hits

helene

- beauty is an inside job -

Tilbake på bondelandet

  • 05.07.2016, 02:04

Heisann skjønninger!

Nå er det litt sånn natta blogging på meg igjen, jeg og min mor satt og koste oss med youtube og funny stuff før jeg hoppet i dusjen. Plutselig var klokka litt for mye for meg til å ta en sovetablett, så jeg sitter da her lys våken jeg nå. Fint at jeg ikke har fått noe melding om å jobbe i morgen, hehe.

Vel, jeg har tatt noen kjappe bilder av rommet mitt her, min mor har ryddet og fått litt ting på plass. I morgen skal vi henge opp hyller og pynte skikkelig, gleder meg til det er helt på plass! Og på hele rommet mitt er det altså bare en stikkontakt med to innganger, og den er helt borte med sengen min, så vi må skaffe sånn lang ting til TVén. Er ett sykt gammelt hus så er ikke så mange stikkontakter i huset nei. Jeg har vel og merke noen bagger stående nå siden jeg kom hjem i dag, men de skal jeg også pakke ut av i morgen og flytte på så golvet er fritt for ting! Sengen min <3 Om det hadde vert mulig hadde jeg gifta meg med den altså. Prinsesse senga som mamma kaller den.


Den soffan er egentlig han vi leiger hos sin, han sa jeg kunne få låne den osv, han er så snill! Så planen er å skifte trekk på den om vi finner som passer, siden den er hvit, så jeg ikke søler noe, hehe. Tenker en fin grå farge kanskje? Bordet skal også skiftest ut, jeg liker litt sånn moderne ren stil, så skal ha vanlig hvitt bord fra Ikea, og ett fint teppe tenker jeg. 


Her står det litt stæsj som jeg skal flytte på senere, TVén er også hans, som jeg får låne, for en mann eller folkens!? Han er så snill.


Her er altså en liten vedovn, noe som sikkert kommer godt med på vinterstid siden det er ett gammelt hus og sikkert litt dårlig isolering, jeg har også en luft varme ovn stående der, hehe frostpinnen, det er meg. 


Elsker serriøst veggene og golvet, det er så mye mer hjemmekoselig med treverk i brunt. Jeg elsker jo også sånn moderne og hvite flater, jeg er litt sånn stil forvirra tror jeg, så når jeg skal ha hus kan det bli spennende å se hva jeg ender opp med.


Følelsen av ny shavet føtter, rent rom, god seng, ren seng, alt, ahh. 
Klarer også nesten å flette sånn flette som går fra toppen av hodet og ned, men sliter så sykt med å få det stramt. Øving øving øving. 
Har også på meg kuleste T-skjorta da, den fikk jeg av pappa siden han ikke brukte den lenger, jeg elsker store T-skjorter å daffe og sove i. Han jobber jo på Elkjøp på hvitevare avdelinga, så er bilder av mye vaskemaskiner og kjøleskap osv som de seller på hvitevarer. 


Men ja, dette er da mitt rom hos min mor. Elsker rommet mitt! 
Gleder meg til å få fikset skikkelig, smelle opp hyller og pynte, få TVén opp å gå, soffaputene på plass og alt sånt. Skal bli så deilig det! 
Vel, nå skal jeg se litt på serie og kose meg med litt chips som jeg har cravet på i hele dag. Moder natur er på vei, love mensen. Da craver jeg så mye rart, så har godteri poser, sjokolade, chips, brus og snus klart. Og til vanlig mat har mams kjøpt jordbær (jeg er så sykt sugen på fruktig smak osv siden jeg ikke kan spise frukt, omg!) kaviar som jeg elsker, og hvitost. Så finner vi vel på noe digg til middag.

Ja, og ikke glem Spørsmålsrunden min da! Kom med mye spørsmål, trykk -HER- så kommer dere til innlegget.

Kan ta litt bilder osv underveis i morgen kanskje, siden vi skal prøve å få gjort siste del da. Og så kommer Anniken en tur! Vi skal ha jente kveld så det gleder jeg meg sykt til, hun skulle egentlig komme idag, men hun har jo mye jobb nå med tanke på youtuben osv så hun måtte på møte, så jeg bare krysser fingrene for at noe annent ikke dukker opp! Den jenta savner jeg altså, hun er så fantastisk. 
Vi snakkest i morgen søte! God natt <3

 

-Helene

2 Kommentarer

lisarorvik

05.07.2016 kl. 10:42
Så koselig, nydelig soverom :)

Helene Hatlem Steen

05.07.2016 kl. 14:25
lisarorvik: Tusen takk! :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no