hits

helene

- beauty is an inside job -

Dyr overalt

  • 05.07.2016, 15:03

Heisann skjønninger!

Jeg sitter bare å slapper av i sengen min nå, våknet rundt 13-14, fikk virkelig ikke sove i natt. Sovnet sånn, 07-08. 
Så jeg sov litt lenge, men formen er nå fin vertfall! 
Jeg og min mor begynner på rommet mitt litt senere, akkurat nå står hun ute og fikser i hagen, menst to hunder springer etter. Haha, vi passer av og til hundene til tanten min, onkel har med seg to på jobb, så min mor fant ut at hun tar like så gjerne med den tredje ned hit siden han er snill og lydig og kan gå løst uten å bølle for mye. Hun skal jo vere mye ute i dag, så da går det jo fint, vi kan ikke ha han inn i huset siden jeg ikke tåler han.


Det store dyret her passer vi i dag, han er så fin, elsker virkelig schæfer. Vi kaller han for elgen, han er virkelig stor altså, men han heter da altså Astor.


Jeg har bare brukt mobilen til å ta bilder siden jeg bare var en kjapp tur ute, som endte med litt ballkasting med Elgen. hehe
Tanta og onkel har jo to hunder til, to vaktel hunder. Den største av dem er jente og heter Amira, og den minste hvalpen som jeg har lagt ut bilde av her før, heter Argon. De hadde også en schæfer før, verdens godeste hund, jente, Akita hette hun. Hun savner jeg, det vet jeg tanta nok gjør sterkt også, det var bræle jenta hennes.


Også min bølle hund som står å bjeffer på min mor, fordi hun vil spise blomst og gjødsel men får ikke lov, haha.

Det er altså så mye dyr rundt om kring her, jeg elsker det! Jeg elsker jo dyr men har aldri egentlig sett for meg at jeg kommer til å vere omringet av mye dyr siden jeg er så allergisk. Men vi har hester i hagen og en hund selv som jeg tåler, min tante har tre hunder som jeg kan kose og passe, de har også en hest der oppe (ikke deres hest da) og geiter og sauer, og to kattunger! Elsker bonde livet jeg, selvom jeg ikke får vert med å gjort så mye grunnet allergi. Hadde jeg ikke hatt allergien kunne jeg tenkt meg å jobbe med dyr altså! 
Slenger bare med litt randome mobil bilder, lillesøss <3 har bare vert vekke en dag og jeg kan ikke vente med å komme tilbake. Er så godt å vere med hun! 

Godeste kosedressen som jeg kjøpte på Victorias Secret i Los Angeles. Elsker den! 

Vel, ja nå skal jeg bare slappe av til mamma er ferdig ute, så vi kan begynne inne. Skal prøve å fiske fram kamera og bruke det underveis også! 
Håper dere alle har en super dag! Snakkest senere søte! 

(Husk spørsmåls runden -HER-)

-Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no