hits

helene

- beauty is an inside job -

Tattoo Inspiration

  • 26.06.2016, 02:57

Heisann skjønninger!

Ja nå ligger jeg flat ut i sengen og har natte blogging igjen. Jobber alltid bedre på kveldstid og får alltid gode ideer osv da! hehe

Siden sist så har jeg ikke gjort så mye, fikk allergi utbrudd igjen og har egentlig ligget syk siden Tirsdag, så Onsdag måtte jeg sende melding til jobben og ta meg fri. Var så syyykt dårlig i både mage, hode og på øyne og i nese. 
Har vert litt opp og ned, så på Fredag igjen klarte jeg å vere på jobb fra 10-14, der jeg skulle vert ferdig 16. Måtte hjem igjen grunnet null søvn og forstoppelse delux. (Har en timers pause så teknisk sett om jeg hadde dratt på jobb igjen hadde jeg bare hatt en time igjen, så jeg føler meg flink som klarte det med tanke på formen ja!) 
Mamma hadde også bursdag på Fredag, så min tante kom på bessøk og vi hadde en koselig kveld med litt godt i glasset. Etter jeg hadde tatt en powernap som skulle vare i en time på to timer. Hehe ups...
I dag har egentlig bare jeg og min mor slappet av, øynene har blusset opp igjen så jeg får ikke sove. Gleder meg til å bare ta en lang dusj i morgen, å bare la vannet renne i annsiktet mitt, det hjelper sånn på det! 

Vel, tenkte jeg kunne dele litt tattoo inspo, siden jeg elsker det! (Noen er bare tegninger til ideer, alt er funnet på Pinterest!)Hoho, ble mangen bilder! 
Elsker tattooveringer, elsker å bare bla igjennom å se på ting som inspirerer meg. Mangen av desse kunne jeg tatt, men flere kunne jeg også ikke tatt, men det er så fint! Liker best tattooveringer på meg selv som har en betydning for meg. Gleder meg til å få mer blekk på kroppen ja.

Nei jeg får vel prøve å sove igjen, jeg og min mor har litt små ting igjen å fikse på rommet mitt som vi skal gjøre i morgen tror jeg. Eller blir vel i dag (?) jaja, så god natt til dere som er våkne nå! 
Snakkest senere søte! 

 

 

-Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no