hits

helene

- beauty is an inside job -

Latest through my phone // New hair

  • 01.07.2016, 00:24

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg bare å slapper av i sengen med serie etter en god dag! 
Jeg var en pitte liten tur til sentrum med papsen og Rebekka, jeg trengte mer shampoo og stuff så vi handlet inn det og så bare chillet vi litt. Var godt å komme meg ut å gjøre noe sånt igjen også. Jeg ble alvorlig syk natt til Mandag, øynene var altså så galne, jeg klarte ikke holde høyre øye oppe men var vondt å ha det igjen, og jeg gikk nesten helt igjen i pusterøret og i nesen. Så jeg og min mor fant ut at her var det bare å komme seg til Førde å bli bedre, med mindre pollen. Og allerede er jeg mye bedre! 


I morgen skal jeg til legen, da skal jeg spørr om å få bli sendt til sykehuset så jeg kan få snakket med en øyelege og få sjekket opp øynene mine skikkelig. Nå, nå skal jeg gjøre alt i min makt for å bli frisk, uansett hva leger sier. Jeg har tatt bilder som jeg skal vise siden øynene mine er bra akkurat nå, men det kan fort endre seg over natten altså! Jeg er så piss lei, jeg har jo ikke ett sosialt liv, klarer ikke gå på jobb eller gjøre noe som helst. Og gjett om jeg og min mor får høre det fra folk når jeg da faktisk gjør en liten ting når jeg er oppegående. 
Det er utrolig vanskelig å forstå med mindre man faktisk har det selv ja, men å ha litt sympati burde jo finnest i denne verden. Så, jeg tenkte å kanskje lage en video, der jeg faktisk forteller min historie. Hva synest dere om det?

Over til litt bilder fra mobilen, er bare litt bilder fra sist jeg var ute, og bilder fra hjemme kos og allergi utbrudd.Processed with VSCO with hb2 presetMaaaasse randome bilder, skjønner ikke hvorfor noen ble opp ned (?)

Over til andre del av overskriften da, jeg har altså farget håret mitt! 
Det var på tide, jeg blir så fort lei jeg, og jeg vil ha en litt fresh farge resten av sommern liksom. Så jeg stod der da, veldig usikker på hvilken farge jeg skulle velge, mørke lilla som jeg har hatt nå (før den ble utvasket rød), mørke blå eller svart. 
Det ble altså mørke blå, det vil si håret mitt er blitt svart med blå skjær, som jeg ikke har fått sett skikkelig selv siden jeg farget sent og lyset ute ble gradevis vekke. Så gleder meg til å se i morgen, og den dagen solen kommer tilbake! 
Jeg er vertfall førnøgd så langt, så får vi se om det røde har gjemt seg godt i morgen. Kanskje jeg får tatt noen bilder også! 
Nå skal jeg se videre på serie før det blir natta tid. Så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene

4 Kommentarer

Sarajaneeth

01.07.2016 kl. 00:33
Så ikke godt ut nei 😯 ser ut som du ellers har hatt det gøy da 😀

Helene Hatlem Steen

01.07.2016 kl. 00:55
Sarajaneeth: Nei er ikke så digg, hehe :D Det har jeg! Bare synd det er så sjeldent jeg får gjort noe ^^

Julie

01.07.2016 kl. 01:13
Stakkars deg tenk på all allergien du har😞 Eg e kjempe glad i deg❤️❤️ Skal helse so masse frå fjellet og sei at vi alle her e kjempe gla i deg❤️

Helene Hatlem Steen

01.07.2016 kl. 01:14
Julie: Tusen takk Julie <3 Kjempe glad i dokke alle, hilse masse tilbake <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no