet mitt nå, har jo så ekstremt mye ting, så jeg har jo ikke engang orket å pakke ut skikkelig fordi jeg ikke aner hvor jeg skal ha alt. Så har tatt noen få små bilder.Den øverste bamsen heter Slush og den nederste heter Sky. Viste dere at når dere kjøper sånne kosebamser fra Tiny (? er vel det det heter) så følger det med ett namn, i lappen som henger på. Jeg fant det ut når jeg kjøpte Slush i LA, så likte jeg jo det namnet så da ble det det. Men Sky fant jeg på selv, han husker jeg ikke hva hette egentlig. OG JA jeg må ha namn på kosebamsene, hallo, og ja jeg har samlemani dilla på kosebamser. 


Så ja, var utrolig digg å komme hjem til ett ryddig å fint rom. Beklager også får dårlig lys. Håper jeg kan få penger til å kjøpe en ring light og noen foto lys i fremtiden så jeg kan bruke.
Og sånn over til noe helt annent, jeg har virkelig fått en love for oversized gensere. Jeg har alltid likt å gå i litt baggy klær, men store gensere enten jeg har bukse eller ikke er så digg det. Men kan også likevel se bra ut liksom! Åsså klarer jeg ikke å la vere å smile, etter jeg fikset tanna mi. Føler jeg smiler sånn heeele tiden. Og så har jeg dilla på å gå med håret slik som jeg gjør her. Er så deilig å få det litt vekk men at det likevel er litt små cute om dere skjønner.Men nå runder jeg av her, fra ett ganske så random innlegg. Haha, skal se pitte litt på serie nå tenkte jeg og så gå å vaske av meg sminken og sove, er helt tappa for energi jeg altså. Desse sprøytene er virkelig ikke noe tull! Kjenner jeg gruer meg til å bare gå ned tre etasjer for å vaske av sminken liksom, fordi jeg blir så ekstremt sliten av bare det. Må le litt. 
Så vi snakkest senere søte!

 

- Helene


kommentarer: 0|| Lazy days ||

 • Skrevet 11.10.2016
 • Klokken 13:38

Heisann søte!

Jeg sitter å slapper av hos min farmor akkurat nå. Jeg dro hit på Fredag, og her er det ikke så alt for bra nettverk så jeg har ikke fått blogget.

Akkurat nå er det kun jeg som er på nett og bare det å få lastet inn blogg.no på mobil tok sin tid, men tenkte jeg burde oppdatere dere litt!

Vel, i helgen har jeg bare slappet av. Men i går, så var jeg på sykehuset og tok mine første sprøyter av allergi vaksinen. 6 sprøyter, whoo, så jeg er helt dau, har jo bokstavelig talt fått pollen rett inn i meg.

Men i kveld når mamma er ferdig på jobb, drar vi hjem til Dale. Men jeg må vere sykt forsiktig, får ikke lov å spise eller vere borti noe jeg er allergisk mot 3 dager før injeksjon, og jeg skal inn på sykehuset hver Mandag i 8 uker å ta sprøyte. Så blir boende mye hos farmor.

Vel jeg klør helt sykt over hele meg, det er en bivirkning jeg kunne få. Spesielt på stikkene, jeg er litt i fare sona på å få bivirkninger hele tiden, så jeg må ta det med ro og får ikke vere i noe aktivitet da blodet kan øke og reaksjoner kan komme og jeg kan gå i sjokk. Så jeg må vere forsiktig og lat i 8 uker før ting roer seg litt. Men håper virkelig dette funker nå så jeg kan leve livet litt bedre og mer enn hva jeg har gjort!

Har btw sett alt av stranger things på sånn 2- 3 dager med utrolig dårlig nett. Elsker den serien. Men nå runder jeg av her med dårlig mobil blogging, nå skal jeg bare se serie og late meg før jeg skal begynne å pakke.

Snakkest skjønninger!

- Helene


kommentarer: 0|| My Phone Apps And Favorites ||

 • Skrevet 05.10.2016
 • Klokken 21:49

Heisann skjønninger!

Jeg tenkte å vise dere de appene jeg har på telefonen, og de som er mine favoritter! 

Fotografi:

Tenker jeg begynner med Fotografi mappen, her har jeg alt fra kamera til redigeringsprogram.
Mine favoritter innpå her er:

 

- Facetune: Den har så mangen ting du kan gjøre, men det jeg bruker den til, er Details effekten på leppene mine og øynene for å fremheve de og sminken. Og av og til bruker jeg Teeth Whitening tool, siden jeg snuser har jeg jo fått litt gule tenner.

- Squaready: Det er den appen jeg bruker så jeg får ramme rundt ett bilde, så jeg kan få med hele bildet.

- iMovie: Den bruker jeg nå til å lage bursdags videoer til venner!

- Be Funky: For effektene sin skyld.
Sosialt:
Favoritter:

 

- Facebook: Elsker at man kan ha Facebook ++ Messenger på Mobil, takket vere det bruker jeg mye mindre data, og slipper ta den opp så ofte! Og man får ha lett kontakt med venner.

- Instagram: Jeg elsker virkelig Instagram. Så mye inspirasjon! Og så mange bilde muligheter.

- Outlook: Er så greit å kunne sjekke mail på mobil, ahh.

- VSCO: Elsker å bruke VSCO sine filter, de er så fine! Og så er det en så fin app til å dele bilder, det er så fint design på hele greia.

- Dropbox: Synest virkelig det er greit å ha Dropbox på mobil, da slipper jeg koble til dataen hver gang jeg skal overføre noe lite.

- Jodel: Ja Jodel er faktisk en favoritt. Ikke så mye i Førde da, her er det bare dritt slenging og utestenging. Men når jeg er i eks Oslo elsker jeg å gå inn å lese noe morsomt og teit.

 

Musikk:- Spotify og Tidal: Musikk er livet mitt det, jeg elsker musikk. Der hjelper virkelig det å ha Spotify og Tidal. Bruker det ofte, er så digg å bare plugge i øreproppene selvom du ikke skal noe særlig langt når jeg er ute å går eks, eller kjører. 

- YouTube: Når jeg ikke har oppe dataen, er det greit å ha det på telefonen, så jeg kan følge med på dem jeg følger innpå der!

Tidsfordriv:
Her samler jeg ting jeg bruker som tidsfordriv eller bare random ting jeg ikke vet hvor jeg skal plassere. Haha

- Viaplay, Netflix og HBO: Er noen ganger når jeg ligger i sengen å prøver sove, etter noen timer blir jeg ganske lei av å se i taket, men orker ikke ta opp dataen. Da funker det greit å ha det der!


- Mobilbank, Vips og BaknID: 
Er så greit å ha alt slikt på mobil så jeg slipper kodebrikke og en minibank for å finne ut hva jeg har på kortet eller hvor mye jeg har brukt. Og Vips så jeg slipper alt styret med overføring på vanlig måte.


- RuterReise og RuteBillett: Dette reddet meg når jeg bodde i Oslo altså, haha! Så jeg har det enda, siden jeg har flere venner i området der, og da er det greit å ha!


- Dyretestet: Jeg prøver virkelig å kjøpe minst mulig produkt som er testet på dyr, og da funker denne appen så fint! Vel og merke utrolig vanskelig for meg å holde meg helt vekke grunna eksem og allergi, men jeg prøver!


 - Mattilbud: Denne er bare så sykt genial når man må vere økonomisk!

 

Spill:
Jeg elsker å ha spill på mobilen, haha.

 

- Candy Crush Soda: Jeg liker denne bedre enn de to andre Candy Crushene, jeg aner egentlig ikke hvorfor.


- Farm Heroes: Synest denne er ganske okei, jeg elsker å spille på telefonen når jeg ikke har noe å gjøre, da er det desse to jeg spiller mest.


- Norsk Tipping: Haha, jeg har nesten blitt gambler as! Neida, når jeg har penger til å tippe gjør jeg det, tenk å vinne 400 mill liksom. Så denne appen synest jeg er grei å ha!Min fine fremside <3 

- Snapchat: Elsker Snapchat! Elsker at jeg kan bare sende zup til venner, synest det er en ganske ok metode å holde kontakt på også når man er opptatt og ikke alltid har tid til Skype eller å ringe.

Akkurat sånn satt jeg for 2 min siden. Jeg sliter så sykt med små urenheter for tiden, det forsvant en stund men nå er det back. Irriterer meg så sykt, og det som er det værste? Det viser jo faktisk bedre med sminke enn uten! Hvordan er det mulig liksom. Så jeg har her på meg Jorgobè sin Peel off mask, og så har jeg litt andre annsiktsmasker liggende. Redigerer de vekk på bilder når jeg har på sminke, så kan vise dere hva jeg mener med ett bilde fra i går: 

Så vist dere ser på bildet jeg la ut på innlegget under ser dere at jeg har redigert det vekk. Rett og slett fordi jeg er så møkka lei av det, haha! Som dere ser er det både i kinnene og panna, har også litt på nesen men det er hudormer så det skjuler seg under sminka. Noen som har tips? Jeg har ikke annsiktsrens da, jeg må skaffe meg det. Men bruker peel og såpe til annsikt, det har funket ganske greit liksom, men så bare BAM. 

Ja, i dag har jeg da vert med å hentet lillesøs i barnehagen og chillet med hun etter det. Ellers har jeg bare latet meg med serie. I morgen skal jeg til tannlegen for å ta bilde av tennene, for å se om jeg kan trekke eller operere ut visdomsgjekslene mine. Så får vi se om de skal båre i morgen eller om det blir en annen time. Nå skal jeg spise chips og se serie, før jeg legger meg i protest på søvnproblemene mine. Fikk ikke sove i natt heller, og jeg er tom for sovetabletter, men som egentlig ikke funker. Så ringer til legen i morgen for å få time så jeg kan få noe hjelp med det!
Uff langt innlegg.

Snakkest søte, ha en fin kveld!

 

- Helene
 

 

 


kommentarer: 4|| My future goals ||

 • Skrevet 04.10.2016
 • Klokken 19:29Akkurat slik sitter jeg veldig ofte, og funderer på hva jeg skal blogge om, og hva jeg har lyst til. Søker opp ting og leser på alt mellom himmel og jord.

Jeg har virkelig lyst, til å bli en bedre blogger eksempel, fordi jeg liker det så godt, at det er noe jeg vil bruke tid på. Men så var det tid da, jeg har så utrolig lite tid selvom jeg ikke gjør den shit egentlig. Jeg må fikse ditt og datt med helsa mi, og fullføre den dumme skolen jeg virkelig ikke går sammen med. Snart få meg jobb, og inntekt. Jeg blir så frustrert over at så mye kan bli ødelagt og rævet opp, på så kort tid. Og ikke minst på grunn av hva som er årsaken, jo nemlig allergi. Og depresjon, og angst. Jeg blir gal. Jeg hadde det jo så bra, og så gøy i livet mitt. Nå sitter jeg her dag ut og inn, og aner virkelig ikke hva som skjer med fremtiden min.


 

Det er ganske frustrerende å sitte sånn, av å ha den følelsen der jeg faktisk ikke vet hvordan jeg skal gjøre det om ikke helsa mi kommer seg opp. Men jeg prøver virkelig å tenke positivt på alt sammen. Nå skal jeg jo få desse sprøytene, og da, da dere, da håper vi virkelig jeg kommer meg opp å gå så jeg kan både fullføre skole, jobbe, drive med blogg, og oppnå mine drømmer. 

Så jeg tenkte å skrive mine goals for framtiden, hva jeg SKAL gjøre og få til..

~ Få meg en god utdanning

~ Flytte for meg selv

~ Få meg jobb

~ Dra til Nicaragua, Spania og Argentina, for å studere og leve Spansk

~ Flytte til Los Angeles

~ Gå på skuespiller skole

~ Drive med Sang og Dans

~ Dra rundt i Afrika og bidra til de fattige

Og ikke minst..

~ Bli en bedre Blogger og Youtuber

Ja, det er mine goals og planer. 
Akkurat nå, så skal jeg slappe av og se på The Walking Dead, før jeg håper på å få en god natts søvn siden jeg bare sov 3-4 timer i natt. 
Håper dere likte innlegget!  Og gjerne legg igjen en kommentar med dine goals, synst alltid det er gøy å lese planene til folk for fremtiden!  

 

- Helene

 


kommentarer: 4||  My Weekend || 

 • Skrevet 03.10.2016
 • Klokken 21:19

Heisann skjønninger!

Ja jeg har hatt en virkelig koselig helg, Fredag skjedde det ikke noe spesielt, men på Lørdag dere, da hadde jeg og noen venner av min stemor Catrine planlagt å ha babyshower!

Det ble da en suksess og var så utrolig koselig. Jeg har jo vert så nervøs for å si noe om det til henne, jeg er liksom god på å holde på ting, men når jeg gleder meg veldig til noe så er jeg så redd det skal fyke ut av munnen på meg, men det har gått bra!
Jeg tok noen bilder, så tenkte å dele litt av dem med dere.
Lørdags kveld var jeg med noen venner ut en liten tur, selvom det egentlig ikke var planlagt, hehe!

Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset
Var så utrolig koselig det, og så overasket Catrine ble, haha! 

 

Og så en liten glad nyhet...


På Mandag igjen, begynner jeg endelig med allergi vaksine! Jeg var på sykehuset i dag og tok nye pusteprøver osv, så da fikk jeg den timen til å endelig begynne med den vaksinen. Så må jeg le litt, i menst jeg pratet med legen sammen med mamma, så sier de at jeg ikke kan drikke alkohol den helgen før jeg skal inn, med mindre jeg vil havne i sjokk da. Og jeg har jo ikke noe stort problem med det egentlig var bare det at jeg har avtalt med Anniken at vi skal ut sammen i helgen, noe jeg veldig gjerne hadde så lyst til. Så utrykket mitt var jo ganske fint deretter noe mamma og legene lo godt av, hehe. Men jeg snakket med Anniken i stad så vi tar det igjen!Så neste Mandag skal jeg vere i noen timer på sykehuset, så jeg fikk beskjed om å ta med drikke, mat og noe underholdene. Jeg bare tenkte for meg selv at det skulle jeg gjort i dag og! Var mye ventetid og to timer etter hverandre men med 20 min ventetid som ble nesten en time, herremoses jeg var så sulten. Puste prøva gikk ganske greit da, jeg er jo nesten astmatiker pga allergien, så jeg måtte først gjør det ett par ganger, og så noen ganger etter jeg fikk 10 doser med astma medisin, så jeg har vert litt skjelven etter det (noe som er normalt). Noe annet som var litt små irritabelt, er at sånn ca 2-4 dager før og etter sprøytene, kan jeg ikke vere en plass med dyr. Og alle jeg kjenner har jo dyr, både familie og venner. Såå jeg blir mest sannsynlig boende hos farmor fra Fredag av til Tirsdag - Onsdag ish. Alle har jo dyr mann. 
Så hvor mye blogging det blir får vi se, jeg tar med kamera osv ned dit og det er jo nettverk der så vi får se og håpe på det beste!
Mandag kommer jeg til å vere helt pudding da, jeg skal ta altså 3 sprøyter av hver ting, og jeg begynner med to ting, bjørk og timotei. Så det blir 6 sprøyter på meg, der jeg må ha en halvtime pause mellom hver, og så ligge til observasjon en stund etterpå. Så jeg tror jeg kommer til å bli sliten!Dere får be med meg på at jeg ikke får bivirkninger da! Det orker jeg ikke as, shiit. Og så får dere be med meg på at sprøytene funker, og at helsa mi kommer seg litt opp nå så jeg kan jobbe, fullføre skole og ikke minst kose meg med ting på fritiden som jeg liker, som blogging og å finne på ting med venner!Ja nå ble dette ett langt innlegg, så jeg runder av her, med fine mobilbilder på slutten her. 

Snakkest senere søte!

 

- Helene


kommentarer: 2|| My Lipsticks Swatches, Video || 

 • Skrevet 29.09.2016
 • Klokken 19:52

Heisann skjønninger!

Da er videoen ferdig lastet opp på Youtube og klar til å bli delt! Beklager virkelig for dårlig lyd osv, jeg har vert sykt hås de siste dagene og jeg snakker litt stille til vanlig så har ikke så ekstremt bra stemme for tiden. Men håper dere liker den! Det er da alle mine leppestifter -2 ish, haha!

Kanskje en litt små kjedelig video siden jeg har absolutt null energi, men det får duge for denne gang!

Hvilken farge likte du best?
Ha en fin kveld videre søte!

 

- Helene


kommentarer: 0|| Lazy Day & My Music || 

 • Skrevet 28.09.2016
 • Klokken 20:12

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg bare i sengen å slapper av, i dag har jeg ikke gjort noe som helst egentlig. Jeg har laget en video til dere da! Den kommer ut senere i kveld, eller i morgen. Får se hvor tid jeg blir ferdig å redigere den, klokken er jo allerede blitt så mye! Føler virkelig bare tiden har flydd forbi i dag selvom jeg faktisk ikke har gjort noen ting. Så jeg tenkte jeg kunne dele mine sanger som jeg hører på for tiden, i menst vi venter på at filmen skal bli ferdig! 

Du Fortjener Å Vere Alene - Tomine Harket, Unge Ferrari

Never Ever - Röyksopp, Susanne Sundfør

Thats My Girl - Fifth Harmony

Jasons Song (Gave It Away) - Ariana Grande

Perfect Illusion - Lady Gaga

Beast - Tungevaag & Raaban, Isac Elliot

Mercy - Shawn Mendes

Roses - Shawn Mendes

Dont Be A Fool - Shawn Mendes

Heathens - Twenty One PilotsJa, det er de sangene som går hele tiden hos meg, heathens har jeg hørt på gudene vet hvor lenge men jeg blir ikke lei av den altså! Og om dere vil følge meg på noen sosiale medier heter jeg Harepuus både på Instagram og Snapchat.
Nå skal jeg redigere ferdig filmen, så vi snakkest mer senere!

Ha en fin kveld søte!

 

- Helene


kommentarer: 4|| Dark purple lips || 

 • Skrevet 27.09.2016
 • Klokken 17:55

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg i sofaen inne i stua mi, og bare slapper av. Tenkte jeg skulle lese litt på samfunnsfag snart, har ryddet litt inne i stua mi og bare sminket meg fordi jeg hadde lyst å prøve den ene leppestiften som jeg har, som jeg enda ikke hadde prøvd. Og jeg elsker fargen, det eneste kjipe med så mørke farger er at det forsvinner så fort siden jeg snuser. Men å fikse litt ekstra på den av og til får man klare når man liker den! 

Den er i merket NYX som jeg kjøpte på H&M, i fargen Copenhagen:


BolleDen passer så fint nå når det er høst! Og den matcher så å si alt av klær, vertfall som jeg har. 
Er helt forelsket i NYX sine Soft Matte Lip Cream jeg, har flere forskjellige farger og bruker dem så å si hele tiden. Gleder meg veldig til jeg får spart opp litt penger så jeg kan prøve Kylie sitt kit også, og Jefree Star! Sminke addict, thats me! 

Hva synest dere om fargen?
Ha en fin kveld videre!

 

- Helene


kommentarer: 6|| Outfit ||

 • Skrevet 24.09.2016
 • Klokken 23:48

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg hjemme i sengen og slapper av, skal se litt på serie og spise litt chips før jeg legger meg. 
I dag har jeg ikke gjort så mye stort, har sovet og slappet av litt siden jeg er syk, og så kjedet jeg meg så slengte på meg noen klær og sminket meg skikkelig før jeg skulle ned til søskenebarnet mitt på kosekveld. Så hun ble da min fotograf for kvelden og tok noen bilder ute før det ble alt for mørkt. Er litt kornete bilder siden det ikke var så alt for mye lys men det får duge! 
Genser - Nelly || Sko - Nelly || Caps - Nelly || Skjorte - BikBok || Hvit Chocker - GlitterSminke bilde :) failet litt da med mørk øyenskygge oppå neseveggen, eller bare jeg som legger for mye merke til det? hehe
Var godt med litt søskenebarn kos i dag, vi har bare slappet av, spist brownies og sett på skal vi danse og stjernekamp. 
Etter jeg kom hjem som var omtrent nå nettopp, har jeg kost meg med litt annsiktsmaske menst jeg redigerte bildene til bloggen. 
Så nå skal jeg bare late meg og sove om ikke så lenge.

Så dere får ha en fin kveld videre søtinger!

 

 

 

-Helene


kommentarer: 4|| Inspo time ||

 • Skrevet 17.09.2016
 • Klokken 21:10

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg å slapper av i Førde hjemme hos far. Har hatt en utrolig gøy dag, stod opp vetigt og var med stemoren min til lekeplassen sammen med Rebekka så hun kunne få leke litt. Så jeg var den som sprang etter henne, og jeg er jo ikke akkurat trent, så jeg er tappa for energi nå, men så gøy det har vert! Se det lille fliret hennes og hvor gøy hun hadde det gjorde at jeg orket å forsette, haha! 
Har også fått gått igjennom klær og lagt dem ut får salg, så får vi se hva jeg får solgt!

Nå tenkte jeg at jeg bare slenger ut litt inspo bilder, siden jeg ikke har blogget på noen dager. Tenkte å kanskje filme inn flere sminkevideoer? Er det noe dere vil ha mer av? 
Vi får se hva jeg finner på fremover! 

Alle bilder er funnet på Pinterest:
 

 

  


Nå skal jeg snart legge meg, før jeg skal opp litt små tidlig i morgen tenkte jeg så jeg kan få gjort litt ting, før vi får middags bessøk her hjemme! 
Håper dere har en fin kveld videre søte! -Helene

 


kommentarer: 2Late night blog || Through my phone

 • Skrevet 13.09.2016
 • Klokken 00:09

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg bare å later meg i sengen, sov utrolig lite i natt og er egentlig helt dø, men som normalt er jeg ikke noe særlig trøtt. Så får se hvordan denne natten går! 
I dag har jeg ikke gjort stort, har vert på møte og egentlig bare fikset litt små ting hjemme og slappet av. Jeg og min mor har fått hengt opp tre hyller til på rommet mitt, og det skal opp to små til men det tar vi en annen kveld siden mamsen skal på jobb i morgen. I morgen tenkte jeg og lage nuggets til middag så jeg og mams kan kose oss med en film, siden vi begge to forsatt er syke. Hun skal jobbe litt sent i morgen, så blir vel bare daffing på meg menst jeg passer bikkja og leser på samfunnsfag. Tenkte jeg skulle pakke ut litt mer sånn pynte stuffs om formen er bra i morgen også!

Så jeg tenkte bare å slenge med de siste mobil bildene mine siden sist, siden jeg ikke har gjort noe eller tatt noen andre bilder i dag. : 


Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with s1 preset
 

Merker at jeg trenger å bli mer kreativ med bilder igjen, tar jo enten bilder av hunden eller meg selv. Av og til randome photos av mat og mine føtter liksom, haha! 
Ja, det er da de siste mobil bildene mine. Har jo vert syk en stund nå så ikke noe spess, håper det blir litt bedre framover siden jeg har litt mer energi nå. Får se hva som kommer! 

Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram, er der jeg poster mest egentlig. Ikke så ofte på snap med mindre jeg gjør noe da. Heter da:
Harepuus
Både på Instagram og Snapchat. 
Så håper jeg dere får en fin kveld og en god dag i morgen! 
Snakkest senere søte!

 

 

-Helene


kommentarer: 0Get to know me! || Video

 • Skrevet 11.09.2016
 • Klokken 23:17

Heisann søtinger!

Nå ligger jeg bare å slakkern i soffaen på rommet mitt, er forsatt syk som bare det og har dessverre ikke fått blogget. Jeg var jo inne hos min far en liten stund men jeg hadde ikke energi til å gjøre noe annent enn å vere med my lil siss og en liten sosial tur med venner. 
Så når jeg kom hjem til min mor så hadde vi jo ikke nett, fikk nytt først i går, så nå fant jeg ut det var på tide å gjøre noe. Så jeg har filmet inn en liten super klein video :):) der jeg forteller bare randome fakta om meg som jeg fant på google osv. 

Håper dere liker videoen da, ble bare kjapp klein ting siden jeg kjedet ræva av meg og virkelig ikke ante hva jeg skulle gjøre, hahah.
Jeg trenger å få litt motivasjon sånn ASAP. 
Også en små irritert Helene over at filmen tok så mye lenger tid enn planlagt grunna dårlig nett og klikk på datan. hehehe, jaja. 
Dere får ha en fin kveld videre skjønninger! I morgen har jeg litt jeg skal gjøre så tror jeg skal hoppe i køya straks, bare håper jeg får sove fort. 
Snakkest! 

 

 

-Helene


kommentarer: 4Film kos || Uten nett

 • Skrevet 26.08.2016
 • Klokken 17:09

Heisann skjønninger!

Nå ligger jeg flat ut i sofaen og ser film med mamma, menst jeg spiser junk og nyser som bare det.

Har blitt skikkelig forkjøla jeg altså, tror kanskje det er influensaen som har sneket seg innpå meg.

Vi har da altså mobilt breibånd til nettverk her vi bor nå, og vi har seff (eller blir vel jeg da siden jeg ser mye på serie osv) brukt opp den nå, jeg ser jo mye på Netflix og YouTube som drar nett som bare det. Og jeg brukte nesten opp alt når jeg lastet opp video til YouTube //blogg.

Så vi skal prøve å få fikset det men er så avhengi av økonomien da, og vi har virkelig ikke noe å legge til sides til nett. Så jeg og min mor skal på nytt møte med nav neste uke, vi trenger hjelp nå altså siden vi er avhengi av nettverk til både skole og jobb. Bilen vår går også helt til helv***.

Så jeg aner ikke hvordan blogg fronten blir, jeg har pitte litt nett igjen på mobb som jeg nå bruker til å blogge. Vi får ikke nytt før 10 sept... Så jeg beklager på forhånd om det blir lite blogging.

Håper jeg får fikset noe så jeg kan blogge og faktisk ha ett liv utenom fagene mine, heheh.

Nå får jeg vel runde av her, så snakkest vi senere søte!

Sorry for dårlig mobil blogging.

-Helene


kommentarer: 4Oslo tur

 • Skrevet 25.08.2016
 • Klokken 17:47

Heisann søtinger!

Som jeg så vidt nemnte i går var jeg i Oslo i helgen, og jeg kan si at jeg har ikke hatt en så bra helg på utrolig lenge.
Jeg dro ned på Fredagen, kom dessverre litt sent ut på dagen, men ja. Så møtte jeg Tiril der, var reunion på folkehøgskolen vår! Så vi dro opp dit da, men siden jeg kom litt sent fikk vi ikke vert der så veldig lenge dessverre, fikk møte mye gode folk fra skole tiden da og det var jo super koselig! 
Fredag til Søndag sov jeg med Tiril hos noen venner av hun, og de var på Findings festivalen så vi hadde leiligheten deres for oss selv Fredagen, så jeg og Tiril rigget oss godt til i sofaen med chips og godis, og en skrekk film på tv`en. 


Processed with VSCO with s1 preset
Processed with VSCO with s1 preset

Lørdag, ble det en liten tur ut etter vi hadde shoppet litt, men ikke ut likevel. Jeg ler, vi satt og drakk med de vi bodde hos og gjorde oss klare, så de stakk på findings og vi satt igjen og drakk litt før byen, sammen med Sindre som gikk i klassen vår. Så når vi drar mot sentrum da, og går ut av bussen så bare PANG! pøs regner det og vi alle sammen er helt gjennomvåte og bløte. Og jeg har jo kulde allergi/eksem, og vi var da ikke så veldig gira på å dra videre til uteplassen.. så vi dro like så godt hjem til leiligheten med de vi bodde hos. Først hoppa Tiril i dusjen og så jeg, haha. Har aldri vert så digg å dusje før. Så vi satt bare der og drakk til langt på natt vi.


Søndag skulle Tiril dra hjem, så vi fikset oss og pakket, dro mot sentrum og møtte Anniken der. Spiste middag på peppes, (ohyez sunne folk iknow) før jeg og Anniken fulgte Tiril til toget sitt. 
Så ble jeg da med opp til Anniken og skulle sove der til Mandag før jeg skulle dra hjem. Utrolig koselig plass Anniken har fått seg må jeg si, og koselige gutter hun bor med og. Så vi slappet av der før vi dro på Macern og møtte noen der, etterfulgt av litt godt i glasset i leiligheten hennes utover kvelden.


Processed with VSCO with f2 preset

Alt i alt en helg med utrolig koselige folk, mine to nærmeste jenter, og fult med glede og latter. Jeg ville virkelig ikke hjem, Oslo er liksom, blitt min hjem det. Etter jeg bodde der i ett år og alle mine nære bor der nå, eller ikke langt unna. 

Processed with VSCO with hb2 preset
Så bare slenger vi med ett random selfie bilde fra i går. Nå sitter jeg bare å slapper av i sengen, har blitt skikkelig forkjøla så er helt pudding. Så failet hardt med sminken i dag føler jeg, er nok bare fordi jeg er syk jeg føler det, hehe. Så å ta noen bilder idag blir det ikke, jeg skal rett og slett bare nerde serie og spise meg feit på mat. God plan. Kanskje lese litt på fag senere. 

Håper dere har det bra og har en fin dag videre.
Snakkest søte!

 

-Helene

 


kommentarer: 2Svar på spørsmålsrunden!

 • Skrevet 24.08.2016
 • Klokken 22:29

Heisann søtinger!

Jeg må bare beklage igjen og igjen for at det har tatt så lang tid før videoen kom ut. Har vert så mye faktorer som har spilt inn på hvorfor. Men nå er den her vettø! 
Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av i sengen, jeg var i Oslo fra Fredag til Mandag så er litt tappa for energi. Har gått i ett sett der nede og egentlig siden jeg kom hjem også. Men men, her er videoen vertfall, så skriver jeg litt mer om Oslo i ett innlegg i morgen. Er litt dårlig redigering her, jeg har ingen sanger å legge på for dataen er igjen nesten full, hehee. Håper det går bra.
 

Håper dere har hatt en fin dag og får sove godt i natt!
Snakkest!

 

-Helene

 


kommentarer: 0Ut på tur!

 • Skrevet 09.07.2016
 • Klokken 22:47

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg hjemme hos meg med Anniken og vorser før vi skal ut en tur! Skal møte noen venner ute og bare kose oss i kveld så gleder meg, er så godt å sitte her med Anniken igjen, vi har allerede ledd utrolig mye og hun kom for ikke lenge siden.
Jeg har redigert filmen til Spm runden, men, den klikka helt mongo og lagret seg ikke, så jeg må gjøre alt på nytt i morgen. Den er vertfall så og si ferdig så den kommer ut i morgen. Har fiklet med den i hele dag så var litt kjipt, men men! 
Har noen randome bilder jeg tok etter innspillinga, så slenger de med her så dere kan se sminken min til i kveld. Anntrekket har jeg nettopp fått på meg, hehe!


Nei nå får jeg drikke litt videre, så beklager jeg ang videon, skal få den ut så fort som mulig i morgen! 
Snakkest senere søte!

 

-Helene


kommentarer: 1Small Video

 • Skrevet 08.07.2016
 • Klokken 23:39

Heisann skjønninger!

Beklager at jeg ikke har blogget nå, jeg har rett og slett ikke gjort den drit og vert så pudding som det går ann å bli! Energien er virkelig på bunn, men allergien ellers har holdt seg ganske bra. Så jeg har faktisk bare slappet av, og tatt en liten blogg pause menst jeg har prøvd å få litt energi igjen. Jeg har litt energi men den er egentlig bare fordi jeg har så lyst å gjør noe snart, vere sosial, med venner. Så i morgen skal jeg møte en venninde en tur som jeg ikke har sett på mega lenge, så det blir koselig! 

Vel, jeg filmet noen snutter på vei hjem fra Sogndal, så jeg har sutte dem sammen og laget en pitte liten video. Er ikke store greiene men er nå bare noe sånn at dere har noe å se på menst jeg gjør spm runden ferdig. Skal filme den inn i morgen på dagtid og redigere med en gang etterpå så jeg får lagt den ut før jeg skal møte venninda mi på ettermiddag/kveldstid. Her ser dere vertfall hvordan jeg er i bil da, danser og synger hele tiden så sant annlegget er på altså! hehe


Haha, det var en koselig tur! Nå skal jeg bare nerde videre på serie og snart prøve å sove. 
Snakkest mer i morgen søte!

 

-Helene


kommentarer: 0Road trippin

 • Skrevet 06.07.2016
 • Klokken 20:22

Heisann skjønninger!

Nå er jeg så å si nettopp kommet hjem fra en liten roadtrip til Sogndal med søskenebarnet mitt og kompisen hans. De skulle dit for å ta piercing så jeg tenkte bare hey jeg blir med, så jeg får vert litt sosial. Jeg var oppe utrolig tidelig i dag, med tanke på når jeg sovnet, så er helt pudding nå. Var på ett møte med NAV først. Og så stoppet vi å gjorde litt erend i Førde, der jeg endelig fikk møte Sindre fra FHS igjen. Det var utrolig godt å se han ja! Han kommer kanskje på bessøk her i helgen, han har familie i nærheten her så det er jo kos.

Var en koselig og gøy biltur må jeg si, mye musikk og glede. Vi stoppet også med Isbreen som ligger på veien, for å kjenne på vannet derfra, og det var ganske så kaldt ja! hehe
Så nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Skal hjelpe tanta med noe mobil greier også så når jeg er ferdig med det blir det serie og sove, hehe. 
Svarer på spm runden i video senere i uka! 
 

Snakkest senere søte! 

 

-Helene


kommentarer: 0Dyr overalt

 • Skrevet 05.07.2016
 • Klokken 15:03

Heisann skjønninger!

Jeg sitter bare å slapper av i sengen min nå, våknet rundt 13-14, fikk virkelig ikke sove i natt. Sovnet sånn, 07-08. 
Så jeg sov litt lenge, men formen er nå fin vertfall! 
Jeg og min mor begynner på rommet mitt litt senere, akkurat nå står hun ute og fikser i hagen, menst to hunder springer etter. Haha, vi passer av og til hundene til tanten min, onkel har med seg to på jobb, så min mor fant ut at hun tar like så gjerne med den tredje ned hit siden han er snill og lydig og kan gå løst uten å bølle for mye. Hun skal jo vere mye ute i dag, så da går det jo fint, vi kan ikke ha han inn i huset siden jeg ikke tåler han.


Det store dyret her passer vi i dag, han er så fin, elsker virkelig schæfer. Vi kaller han for elgen, han er virkelig stor altså, men han heter da altså Astor.


Jeg har bare brukt mobilen til å ta bilder siden jeg bare var en kjapp tur ute, som endte med litt ballkasting med Elgen. hehe
Tanta og onkel har jo to hunder til, to vaktel hunder. Den største av dem er jente og heter Amira, og den minste hvalpen som jeg har lagt ut bilde av her før, heter Argon. De hadde også en schæfer før, verdens godeste hund, jente, Akita hette hun. Hun savner jeg, det vet jeg tanta nok gjør sterkt også, det var bræle jenta hennes.


Også min bølle hund som står å bjeffer på min mor, fordi hun vil spise blomst og gjødsel men får ikke lov, haha.

Det er altså så mye dyr rundt om kring her, jeg elsker det! Jeg elsker jo dyr men har aldri egentlig sett for meg at jeg kommer til å vere omringet av mye dyr siden jeg er så allergisk. Men vi har hester i hagen og en hund selv som jeg tåler, min tante har tre hunder som jeg kan kose og passe, de har også en hest der oppe (ikke deres hest da) og geiter og sauer, og to kattunger! Elsker bonde livet jeg, selvom jeg ikke får vert med å gjort så mye grunnet allergi. Hadde jeg ikke hatt allergien kunne jeg tenkt meg å jobbe med dyr altså! 
Slenger bare med litt randome mobil bilder, lillesøss <3 har bare vert vekke en dag og jeg kan ikke vente med å komme tilbake. Er så godt å vere med hun! 

Godeste kosedressen som jeg kjøpte på Victorias Secret i Los Angeles. Elsker den! 

Vel, ja nå skal jeg bare slappe av til mamma er ferdig ute, så vi kan begynne inne. Skal prøve å fiske fram kamera og bruke det underveis også! 
Håper dere alle har en super dag! Snakkest senere søte! 

(Husk spørsmåls runden -HER-)

-Helene


kommentarer: 0Tilbake på bondelandet

 • Skrevet 05.07.2016
 • Klokken 02:04

Heisann skjønninger!

Nå er det litt sånn natta blogging på meg igjen, jeg og min mor satt og koste oss med youtube og funny stuff før jeg hoppet i dusjen. Plutselig var klokka litt for mye for meg til å ta en sovetablett, så jeg sitter da her lys våken jeg nå. Fint at jeg ikke har fått noe melding om å jobbe i morgen, hehe.

Vel, jeg har tatt noen kjappe bilder av rommet mitt her, min mor har ryddet og fått litt ting på plass. I morgen skal vi henge opp hyller og pynte skikkelig, gleder meg til det er helt på plass! Og på hele rommet mitt er det altså bare en stikkontakt med to innganger, og den er helt borte med sengen min, så vi må skaffe sånn lang ting til TVén. Er ett sykt gammelt hus så er ikke så mange stikkontakter i huset nei. Jeg har vel og merke noen bagger stående nå siden jeg kom hjem i dag, men de skal jeg også pakke ut av i morgen og flytte på så golvet er fritt for ting! Sengen min <3 Om det hadde vert mulig hadde jeg gifta meg med den altså. Prinsesse senga som mamma kaller den.


Den soffan er egentlig han vi leiger hos sin, han sa jeg kunne få låne den osv, han er så snill! Så planen er å skifte trekk på den om vi finner som passer, siden den er hvit, så jeg ikke søler noe, hehe. Tenker en fin grå farge kanskje? Bordet skal også skiftest ut, jeg liker litt sånn moderne ren stil, så skal ha vanlig hvitt bord fra Ikea, og ett fint teppe tenker jeg. 


Her står det litt stæsj som jeg skal flytte på senere, TVén er også hans, som jeg får låne, for en mann eller folkens!? Han er så snill.


Her er altså en liten vedovn, noe som sikkert kommer godt med på vinterstid siden det er ett gammelt hus og sikkert litt dårlig isolering, jeg har også en luft varme ovn stående der, hehe frostpinnen, det er meg. 


Elsker serriøst veggene og golvet, det er så mye mer hjemmekoselig med treverk i brunt. Jeg elsker jo også sånn moderne og hvite flater, jeg er litt sånn stil forvirra tror jeg, så når jeg skal ha hus kan det bli spennende å se hva jeg ender opp med.


Følelsen av ny shavet føtter, rent rom, god seng, ren seng, alt, ahh. 
Klarer også nesten å flette sånn flette som går fra toppen av hodet og ned, men sliter så sykt med å få det stramt. Øving øving øving. 
Har også på meg kuleste T-skjorta da, den fikk jeg av pappa siden han ikke brukte den lenger, jeg elsker store T-skjorter å daffe og sove i. Han jobber jo på Elkjøp på hvitevare avdelinga, så er bilder av mye vaskemaskiner og kjøleskap osv som de seller på hvitevarer. 


Men ja, dette er da mitt rom hos min mor. Elsker rommet mitt! 
Gleder meg til å få fikset skikkelig, smelle opp hyller og pynte, få TVén opp å gå, soffaputene på plass og alt sånt. Skal bli så deilig det! 
Vel, nå skal jeg se litt på serie og kose meg med litt chips som jeg har cravet på i hele dag. Moder natur er på vei, love mensen. Da craver jeg så mye rart, så har godteri poser, sjokolade, chips, brus og snus klart. Og til vanlig mat har mams kjøpt jordbær (jeg er så sykt sugen på fruktig smak osv siden jeg ikke kan spise frukt, omg!) kaviar som jeg elsker, og hvitost. Så finner vi vel på noe digg til middag.

Ja, og ikke glem Spørsmålsrunden min da! Kom med mye spørsmål, trykk -HER- så kommer dere til innlegget.

Kan ta litt bilder osv underveis i morgen kanskje, siden vi skal prøve å få gjort siste del da. Og så kommer Anniken en tur! Vi skal ha jente kveld så det gleder jeg meg sykt til, hun skulle egentlig komme idag, men hun har jo mye jobb nå med tanke på youtuben osv så hun måtte på møte, så jeg bare krysser fingrene for at noe annent ikke dukker opp! Den jenta savner jeg altså, hun er så fantastisk. 
Vi snakkest i morgen søte! God natt <3

 

-Helene


kommentarer: 2Spørsmålsrunde

 • Skrevet 04.07.2016
 • Klokken 10:00

Heisann skjønninger!

Jeg tenkte rett og slett å sette i gang med en spørsmålsrunde, som jeg svarer på i video. Når jeg svarer vet jeg ikke enda, kommer annpå om det kommer inn mye spørsmål med en gang eller ikke.
Så spørr i vei og jeg svarer fortest mulig, her kan dere også spørre anonymt om dere vil det og alt mellom himmel og jord.


Siden jeg forhånds skriver dette innlegget så kommer det ut i dag, det blir jo i dag når det publiserest eller what. Forvirret, jeg skriver det vertfall nå før jeg legger meg, i morgen blir det nemlig opp, dusje og pakke før jeg drar hjem til min mor. Hun er på jobb i Førde til 18 så da henter hun meg etter det, og jeg tenker å få litt tid med Rebekka og Pappa før jeg drar, så blir ikke noe blogging før jeg er tilbake hos min mor. 
Snakkest vertfall senere søte!

 

-Helene


kommentarer: 9Hvordan det gikk hos legen

 • Skrevet 03.07.2016
 • Klokken 20:58

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg som vanlig å slapper av i sengen, jeg har nettopp suttet å fiklet med en video til Sindre fra FHS som har bursdag idag og irriterte meg grønn over at jeg ikke fikk til å få hele bildet fra videoer osv inn i videoen om dere skjønner hva jeg mener? Haha
Men det ble nå en bursdagsvideo til slutt! Jeg elsker å lage bursdagsvideoer, jeg pleier normalt å bare dele bilder, men når jeg har så mangen både videoer og bilder så lager jeg alt i ett. Synst det er så koselig å se selv, med bilder og musikk osv. Og så er det jo så greit at det går ann å gjøre på telefonen, der jeg har alt.


Vel jeg tenkte å fortelle litt om lege bessøket mitt som var på Fredag, for å oppdatere dere søte lesere litt. Jeg var til fastlegen min for å finne ut av litt nå med all allergien min, og fortalte hvordan jeg har hatt det osv, og viste han de samme bildene som jeg la ut her. Så han sjekket øynene mine, siden jeg var redd for at det kanskje var skade på dem ettersom det har gjort så vondt. Men det var det heldigvis ikke! 
Jeg skal forsette å ta medisinen min som vanlig, men har fått noen nye øyedråper jeg skal prøve, og så skal jeg bruke allergi nesesprayen oftere.


Og i menst jeg satt der da så begynte han å snakke om en sprøyte, altså en medisin sprøyte, ikke sånn vaksine som jeg skal på senere. Så på slutten av timen sa han bare du tar den i dag, hent den ut på apoteket og gå på labben, og ta den.
Jeg tenkte ikke så mye mer over det og bare okei, jeg har jo ikke noe problem med sprøyter. Så jeg setter meg fint i stolen og spørr bare sånn "Hvor skal den stikkest? I armen regner jeg med?" 


Hadde en diskusjon med pappa om det også før jeg gikk inn menst vi ventet, og han også tenkte jo det var armen. 
Men neida, sjukepleier dama bare slår seg fint på rompa og sier "Den skal i skinka" og ler litt. Og jeg tror hun såg på utrykket mitt at dette hadde jeg ikke gjort før, så hun tullet det litt vekk da og spurte om jeg aldri har tatt der før, jeg svarer nei det har jeg ikke med ett flir men var egentlig sykt nervøs, noe som var litt nytt for meg.
Men så sier dem at det faktisk er den minst vonde plassen å ta? Det ville jeg ikke trodd, men det gir jo mening siden det er bare er ganske mye fett på en rompe liksom. Så det gikk over så fort og jeg kjente ikke noen ting, før litt etterpå da, når jeg satt eller låg på høgre rompeball, da var det litt sånn små au.


Bare litt randome bilder av hva jeg gjør akkurat nå, hehe. 
Vel, jeg krysser fingrene for at den sprøyta hjelper, og de nye øyedråpene. Vist ikke blir det nok enda flere lege bessøk og sikkert sykehus og få sjekket enda bedre opp i ting. 
Jeg tar jo så mye medisin nå at herremoses, 2-3 tabletter om dagen, 2 forskjellige øyedråper flere ganger for dagen, allergi nesespray og vanlig Otrivin flere ganger for dagen, to innhalatorer som jeg bruker når jeg går igjen i pusten, og sovetabletter grunnet søvn problem (som også er litt allergien sin feil at jeg har). Og nå så tok jeg den sprøyta i tilleg. Og det er bare allergi medisin liksom!


Litt små sinna da, jeg hadde tatt noen fine bilder før jeg satt meg ned, i dagslys. Og av Criben min hos min far, men det jeg hadde klart å glemme, var å sette inn igjen minnekortet etter i går. Jeg er så ekstremt flink ass. Åsså er jeg snart tom for snus, yay.
Men håper desse bildene er okei for idag, for nå er det påtide for meg å finne meg noe mat og ta sovetabletten i ett håp om å sovne vetigt. Og så er jo dagslyset ute blitt så paft nå siden det begynner å bli mørkt. Jeg skal vertfall gå å lage meg druer i vaniljekesam til kveldsmat, det er så godt det!
Så vi snakkest mer senere søte!

 

-Helene


kommentarer: 2Me, Myself and I

 • Skrevet 02.07.2016
 • Klokken 17:53

Heisann skjønninger!

Akkurat nå sitter jeg egentlig bare å nerder data. Min far er nede å handler mat osv i sentrum med Rebekka, home alone party, wohoo.
Vel, i går var en koselig dag. Min gode gamle venn Victoria inviterte meg opp til henne en tur, gud så godt det var å se hun igjen! Hun vet at jeg ligger mye syk så hun sa det i går at hun tenkte at i dag skal jeg få med meg Helene på noe. Så vi satt egentlig bare hos hun, 4 jenter med litt godt i glasset og pratet mye, før en liten tur på byen, der jeg ikke ble så lenge før jeg dro hjem siden jeg har vert ganske dårlig. Jeg holdt meg også ganske edru hele kvelden så egentlig var det bare en koselig jentekveld for min del. Jeg ante ikke om noen sjofører heller, så jeg tok til fots hjem, og selvfølgelig når jeg har gått ett lite stykke men forsatt har en del igjen hjem, begynte det å bøtte ned med regn. Jeg var gjennomvåt, men gud det var egentlig litt godt også, å bare la vannet renne i annsiktet mitt menst jeg går å nynner for meg selv med musikk på ørene.
Elsker serriøst bodyen min! Den er fra BikBok.

Var utrolig godt å sminke seg, ta på seg fine kler og bare vere sosial. Følte meg litt bedre bare av det! 
Så ja, jeg har tatt noen bilder med kamera idag, nå nettopp i stad faktisk, sånn at dere kan se håret litt bedre!

Sinna Helene fordi hun har fått betennelse på venstre øye. I hårsekken vel å merke.

Jeg klarer jo alltid å ta serriøse bilder ikke sant? mhm
Jeg fletter som regel håret mitt før jeg sover, og i går/natt var det jo også vått siden jeg gikk hjem i regn, så det ble afro på meg i dag ja. Jeg er altså så tørr i hele trynet, det viser ikke så godt på bilder siden jeg smurte meg litt før jeg tok dem. Men steikje meg ta altså! 
Dere aner ikke hvor tørr jeg har vert i munnvikene den siste tiden, siden jeg blir så tett i nesen når jeg sover, sover jeg jo med munnen åpen. Og da får jeg ikke slevet fram og får ikke fuktet leppene om nettene og da blir jeg tørr, så har vert sykt vondt å gape høgt når jeg skal spise. 

Vel, nå skal jeg egentlig bare slappe av resten av dagen, se serie. I morgen har jeg heller ingen planer, og Mandag igjen drar jeg hjem til min mor.
Så vi snakkest senere søte!

 

-Helene


kommentarer: 0Latest through my phone // New hair

 • Skrevet 01.07.2016
 • Klokken 00:24

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg bare å slapper av i sengen med serie etter en god dag! 
Jeg var en pitte liten tur til sentrum med papsen og Rebekka, jeg trengte mer shampoo og stuff så vi handlet inn det og så bare chillet vi litt. Var godt å komme meg ut å gjøre noe sånt igjen også. Jeg ble alvorlig syk natt til Mandag, øynene var altså så galne, jeg klarte ikke holde høyre øye oppe men var vondt å ha det igjen, og jeg gikk nesten helt igjen i pusterøret og i nesen. Så jeg og min mor fant ut at her var det bare å komme seg til Førde å bli bedre, med mindre pollen. Og allerede er jeg mye bedre! 


I morgen skal jeg til legen, da skal jeg spørr om å få bli sendt til sykehuset så jeg kan få snakket med en øyelege og få sjekket opp øynene mine skikkelig. Nå, nå skal jeg gjøre alt i min makt for å bli frisk, uansett hva leger sier. Jeg har tatt bilder som jeg skal vise siden øynene mine er bra akkurat nå, men det kan fort endre seg over natten altså! Jeg er så piss lei, jeg har jo ikke ett sosialt liv, klarer ikke gå på jobb eller gjøre noe som helst. Og gjett om jeg og min mor får høre det fra folk når jeg da faktisk gjør en liten ting når jeg er oppegående. 
Det er utrolig vanskelig å forstå med mindre man faktisk har det selv ja, men å ha litt sympati burde jo finnest i denne verden. Så, jeg tenkte å kanskje lage en video, der jeg faktisk forteller min historie. Hva synest dere om det?

Over til litt bilder fra mobilen, er bare litt bilder fra sist jeg var ute, og bilder fra hjemme kos og allergi utbrudd.Processed with VSCO with hb2 presetMaaaasse randome bilder, skjønner ikke hvorfor noen ble opp ned (?)

Over til andre del av overskriften da, jeg har altså farget håret mitt! 
Det var på tide, jeg blir så fort lei jeg, og jeg vil ha en litt fresh farge resten av sommern liksom. Så jeg stod der da, veldig usikker på hvilken farge jeg skulle velge, mørke lilla som jeg har hatt nå (før den ble utvasket rød), mørke blå eller svart. 
Det ble altså mørke blå, det vil si håret mitt er blitt svart med blå skjær, som jeg ikke har fått sett skikkelig selv siden jeg farget sent og lyset ute ble gradevis vekke. Så gleder meg til å se i morgen, og den dagen solen kommer tilbake! 
Jeg er vertfall førnøgd så langt, så får vi se om det røde har gjemt seg godt i morgen. Kanskje jeg får tatt noen bilder også! 
Nå skal jeg se videre på serie før det blir natta tid. Så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene


kommentarer: 4Makeup Video!

 • Skrevet 27.06.2016
 • Klokken 03:15

Heisann skjønninger!

Ja, i skrivende stund er klokken 02.45 på natta. Er ikke trøtt og skal på jobb i morgen, hvordan kan dette gå!? 
Jeg begynner vel og merke heldigvis ikke før 13.00, men jeg mååå ta meg en dusj før jeg skal på jobb så må opp rundt 11 sånn at jeg får gjort alt jeg skal. Jeg poster innlegget nå så de som er nattedyr ser, men legger ut link på facen min i morgen!
Men ja, jeg har altså laget en sminkevideo! 

Processed with VSCO with hb2 preset
Etter mye om og men, der jeg klagde til min mor, over at jeg vil lage film og lalallala men at øynene mine alltid er så jækla stygge og fulle i allergi, så ble det nå en video til slutt. 
Gikk ganske bra, er utrolig sår rundt øynene så var litt sånn skeptisk til det, men rant bare litt fra det ene øyet og svei ikke noe særlig, noe det av og til gjør så woo! 
Er dessverre utrolig dårlig lys da, siden jeg satt meg ned rundt 21 (?) og da begynner det jo å bli litt mørkere ute. Men jeg synest nå den var helt grei så tenkte å dele den med dere! 
Det er bare en enkel party look, jeg bruker den også som hverdags når jeg føler for det siden jeg elsker sminke.

Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with hb2 preset

Som dere kan se så er jeg ganske tårevåt i øynene og rød, hehe.
Vel, bildene er redigert lysere, var altså så dårlig å ta bilder når jeg var ferdig med alt, haaalllellujah.
Så sorry om fokus og skarphet ser ræva ut, prøvde justere litt. 
Filter er igjen lagt på i VSCO, filter HB2, og så har jeg vert på Facetune appen min og lagt på details effekt på øynene og leppene, såg helt død ut uten. De er vel egentlig bare en sterk kontrast som blir lagt på for at det skal poppe litt mer, og jeg liker popping når jeg er syk.
Vel, nå får jeg gi meg her. Game of thrones episoden next før jeg SKAL FÅ TIL Å SOVE.
Snakkest senere søte!

 

-Helene


kommentarer: 2Tattoo Inspiration

 • Skrevet 26.06.2016
 • Klokken 02:57

Heisann skjønninger!

Ja nå ligger jeg flat ut i sengen og har natte blogging igjen. Jobber alltid bedre på kveldstid og får alltid gode ideer osv da! hehe

Siden sist så har jeg ikke gjort så mye, fikk allergi utbrudd igjen og har egentlig ligget syk siden Tirsdag, så Onsdag måtte jeg sende melding til jobben og ta meg fri. Var så syyykt dårlig i både mage, hode og på øyne og i nese. 
Har vert litt opp og ned, så på Fredag igjen klarte jeg å vere på jobb fra 10-14, der jeg skulle vert ferdig 16. Måtte hjem igjen grunnet null søvn og forstoppelse delux. (Har en timers pause så teknisk sett om jeg hadde dratt på jobb igjen hadde jeg bare hatt en time igjen, så jeg føler meg flink som klarte det med tanke på formen ja!) 
Mamma hadde også bursdag på Fredag, så min tante kom på bessøk og vi hadde en koselig kveld med litt godt i glasset. Etter jeg hadde tatt en powernap som skulle vare i en time på to timer. Hehe ups...
I dag har egentlig bare jeg og min mor slappet av, øynene har blusset opp igjen så jeg får ikke sove. Gleder meg til å bare ta en lang dusj i morgen, å bare la vannet renne i annsiktet mitt, det hjelper sånn på det! 

Vel, tenkte jeg kunne dele litt tattoo inspo, siden jeg elsker det! (Noen er bare tegninger til ideer, alt er funnet på Pinterest!)Hoho, ble mangen bilder! 
Elsker tattooveringer, elsker å bare bla igjennom å se på ting som inspirerer meg. Mangen av desse kunne jeg tatt, men flere kunne jeg også ikke tatt, men det er så fint! Liker best tattooveringer på meg selv som har en betydning for meg. Gleder meg til å få mer blekk på kroppen ja.

Nei jeg får vel prøve å sove igjen, jeg og min mor har litt små ting igjen å fikse på rommet mitt som vi skal gjøre i morgen tror jeg. Eller blir vel i dag (?) jaja, så god natt til dere som er våkne nå! 
Snakkest senere søte! 

 

 

-Helene


kommentarer: 0Første dag på jobb!

 • Skrevet 20.06.2016
 • Klokken 17:07

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg i soffan etter første dagen min på jobb her i Dale. Var en kjempe koselig dag med fine damer jeg jobber med, godt å gjøre noe igjen! 

I helgen var det virkelig fult kjør, fikk selvfølgelig skikkelig allergi utbrudd på øynene natt til Fredag, og jeg skulle jo i en bursdag og på byen med noen venner. Jeg gjorde alt for å bli bedre, til slutt var hevelsen ganske liten og jeg kunne sminke meg, men var en del sår innpå øynene. Kom selvfølgelig ganske sent til bursdagen da, men var en kjempe koselig dag/kveld! 
Lørdag var det jo også fult kjør igjen, sov en del siden jeg var sliten, før det var å stelle seg til Rebekka sitt bursdags selskap. Tenk at hun er 1 år allerede!
Fine papsen og Rebekka <3 

Haha, vi skulle ta noen bilder av meg og Rebekka, men var ganske sent i selskapet og hun hadde bare hatt en hvil. Så hun var veldig pappa dalt, og ikke så villig til å sitte i ro. Fikk vel to, tre bra bilder, og ett som jeg syntest var utrolig morsomt, hun er helt flat.
Sjekk det bollefjeset da, haha hun er så søt! 
Den andre jenta som sitter der er ungen til søstera til min stemor. 

 

Det er også komt to hester til her, og den ene har fått føll! 
Jeg fikk helt sjokk i går, stod å såg ut vinduet på vei til badet og ser to hester, så jeg leter etter de andre og får øye på en liten tass som står å drikker melk. Begynte å lure på om jeg bare ser dårlig og at den egentlig er større, for det er jo ett annent føll her, men så var den så lys i forhold og jeg bare, nei.. det må vere ett nytt føll, det andre er større og drikker nok ikke melk lenger. Så jeg sprang ned til min mor og bare "Har vi fått føll her, når skjedde det?" hun bare hæ?
Så det kom nok i går det da! 
Herregud så søt, elsker hester! 

 

Nei, nå skal jeg bare slappe av tenkte jeg før det blir middag. Kanskje fikse litt på rommet senere, får se! 
Snakkest senere søte!

 

-Helene


kommentarer: 0Babysitting

 • Skrevet 16.06.2016
 • Klokken 18:15

Heisann skjønninger!

Ja, i dag var jeg oppe rundt halv 11 og har egentlig daffet men også passet søte lillesøss, Kiara (min hund) og Cash (Stemams sin) i menst min far slo plenen og vasket vinduer og litt sånt til Lørdag! 
Har hatt det kjempe koselig, min hund er jo en brææl så hun savnet mor fælt merket jeg. Får vondt av henne når hun er så stressa fordi mamma ikke er der, men hun roet seg etter hvert på fanget mitt. Rebekka er en liten rampe jente og gjorde mye tull bare fordi hun viste jeg kom til å ta henne vekk, og så elsker hun å bli jaget, så hun kryper fort som bare det fra stuen til kjøkkenet og ser bak på meg med det blikket og ett lite flir om munnen, hun er så god! 

Processed with VSCO with hb2 preset

I kveld skal stemor og far på ett møte i barnehagen ang Rebekka, så jeg og min onkel skal sitte barnevakt. Håper hun sover godt, sånn at hun ikke får ett sjokk når det er jeg som kommer ned om hun våkner, hehe, men skal nok gå bra. 
I morgen skal jeg passe på henne litt igjen menst pappa vasker utsiden av to vinduer som han ikke fikk tatt idag, siden han må til med stige da, og så blir det middag og sminke tid før jeg skal i Bursdags vors til en god venninde av meg som også feirer med en annen venn/bekjent av meg. Så det gleder jeg meg til! Blir ned på ene baren her i Førde med noen fra selskapet på neon party, får se hvor lenge jeg orker å vere ute siden Rebekka feirer sin bursdag på Lørdag. Blir ikke mye alkohol inntak vertfall! 


Skal prøve å få blogget før jeg drar ut i morgen, kanskje jeg får tid til å vise dere sminken og kle som jeg skal ha på. Så fort jeg først finner ut hva jeg skal ha på, aner virkelig ikke!

Legger ved selfien fra i går, men etter jeg la på filter, serriøst jeg bare elsker det filteret der :o selvom jeg ser drit blek ut da.

Processed with VSCO with hb2 preset

Har lagt på filteret i VSCO som heter HB2, er gratis men du må laste den ned. Er fra HB pakken vertfall. 
Følg meg på sosiale medier da sånn btw om dere har lyst;SNAPCHAT: harepuus

INSTAGRAM: harepuus

VSCO: heleneste1

FACEBOOK SIDE: harepuus1.blogg.no

YOUTUBE: Helene Steen

 

(Ligger link om du trykker på det du vil følge meg på, utenom på Snapchat)
Vel jeg må komme meg i gang her med å rydde siste rest før bursdagen, siden jeg skal ut i morgen. 
Så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene


kommentarer: 0Innkjøp & Møte

 • Skrevet 15.06.2016
 • Klokken 21:08

Heisann skjønninger! 

Ja, nå sitter jeg med rumpen plantet i sengen etter en dag med glede for meg! 
Jeg er helt utslitt dessverre, fordi i natt kom allergien tilbake, men den er allerede vekke igjen så whoo, slapp billig unna selvom jeg er slapp! (Altså på øynene, de var hovne som bare det)
Jeg låg i sengen fram til klokken var sånn 14-15 før jeg orket og stå opp for å dusje, klødde helt sykt på øynene men en dusj hjalp veldig! Så rundt 16-16.30 dro jeg ned til Førde sentrum for ett lite møte med han som har min sak i NAV og med ei dame som er butikk sjef på en klesbutikk i Dale. Jeg har vert i samtale med henne om det før men nå var det siste møtet der vi tre skulle finne ut av ting sammen. Jeg har altså fått meg sommer jobb, der det på en måte er jobb opplæring da siden jeg går via NAV pga allergien. Så jeg skal jobbe på butikken hennes, 50% stilling noe jeg tror er veldig bra siden jeg sliter mye med allergi, og jeg starter allerede på Mandag. Gleder meg så sykt til å endelig få gjort noe om dagene og tjene penger for det også.Og så, har jeg shoppet pitte litt på nett, tenkte jeg kunne vise dere så jeg faktisk har noen bilder. 
Jeg har ikke stativet her hos pappa dessverre, det er hos min mor, så ble ikke så mega bra bilder men må bare vise dere, jeg eeeelsker det jeg har kjøpt! 
Skoene såg dere sånn halvveis i ett innlegg i går, de brune høge, og så birckenstocksa som jeg fikk av min mor. Og her er to jakker jeg endelig har fått i posten, så venter jeg på noen topper fra BikBok! wii

Veldig pene bilder med skeiv snus leppe, tenkte ikke på å ta ut den... hehe, dere ser kanskje at jeg fotrsatt er litt hoven rundt øynene.


Ah, elsker det! 
Den svarte kåpen er fra Nelly//Vero Moda og den hvite bomberjakka er fra BikBok! 
Tenker å ta noen skikkelige bilder av de senere, når jeg og har fått toppene fra BikBok og kommer hjem til min mor med kamera stativ og kontroll. 
 Vel, jeg får vel kanskje runde av her, skal ta sovetablett strax. Opp tidelig i morgen å passe min egen hund Kiara i menst mor er på jobb i Førde, og rydde og fikse rommet og stua mi, før bursdagsfeiringa til Rebekka på Lørdag! 
Skal prøve å få blogget i morgen og, håper øynene mine holder seg nå da, så jeg snart kan bruke sminke igjen så sminke dilla som jeg har! Be for meg.
Snakkest senere søte <3 

 

 

-Helene


kommentarer: 4Hest i hagen?

 • Skrevet 15.06.2016
 • Klokken 00:21

Oh the late nights without sleep

 

Hei skjønninger!

Hahah, ja til overskriften da.. vi har faktisk fått hest i hagen! Der jeg og min mor bor nå, er det en stoor og god hage, men rett nedenfor der en stor bø, som han vi leiger hos eiger. Så nå er det altså da noen hester der på beite, så de er vel og merke ikke våres, men herregud så søte de er! 
Har siden jeg var liten sagt at jeg, jeg skal ha hest i hagen en dag (Eller på altanen da siden vi ikke hadde så stor hage der vi bodde når jeg var liten, så det hørtest jo veldig bra ut når jeg sa jeg skulle ha hest på altanen).
Ja, jeg beklager for at jeg ikke har oppdatert før nå.
Jeg har virkelig lugget dårlig med allergi, siden immunforsvaret mitt jobber på spreng nå, så blir jeg så sliten og slapp, har null energi. Øynene mine har vert helt på bærtur, de har ikke vert gode en eneste dag. Så jeg dro hjem til min far nå på Søndag, i ett håp om at allergien skal roe seg litt før lillesøs skal feire sin bursdag på Lørdag, og siden han bor i Førde, så er det relativt mindre pollen enn der jeg og mamma bor i Dale. Jeg er allerede litt kvikkere i formen, øynene har roet seg litt men klør helt sykt oppå øyelokkene, fordi jeg har så tørr hud der etter alt vannet jeg har hatt på med kald klut og at det har rent så mye fra øynene mine. Ser bokstavelig talt ut som jeg skifter ham eller har skjell eller noe, flasser sykt, men det også har roet seg litt. Er selvfølgelig fortsatt slapp og klør enda i øynene, men ikke like mye. Så håper det roer seg enda litt mer! 
Jeg får jo dessverre ikke mer energi av at jeg ikke spiser så mye heller, har ikke matlyst når jeg er så slapp, spiser veldig lite generelt og når jeg da er syk med influensa eller allergi så blir det enda verre. Dere skjønner at ute hos min mor har det vert full jobbing rundt oss hos bondene, de har klipt gress og styrt på og da flyr pollenet rundt i luften og jeg reagerer enda kraftigere. Skal tilbake til min mor neste uke igjen engang, så da håper jeg det går bedre. OG JA JEG HÅPER PÅ REGN, jeg hater men elsker regn, fordi det hjelper så godt på allergien min. Har jo vert strålende sol de siste ukene så det har liksom ikke gjort saken bedre, hahah! 


Nei nå skal jeg stoppe med klaging og allergi styr her, føler det er alt jeg har skrevet om på bloggen min den siste tiden, men er virkelig det livet mitt består av dessverre. Håper det ikke er for gale å lese, hehe, skal prøve å bli flinkere å faktisk skrive om andre ting men tenkte nå å gi dere en oppdatering på hvordan jeg har det/ har hatt det og hvorfor jeg ikke har orket å blogge. 

 

Nå runder jeg av her, med noen mobil bilder fra siste tiden, så har jeg litt blogg ideer på lur og youtube så jeg håper jeg får litt energi og krefter til å gjennomføre det!(Jeg skal så sykt begynne å trene så snart jeg får fikset energi problemene mine, jeg klarer virkelig ikke gå i høge heler lenger, noe som suger siden jeg har kjøpt disse lekkerbiskene!)

Lille rampe jenta mi <3 

Min mor går i bikini og her kommer jeg, love allergi

Hater når bildene bare roterer automatisk, jaja, dette er tatt fra soveromsvinduet mitt, hærlig å ligge i sengen og plutselig bare høre hestelyder! <3

Rommet er begynt å komme seg sakte men sikkert, vi har fått malt de orange dørene hvite, og min mor har vist begynt å male taket og den ene veggen som skal vere malt, hvit! Så gleder meg til å se når jeg kommer hjem igjen. 


Nei nå ble dette innlegget vel langt her, jaja

Snakkest søte!
-Helene


kommentarer: 2Mine favoritter!

 • Skrevet 03.06.2016
 • Klokken 22:55

Heisann søte!

Som dere kanskje har fått med dere, så elsker jeg musikk og lever for musikk. Så jeg tenkte jeg kunne dele mine favoritt sanger atm! (Er link til sangene på Youtube om du klikker på teksten)

Into You - Ariana Grande

Side To Side - Ariana Grande feat Nicki Minaj

Everyday - Ariana Grande feat Future

Thinking Bout You - Ariana Grande

My Name Is Liar - Highasakite

Golden Ticket - Highasakite

Final Song - Mø

Cake By The Ocean - DNCE

Bottoms Up - Alexandra Joner feat Mohombi

True Colors - Zedd feat Ke$ha

We Don`t Talk Anymore - Charlie Puth feat Selena Gomez

Paper Thin - Astrid S 

Hurts So Good - Astrid S

  

Ja, i dag har jeg virkelig bare sleiket sol som det holder og kost meg med Kiara menst mor var på jobb, så sleiket vi enda mer sol når mor kom hjem og har gjort litt stufs rundt om kring i huset, fikk også bessøk av mitt søskenebarn Kay-Espen en tur. I går var vi en tur inn til Førde å handlet ting vi trengte til huset og mat, så derfor rakk jeg dessverre ikke blogge i går.
Nå skal jeg bare slappe av og se serie før jeg legger meg, får bessøk igjen av Kay-Espen i morgen, så tenkte å komme meg litt tidelig opp å få mye ut av dagen! 
Snakkest senere søte <3 

 

-Helene


kommentarer: 0Hunde pass

 • Skrevet 01.06.2016
 • Klokken 21:05

Heisann søte!

Ja, nå sitter jeg å slapper av i sofaen etter en lang dag (føler jeg da). Jeg fikk passe den lille søte valpen til min tante og hennes familie i dag, egentlig skulle min mor vere hjemme å passe han men hun hadde helt glemt at hun skulle til hundefrisør med Kiara, som er ett stykke unna, jeg bare "hey, I like dogs tooo". Så de spurte meg da, han er altså så skjønn og god! Veldig rampete, men han hadde vist herja mye i går så han var godt sliten i dag ja. Sov mye og koste mye på fanget mitt men litt tulle byer der han ville leke hadde han. 
Søte lille Argon! Er glad for at jeg fikk tatt desse bildene, han sitter aldri i ro når han er våken, og han har jo så fine øyner så er ikke så lett å få det til nei! En litt små sjalu Kiara før di dro for å klippe henne, hun er veldig snill med han selvom hun også blir veldig fort sjalu. Veldig eier syk på meg og min mor, men også så utrolig snill fordiom, så sant du ikke forstyrrer henne i skjønnhetssøvnen, da blir hun litt sinna.

 

Vel ja, min mor dro vel herfra rundt 11-12 og var tilbake i 16 tiden, så da var det bare å slenge på seg tigthsen og den slappe T-skjorten for å kjøre til bestemor å spise middag med henne og mitt søskenbarn Kay-Espen. Vi skulle egentlig bare ut å hente sengen min, siden Kay har bil med hengerfeste og henger tilgjengelig i dag, men så tenkte vi hey, skal ikke spise middag der også, så bestemor sa ja og stekte god fisk til oss! Så tusen takk til bestemor for god middag og til Kay og hans kompis for hjelp med senga mi!

Den har jo stått ute hos bestemor, og nå var det på tide å få den hit så jeg kan sove på mitt eget rom. Vi har gjort litt små ting der nå (vi vil si min mor) og i morgen skal vi begynne å male det som skal malest og så etter det begynner jeg og sette opp litt stesj av alt jeg har som skal vere der. Gleder meg til det er ferdig! 
Nå skal jeg bare slappe av og se litt serie før jeg hjelper mamma med ting, så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene


kommentarer: 2VIDEOBLOGG // Helene og Tiril på tur

 • Skrevet 31.05.2016
 • Klokken 14:29

Heisann søte!

Ja nå har jeg endelig fått lastet opp den andre videobloggen! 
Jeg dro jo hjem på Søndag, så ble ikke tid til blogging da og i går dro jeg og paps til min mor med ett flyttelass av ting som jeg hadde på skolen som skal vere på rommet mitt her hos min mor. 
Vel, her er vertfall videoen!


Vel, nå skal jeg og mamma jobbe litt her i huset, skal male taket på rommet mitt osv. Så vi snakkest mer senere, skal se om jeg får blogget litt mer framover når jeg har komt på plass her! 

 

-Helene


kommentarer: 2VIDEOBLOGG

 • Skrevet 28.05.2016
 • Klokken 17:19

Heisann søte!

Ja nå har jeg endelig fått lastet opp den første videobloggen fra Lillehammer turen, så here u go!


Tiril bor sånn midt oppå fjellet i Lillehammer, og her er det mye sauer og dyr, så når vi skal gå ned til bussen må vi vere forsiktig og ikke trakke i saue bæsj :-) hahaha. Snakkest senere søte! 

-Helene


kommentarer: 0Koselig dag

 • Skrevet 28.05.2016
 • Klokken 00:23

Heisann søte!

Nå har datan stått på i flere timer å lastet opp video på youtube, men så gikk det så treigt og hele greia klikka så neida, videobloggen kommer ikke i dag dessverre.. Skal prøve igjen i morgen, skal også redigere filmene fra i dag!

Tiril sitter her ved siden av meg og gamer LOL med Sindre (Typen hennes i Bergen som også gikk på skolen vår, som vi kaller for Legolas). Jeg driver selv å laster det ned, har aldri spilt det før, hehe. 
Vi hadde en veldig koselig tur ned til sentrum idag, etterfulgt av en god middag hjemme hos Tiril med hennes mor og far. Må si Taco er en av mine favoritter altså, det er så godt det! 

Vel, jeg har fått litt feber tilbake som jeg ofte har grunna min allergi, så jeg skal ta en tidlig kveld tror jeg (for meg er sånn 1-2 tiden tidlig).
Nei nå får jeg runde av, jeg stjeler vist litt nett her nå så Tiril klager på at spillet tuller seg, hihihi, ups.
Skal prøve igjen med vloggen i morgen! Håper det funker, når vi ikke sitter å laster ned//gamer LOL på samme tid også, hehe.
Snakkest søte!

 

-Helene


kommentarer: 2Lillyhammer

 • Skrevet 27.05.2016
 • Klokken 15:45

Heisann sveisann!

Jeg sitter nå i sengen med Tiril og bare slapper av, vi skal strax ned mot sentrum! 
I går så ble det fult kjør med en gang jeg kom, først middagskos med hun og moren, mye koselig snakking før det ble en liten tur på bar og møte bestevennen til Tiril som heter Gloria. Driver og laster opp videobloggen fra i går opp på youtube nå, så den kommer ut senere i kveld håper jeg! (Den laster sykt treigt) #dårlignetthosTiril

Slenger med ett bilde som ble tatt i farten i går med alt for dårlig ISO osv osv. Så nå får jeg springe å ta på meg sko.
Blir også filming i dag, den fra i går er veldig lite innholdsrik ettersom jeg stressa med reisinga, så satser på den idag blir en smule bedre! 
Snakkest søte! 


-Helene


kommentarer: 1Pakkepakke

 • Skrevet 25.05.2016
 • Klokken 15:40

Heisann søte!

 

Ja, akkurat nå sitter jeg bare å slapper av, skal snart begynne å pakke litt til i morgen! Skal også sortere litt ting av alt det jeg hadde med på skolen, til hva som skal vere hos min far og hva som skal vere hos min mor. Jeg hadde egentlig planer om å begynne nå men ble plutselig så svimmel. kan ha noe med feberen og allergien å gjør. 
Jeg skal også hive litt klær på vask og dusje når søte Rebekka (lillesøss) våkner fra kvilen sin.

Gleder meg så sykt til å se Tiril igjen nå, wii! 


Søteste lillesøs <3 Hun er altså blitt så stor, om ikke så alt for lenge er hun 1 år gammel, helt sykt å tenke på! 

Vel, jeg får hive meg rundt strax! Vi snakkest senere søte, skal prøve å få laget ett innlegg i morgen, blir nok etter jeg er komt til Lillehammer såfall! 
Slenger med ett random bilde av meg og mitt søskenebarn Frida som det også var så godt å se igjen <3


Love sidelengs bilde

 

-Helene


 


kommentarer: 0Latest through Instagram

 • Skrevet 24.05.2016
 • Klokken 15:00

Noen av desse bildene er egentlig syyykt gamle, men har ikke lagt ut så veldig mye nytt og det er som regel bare selfies siden jeg er så sykt selvdigger. 
Husk å kommentere i forje innlegg ting du vil jeg skal blogge om, og om du vil jeg skal lage min første vlog! xoxo

Følg meg på Insta da vel -- harepuus

 

-Helene


kommentarer: 4Latvia // Flytte hjem

 • Skrevet 23.05.2016
 • Klokken 20:45

Heiann søte! 


Ja jeg sitter med rumpa plantet i senga hjemme i Førde, avslutning på skolen var for to hele uker siden! Er helt utrolig rart å tenke på, har på disse to ukene egentlig bare tenkt at det er ferie og at jeg skal tilbake, eller tenkt og tenkt, er det jeg føler. Men det er altså slutt på Rønningen Folkehøgskole året 15/16. 
Og jeg savner det alt så sykt mye allerede, alle gode timer med vokal klassen, de gode turene vi har hatt sammen, valgfag og kvelds morro med hele skolen, de flotte lærerne og elevene som gjorde mine hverdager så innholdsrike og gode. 

Ja, dette året må jeg si har vert det beste året i livet mitt så langt, og jeg tror det kommer til å vere det beste året i mitt liv sjenerelt.
Jeg annbefaler virkelig hver og en person og sjel der ute til å gå ett år på folkehøgskole. 
For meg har det vert en god ting å gjøre, når jeg ikke viste hva jeg ville gjøre med mitt liv, jeg vet ikke enda men er ett skritt nærmere i rett retning ettersom jeg kommer til å ha det supert med mine nye venner jeg har kjent i 9 månder, fremover. Mine venner som jeg har fått der, håper jeg virkelig jeg kommer til å ha for livet. De har vert så utrolig støttende og gode, og får fram de beste og verste sidene i meg, noe jeg elsker. 
De støtter meg og mine drømmer, som gjør det enda mer gøy for meg nå fremover og satse på skuespill og musikk som en kariere. 

 

MEN JA, over første del av overskriften! Vokal hadde en siste klasse tur før det var skole slutt, og vi dro til Riga i Latvia i fire dager. 
Var en utrolig gøy tur, med helt fantastiske mennesker. Så her er litt bilder fra turen! 
Ja, Tiril stakk altså av med kamera mitt, så hun mangler vi på bildet. Dette er den beste klassen jeg kunne fått, gode Vokal! 
 


 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Ja, jeg sitter her å hoster som bare det! Har totalt fult allergi utbrudd, hallellujah. Elsker hostesaft, not.
Jeg var egentlig hjemme hos min mor nå i noen dager, vi bor i Dale i Fjaler. Skulle vere der lenger men jeg måtte bare komme meg hjem til han far med luftrenser og mye mindre pollen i Førde. 
Dere skjønner, på Torsdag, så drar jeg til Lillehammer for å besøke min kjære Tiril som jeg savner så utrolig mye! Og, jeg skal ta tattoo der, om det er ledig. Det er jo ikke ett sjakktrekk å sitte i tattoo stolen og nyse som bare det og hoste, så fant ut at jeg må få allergien til å roe seg litt før jeg drar, så ble sånn. Drar tilbake til mamsen når jeg kommer hjem fra Lillehammer på Søndag. Wiii gleder meg sånn til å se Tiril igjen, herremoses! 

Vel, jeg tenker å bli litt flinkere å blogge og youtube igjen, jeg savner det! Så tenkte å kanskje lage en vlog når jeg drar til Lillehammer og tattoo osv? Er det noe som hørest bra ut for dere som forsatt leser min kjære blogg? (tusen takk dere søte snille <3) såfall, gi feedback om dere vil det, og om dere har litt inspo og tips til meg med en ganske kjedelig hverdag sånn at jeg kan blogge så hadde det vert supert.

Nå skal jeg se serie og prøve sove om ikke så alt for lenge, snakkest søte! 

 

-Helene


kommentarer: 0Middagskos

 • Skrevet 19.04.2016
 • Klokken 23:22

Heisann søte! 


Nå sitter jeg og slapper av i stuen med en hel gjeng fra skolen, er så sykt stapp mett at fy fader. Jeg og Tiril i klassen stakk å spiste middag på Egon i sted, en liten bursdagsfeiring på meg siden jeg ble 19 på Søndag, var super koselig! 
Vi stakk også ut på Lørdag en gjeng og feiret meg, var utrolig gøy og mye liv.


Litt bilder fra Egon turen vår. Utrolig godt med biffstrimler etter gammelt! 
Vel nå skal jeg egentlig bare slappe av og vere usosial før det blir senga å sove, så vi snakkest senere!

 

-Helene


kommentarer: 0Mobil bilder og ADAM LAMBERT KONSERT

 • Skrevet 13.04.2016
 • Klokken 19:39

Heisann søte! 
Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av med Sindre i klassen, har bestilt en Peppes som jeg gleder meg til å spise siden jeg forsov meg til frukost og lunsj, og ikke likte middagen i dag. Sindre jobber med skole stuff siden han tar noen fag på siden, menst jeg blogger! (Og nå har jeg spist pizza siden jeg er så treig med å poste så pizzaen kom menst jeg skreiv)

En ting jeg gleder meg helt syyyykt til, er Adam Lambert konsert som jeg og Sindre skal på neste helg! Åååh, jeg elsker jo den fyren, så tenkte å meddele det med dere, og annbefale å høre hans to nye sanger! :

Adam Lambert feat Laleh -- Welcome to the Show

Steve Aoki & Felix Jaehn feat Adam Lambert -- Can´t Go Home

(her er da link til sangene på Youtube)


 

Yesda, ikke så masse bilder nå, har så masse random shit på telefonen min. Vel en ting til, nå til helga har jeg jo bursdag og blir 19 år, yay..... 19 føler jeg suger, bare venter på å bli 20. Skal ut å feire med noen venner da, så det blir kjempe kos! 
Men vi snakkest mer senere, skal prøve å få blogget litt i morgen og! 

 

-Helene


kommentarer: 0Dubrovnik

 • Skrevet 11.04.2016
 • Klokken 15:36

Heisann søte! 
Jeg tenkte å svippe innom en tur igjen, har serriøst hatt null blogg inspirasjon for tiden og heller ikke så mye tid selvom jeg ligger mye i sengen og chiller med datan, har bare ikke fått blogget. 

Akkurat nå så sitter jeg sammen med Tiril i klassen og hun jobber på menst jeg skriver her. Vi jobber med en musikal nå for tiden på skolen, og jeg var dessverre en del vekke pga sykdom. Så jeg kom sent inn i alt dette men har melt meg inn sammen med Tiril på Media gruppa, jeg husker jo ingenting fra media da men har ett godt øye så er Tiril sin sidekick jeg. 

Men litt flashback fra i dag til noen uker siden, da var nemlig hele skolen i Montenegro! 
Skolen er jo under ombygging så da bestemte dem seg for å sende oss ned dit, der vi bodde på ett veldig fint hotell og hadde vanlig skole der. Jeg låg dessverre syk der også, så var få dager jeg orket mye, kom sent osv.. det suger bigtime, immunforsvaret mitt er på bunn nå altså, siden pollen sesongen er begynt. 
Tre uker må jeg si var veldig mye, men koselig var det og utrolig fint, vi dro en tur til Dubrovnik i Kroatia også, og til andre byer i Montenegro. Så opplevd mye det har jeg nå ja! 
Vi bodde i den lille byen Bijela, var ikke langt å gå til resturanger eller butikker og det var ganske deilig siden jeg var syk ofte. 
Så her er da litt bilder fra Dubrovnik turen jeg hadde med Tiril og co!

Yee, noen av bildene er tatt av meg og noen av Tiril.
Tenkte også å dele dette ene jeg tok med mobilen, ble ganske fornøgd med det selvom det ikke er helt rett da. Så ja, det var en veldig fin og koselig tur. Og jeg elsker jo Game Of Thrones så var veldig kult å se rundt der noe av det blir spilt inn. Nå skal jeg egentlig bare nerde musikk før det er middag klokken 16.00, etterfulgt av kjøkkentjeneste. 
På Torsdag tenker jeg og Tiril å ta litt nye bilder av meg så hun kan fikse en header og styr til meg, få litt nytt. Hun er mega flink på sånt så det blir nok bræææ! 
Så vi snakkest senere og så skal jeg prøve å bli flinkere med blogging.

 

-Helene


kommentarer: 0OSLO

 • Skrevet 01.10.2015
 • Klokken 03:01

Hei søte!


Nå er det på tide med en oppdatering, jeg beklager så mye, men har faktisk ikke hatt så mye tid til bloggen etter jeg flyttet. Har vert veldig mye som har skjedd de første ukene, og jeg elsker det! Endelig faktisk ting som skjer rundt meg hele tiden med så mange hyggelige mennesker! Og jeg har super dårlig nett på rommet mitt, så det kommer også i veien.. Men skal nå prøve å få oppdatert oftere enn dette her.

Nå er jeg hjemme i Førde på høstferie, hadde tenkt å blogge før i ferien men har ikke orket eller hatt tid, Fredag kom jeg hjem med flyet rundt 23, og da var det rett i bilen til pappa og snakke med han og min mor, så ete, før det bar utover til bestemor.
Lørdag var jeg på byen en tur med mitt søskenebarn og noen venner, så sov jeg hos han og vi chillet Søndagen før det ble tilbake til min bestemor.

Mandag - Onsdag var jeg hos min far og hadde bessøk av godeste Vanessa og typen hennes, var så godt å se henne igjen! Vi dro på en dagstur til Bergen på Tirsdag, det var virkelig kos. Brukte litt for mye penger men jaja! 

Nå sitter jeg plantet i sengen hos besta og mamma, får ikke sove.. 

Ja dere lurer vel litt på hvordan det går med alt, og jeg har det veldig veldig bra på skolen. Klassen min er fantastisk, jeg har fått så sykt mange gode venner allerede, og jeg klarer faktisk nesten ikke vente med å komme meg tilbake dit på Mandag å se alle igjen. Lærerene er fantastiske, skolen er fantastisk, folkene er fantastisk. Jeg kunne ikke hatt det bedre akkurat nå. 

Når det kommer til angsten har jeg virkelig fått prøvd meg, folkemengder med flere ukjente personer når jeg først kom dit. Det var tøft, så en skuffende ting er at jeg har begynt å snuse igjen, angsten ble sterk og jeg såg snus hvor enn jeg snudde meg siden flere på skolen snuser, så til slutt klarte jeg ikke mer. Jeg trengte snusen for å roe meg ned (Its all in my head I know) men det funker, siden jeg tror det funker så funker det. 

Og allergien, er så mye bedre i Oslo. Det er ikke like mye pollen der og siden det ikke er lov med dyr på skolen har jeg faktisk vert mega bra på både øyner og i pust. Hatt litt feber svingninger osv, men det er jeg jo vandt til. Jeg er mye bedre enn hva jeg pleier, og det, det liker vi!

Vel det siste jeg har å si nå er at jeg tenker å lage en spørsmålsrunde med neste innlegg, med skolen og flytting i fokus, så er det noe dere lurer på så skriv det i det innlegget jeg senere poster som hører til Spm runden, så jeg får alt samlet! Svarer på video!

Vel vi snakkest senere, til dere som er våkne nå, ha en fin natt.
Og til dere som leser i morgen, ha en fin dag! 

 

 

-Helene


kommentarer: 3HELENE HATLEM STEEN

Jente på 19 fra Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om mine interesser og hva som måtte falle meg inn, planer om å følge mine drømmer så litt forskjellig havner her på bloggen! Håper du liker den. All kontakt på: helenepene97@hotmail.com
hits