hits

helene

- beauty is an inside job -

Innkjøp & Møte

  • 15.06.2016, 21:08

Heisann skjønninger! 

Ja, nå sitter jeg med rumpen plantet i sengen etter en dag med glede for meg! 
Jeg er helt utslitt dessverre, fordi i natt kom allergien tilbake, men den er allerede vekke igjen så whoo, slapp billig unna selvom jeg er slapp! (Altså på øynene, de var hovne som bare det)
Jeg låg i sengen fram til klokken var sånn 14-15 før jeg orket og stå opp for å dusje, klødde helt sykt på øynene men en dusj hjalp veldig! Så rundt 16-16.30 dro jeg ned til Førde sentrum for ett lite møte med han som har min sak i NAV og med ei dame som er butikk sjef på en klesbutikk i Dale. Jeg har vert i samtale med henne om det før men nå var det siste møtet der vi tre skulle finne ut av ting sammen. Jeg har altså fått meg sommer jobb, der det på en måte er jobb opplæring da siden jeg går via NAV pga allergien. Så jeg skal jobbe på butikken hennes, 50% stilling noe jeg tror er veldig bra siden jeg sliter mye med allergi, og jeg starter allerede på Mandag. Gleder meg så sykt til å endelig få gjort noe om dagene og tjene penger for det også.Og så, har jeg shoppet pitte litt på nett, tenkte jeg kunne vise dere så jeg faktisk har noen bilder. 
Jeg har ikke stativet her hos pappa dessverre, det er hos min mor, så ble ikke så mega bra bilder men må bare vise dere, jeg eeeelsker det jeg har kjøpt! 
Skoene såg dere sånn halvveis i ett innlegg i går, de brune høge, og så birckenstocksa som jeg fikk av min mor. Og her er to jakker jeg endelig har fått i posten, så venter jeg på noen topper fra BikBok! wii

Veldig pene bilder med skeiv snus leppe, tenkte ikke på å ta ut den... hehe, dere ser kanskje at jeg fotrsatt er litt hoven rundt øynene.


Ah, elsker det! 
Den svarte kåpen er fra Nelly//Vero Moda og den hvite bomberjakka er fra BikBok! 
Tenker å ta noen skikkelige bilder av de senere, når jeg og har fått toppene fra BikBok og kommer hjem til min mor med kamera stativ og kontroll. 
 Vel, jeg får vel kanskje runde av her, skal ta sovetablett strax. Opp tidelig i morgen å passe min egen hund Kiara i menst mor er på jobb i Førde, og rydde og fikse rommet og stua mi, før bursdagsfeiringa til Rebekka på Lørdag! 
Skal prøve å få blogget i morgen og, håper øynene mine holder seg nå da, så jeg snart kan bruke sminke igjen så sminke dilla som jeg har! Be for meg.
Snakkest senere søte <3 

 

 

-Helene

4 Kommentarer

Znippen.no

15.06.2016 kl. 21:28
Så masse fint :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Helene Hatlem Steen

16.06.2016 kl. 17:46
Snippen: Tusen takk det samme! :-D

Henriette Celin

16.06.2016 kl. 08:52
Flotte kjøp!

Mange fine jakker ^^

Helene Hatlem Steen

16.06.2016 kl. 17:45
Henriette Celin: Tusen takk, ja er veldig fornøgd :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no