hits

helene

- beauty is an inside job -

Me, Myself and I

  • 02.07.2016, 17:53

Heisann skjønninger!

Akkurat nå sitter jeg egentlig bare å nerder data. Min far er nede å handler mat osv i sentrum med Rebekka, home alone party, wohoo.
Vel, i går var en koselig dag. Min gode gamle venn Victoria inviterte meg opp til henne en tur, gud så godt det var å se hun igjen! Hun vet at jeg ligger mye syk så hun sa det i går at hun tenkte at i dag skal jeg få med meg Helene på noe. Så vi satt egentlig bare hos hun, 4 jenter med litt godt i glasset og pratet mye, før en liten tur på byen, der jeg ikke ble så lenge før jeg dro hjem siden jeg har vert ganske dårlig. Jeg holdt meg også ganske edru hele kvelden så egentlig var det bare en koselig jentekveld for min del. Jeg ante ikke om noen sjofører heller, så jeg tok til fots hjem, og selvfølgelig når jeg har gått ett lite stykke men forsatt har en del igjen hjem, begynte det å bøtte ned med regn. Jeg var gjennomvåt, men gud det var egentlig litt godt også, å bare la vannet renne i annsiktet mitt menst jeg går å nynner for meg selv med musikk på ørene.
Elsker serriøst bodyen min! Den er fra BikBok.

Var utrolig godt å sminke seg, ta på seg fine kler og bare vere sosial. Følte meg litt bedre bare av det! 
Så ja, jeg har tatt noen bilder med kamera idag, nå nettopp i stad faktisk, sånn at dere kan se håret litt bedre!

Sinna Helene fordi hun har fått betennelse på venstre øye. I hårsekken vel å merke.

Jeg klarer jo alltid å ta serriøse bilder ikke sant? mhm
Jeg fletter som regel håret mitt før jeg sover, og i går/natt var det jo også vått siden jeg gikk hjem i regn, så det ble afro på meg i dag ja. Jeg er altså så tørr i hele trynet, det viser ikke så godt på bilder siden jeg smurte meg litt før jeg tok dem. Men steikje meg ta altså! 
Dere aner ikke hvor tørr jeg har vert i munnvikene den siste tiden, siden jeg blir så tett i nesen når jeg sover, sover jeg jo med munnen åpen. Og da får jeg ikke slevet fram og får ikke fuktet leppene om nettene og da blir jeg tørr, så har vert sykt vondt å gape høgt når jeg skal spise. 

Vel, nå skal jeg egentlig bare slappe av resten av dagen, se serie. I morgen har jeg heller ingen planer, og Mandag igjen drar jeg hjem til min mor.
Så vi snakkest senere søte!

 

-Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no