hits

helene

- beauty is an inside job -

Babysitting

  • 16.06.2016, 18:15

Heisann skjønninger!

Ja, i dag var jeg oppe rundt halv 11 og har egentlig daffet men også passet søte lillesøss, Kiara (min hund) og Cash (Stemams sin) i menst min far slo plenen og vasket vinduer og litt sånt til Lørdag! 
Har hatt det kjempe koselig, min hund er jo en brææl så hun savnet mor fælt merket jeg. Får vondt av henne når hun er så stressa fordi mamma ikke er der, men hun roet seg etter hvert på fanget mitt. Rebekka er en liten rampe jente og gjorde mye tull bare fordi hun viste jeg kom til å ta henne vekk, og så elsker hun å bli jaget, så hun kryper fort som bare det fra stuen til kjøkkenet og ser bak på meg med det blikket og ett lite flir om munnen, hun er så god! 

Processed with VSCO with hb2 preset

I kveld skal stemor og far på ett møte i barnehagen ang Rebekka, så jeg og min onkel skal sitte barnevakt. Håper hun sover godt, sånn at hun ikke får ett sjokk når det er jeg som kommer ned om hun våkner, hehe, men skal nok gå bra. 
I morgen skal jeg passe på henne litt igjen menst pappa vasker utsiden av to vinduer som han ikke fikk tatt idag, siden han må til med stige da, og så blir det middag og sminke tid før jeg skal i Bursdags vors til en god venninde av meg som også feirer med en annen venn/bekjent av meg. Så det gleder jeg meg til! Blir ned på ene baren her i Førde med noen fra selskapet på neon party, får se hvor lenge jeg orker å vere ute siden Rebekka feirer sin bursdag på Lørdag. Blir ikke mye alkohol inntak vertfall! 


Skal prøve å få blogget før jeg drar ut i morgen, kanskje jeg får tid til å vise dere sminken og kle som jeg skal ha på. Så fort jeg først finner ut hva jeg skal ha på, aner virkelig ikke!

Legger ved selfien fra i går, men etter jeg la på filter, serriøst jeg bare elsker det filteret der :o selvom jeg ser drit blek ut da.

Processed with VSCO with hb2 preset

Har lagt på filteret i VSCO som heter HB2, er gratis men du må laste den ned. Er fra HB pakken vertfall. 
Følg meg på sosiale medier da sånn btw om dere har lyst;SNAPCHAT: harepuus

INSTAGRAM: harepuus

VSCO: heleneste1

FACEBOOK SIDE: harepuus1.blogg.no

YOUTUBE: Helene Steen

 

(Ligger link om du trykker på det du vil følge meg på, utenom på Snapchat)
Vel jeg må komme meg i gang her med å rydde siste rest før bursdagen, siden jeg skal ut i morgen. 
Så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no