hits

helene

- beauty is an inside job -

Første dag på jobb!

  • 20.06.2016, 17:07

Heisann skjønninger!

Nå sitter jeg i soffan etter første dagen min på jobb her i Dale. Var en kjempe koselig dag med fine damer jeg jobber med, godt å gjøre noe igjen! 

I helgen var det virkelig fult kjør, fikk selvfølgelig skikkelig allergi utbrudd på øynene natt til Fredag, og jeg skulle jo i en bursdag og på byen med noen venner. Jeg gjorde alt for å bli bedre, til slutt var hevelsen ganske liten og jeg kunne sminke meg, men var en del sår innpå øynene. Kom selvfølgelig ganske sent til bursdagen da, men var en kjempe koselig dag/kveld! 
Lørdag var det jo også fult kjør igjen, sov en del siden jeg var sliten, før det var å stelle seg til Rebekka sitt bursdags selskap. Tenk at hun er 1 år allerede!
Fine papsen og Rebekka <3 

Haha, vi skulle ta noen bilder av meg og Rebekka, men var ganske sent i selskapet og hun hadde bare hatt en hvil. Så hun var veldig pappa dalt, og ikke så villig til å sitte i ro. Fikk vel to, tre bra bilder, og ett som jeg syntest var utrolig morsomt, hun er helt flat.
Sjekk det bollefjeset da, haha hun er så søt! 
Den andre jenta som sitter der er ungen til søstera til min stemor. 

 

Det er også komt to hester til her, og den ene har fått føll! 
Jeg fikk helt sjokk i går, stod å såg ut vinduet på vei til badet og ser to hester, så jeg leter etter de andre og får øye på en liten tass som står å drikker melk. Begynte å lure på om jeg bare ser dårlig og at den egentlig er større, for det er jo ett annent føll her, men så var den så lys i forhold og jeg bare, nei.. det må vere ett nytt føll, det andre er større og drikker nok ikke melk lenger. Så jeg sprang ned til min mor og bare "Har vi fått føll her, når skjedde det?" hun bare hæ?
Så det kom nok i går det da! 
Herregud så søt, elsker hester! 

 

Nei, nå skal jeg bare slappe av tenkte jeg før det blir middag. Kanskje fikse litt på rommet senere, får se! 
Snakkest senere søte!

 

-Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no