hits

helene

- beauty is an inside job -

Hvordan det gikk hos legen

  • 03.07.2016, 20:58

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg som vanlig å slapper av i sengen, jeg har nettopp suttet å fiklet med en video til Sindre fra FHS som har bursdag idag og irriterte meg grønn over at jeg ikke fikk til å få hele bildet fra videoer osv inn i videoen om dere skjønner hva jeg mener? Haha
Men det ble nå en bursdagsvideo til slutt! Jeg elsker å lage bursdagsvideoer, jeg pleier normalt å bare dele bilder, men når jeg har så mangen både videoer og bilder så lager jeg alt i ett. Synst det er så koselig å se selv, med bilder og musikk osv. Og så er det jo så greit at det går ann å gjøre på telefonen, der jeg har alt.


Vel jeg tenkte å fortelle litt om lege bessøket mitt som var på Fredag, for å oppdatere dere søte lesere litt. Jeg var til fastlegen min for å finne ut av litt nå med all allergien min, og fortalte hvordan jeg har hatt det osv, og viste han de samme bildene som jeg la ut her. Så han sjekket øynene mine, siden jeg var redd for at det kanskje var skade på dem ettersom det har gjort så vondt. Men det var det heldigvis ikke! 
Jeg skal forsette å ta medisinen min som vanlig, men har fått noen nye øyedråper jeg skal prøve, og så skal jeg bruke allergi nesesprayen oftere.


Og i menst jeg satt der da så begynte han å snakke om en sprøyte, altså en medisin sprøyte, ikke sånn vaksine som jeg skal på senere. Så på slutten av timen sa han bare du tar den i dag, hent den ut på apoteket og gå på labben, og ta den.
Jeg tenkte ikke så mye mer over det og bare okei, jeg har jo ikke noe problem med sprøyter. Så jeg setter meg fint i stolen og spørr bare sånn "Hvor skal den stikkest? I armen regner jeg med?" 


Hadde en diskusjon med pappa om det også før jeg gikk inn menst vi ventet, og han også tenkte jo det var armen. 
Men neida, sjukepleier dama bare slår seg fint på rompa og sier "Den skal i skinka" og ler litt. Og jeg tror hun såg på utrykket mitt at dette hadde jeg ikke gjort før, så hun tullet det litt vekk da og spurte om jeg aldri har tatt der før, jeg svarer nei det har jeg ikke med ett flir men var egentlig sykt nervøs, noe som var litt nytt for meg.
Men så sier dem at det faktisk er den minst vonde plassen å ta? Det ville jeg ikke trodd, men det gir jo mening siden det er bare er ganske mye fett på en rompe liksom. Så det gikk over så fort og jeg kjente ikke noen ting, før litt etterpå da, når jeg satt eller låg på høgre rompeball, da var det litt sånn små au.


Bare litt randome bilder av hva jeg gjør akkurat nå, hehe. 
Vel, jeg krysser fingrene for at den sprøyta hjelper, og de nye øyedråpene. Vist ikke blir det nok enda flere lege bessøk og sikkert sykehus og få sjekket enda bedre opp i ting. 
Jeg tar jo så mye medisin nå at herremoses, 2-3 tabletter om dagen, 2 forskjellige øyedråper flere ganger for dagen, allergi nesespray og vanlig Otrivin flere ganger for dagen, to innhalatorer som jeg bruker når jeg går igjen i pusten, og sovetabletter grunnet søvn problem (som også er litt allergien sin feil at jeg har). Og nå så tok jeg den sprøyta i tilleg. Og det er bare allergi medisin liksom!


Litt små sinna da, jeg hadde tatt noen fine bilder før jeg satt meg ned, i dagslys. Og av Criben min hos min far, men det jeg hadde klart å glemme, var å sette inn igjen minnekortet etter i går. Jeg er så ekstremt flink ass. Åsså er jeg snart tom for snus, yay.
Men håper desse bildene er okei for idag, for nå er det påtide for meg å finne meg noe mat og ta sovetabletten i ett håp om å sovne vetigt. Og så er jo dagslyset ute blitt så paft nå siden det begynner å bli mørkt. Jeg skal vertfall gå å lage meg druer i vaniljekesam til kveldsmat, det er så godt det!
Så vi snakkest mer senere søte!

 

-Helene

2 Kommentarer

lisarorvik

03.07.2016 kl. 21:04
Åh det er aå kjedelig når deg med minnekorte skjer, ønsker deg masse god bedring :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Helene Hatlem Steen

03.07.2016 kl. 21:12
lisarorvik: Jaa, jeg er så flink til å glemme det! Tusen takk! Skal sjekke det ut :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no