hits

helene

- beauty is an inside job -

Hest i hagen?

  • 15.06.2016, 00:21

Oh the late nights without sleep

 

Hei skjønninger!

Hahah, ja til overskriften da.. vi har faktisk fått hest i hagen! Der jeg og min mor bor nå, er det en stoor og god hage, men rett nedenfor der en stor bø, som han vi leiger hos eiger. Så nå er det altså da noen hester der på beite, så de er vel og merke ikke våres, men herregud så søte de er! 
Har siden jeg var liten sagt at jeg, jeg skal ha hest i hagen en dag (Eller på altanen da siden vi ikke hadde så stor hage der vi bodde når jeg var liten, så det hørtest jo veldig bra ut når jeg sa jeg skulle ha hest på altanen).
Ja, jeg beklager for at jeg ikke har oppdatert før nå.
Jeg har virkelig lugget dårlig med allergi, siden immunforsvaret mitt jobber på spreng nå, så blir jeg så sliten og slapp, har null energi. Øynene mine har vert helt på bærtur, de har ikke vert gode en eneste dag. Så jeg dro hjem til min far nå på Søndag, i ett håp om at allergien skal roe seg litt før lillesøs skal feire sin bursdag på Lørdag, og siden han bor i Førde, så er det relativt mindre pollen enn der jeg og mamma bor i Dale. Jeg er allerede litt kvikkere i formen, øynene har roet seg litt men klør helt sykt oppå øyelokkene, fordi jeg har så tørr hud der etter alt vannet jeg har hatt på med kald klut og at det har rent så mye fra øynene mine. Ser bokstavelig talt ut som jeg skifter ham eller har skjell eller noe, flasser sykt, men det også har roet seg litt. Er selvfølgelig fortsatt slapp og klør enda i øynene, men ikke like mye. Så håper det roer seg enda litt mer! 
Jeg får jo dessverre ikke mer energi av at jeg ikke spiser så mye heller, har ikke matlyst når jeg er så slapp, spiser veldig lite generelt og når jeg da er syk med influensa eller allergi så blir det enda verre. Dere skjønner at ute hos min mor har det vert full jobbing rundt oss hos bondene, de har klipt gress og styrt på og da flyr pollenet rundt i luften og jeg reagerer enda kraftigere. Skal tilbake til min mor neste uke igjen engang, så da håper jeg det går bedre. OG JA JEG HÅPER PÅ REGN, jeg hater men elsker regn, fordi det hjelper så godt på allergien min. Har jo vert strålende sol de siste ukene så det har liksom ikke gjort saken bedre, hahah! 


Nei nå skal jeg stoppe med klaging og allergi styr her, føler det er alt jeg har skrevet om på bloggen min den siste tiden, men er virkelig det livet mitt består av dessverre. Håper det ikke er for gale å lese, hehe, skal prøve å bli flinkere å faktisk skrive om andre ting men tenkte nå å gi dere en oppdatering på hvordan jeg har det/ har hatt det og hvorfor jeg ikke har orket å blogge. 

 

Nå runder jeg av her, med noen mobil bilder fra siste tiden, så har jeg litt blogg ideer på lur og youtube så jeg håper jeg får litt energi og krefter til å gjennomføre det!(Jeg skal så sykt begynne å trene så snart jeg får fikset energi problemene mine, jeg klarer virkelig ikke gå i høge heler lenger, noe som suger siden jeg har kjøpt disse lekkerbiskene!)

Lille rampe jenta mi <3 

Min mor går i bikini og her kommer jeg, love allergi

Hater når bildene bare roterer automatisk, jaja, dette er tatt fra soveromsvinduet mitt, hærlig å ligge i sengen og plutselig bare høre hestelyder! <3

Rommet er begynt å komme seg sakte men sikkert, vi har fått malt de orange dørene hvite, og min mor har vist begynt å male taket og den ene veggen som skal vere malt, hvit! Så gleder meg til å se når jeg kommer hjem igjen. 


Nei nå ble dette innlegget vel langt her, jaja

Snakkest søte!
-Helene

2 Kommentarer

Susanne

15.06.2016 kl. 00:35
Åå så koselig :) Hest er best !

Helene Hatlem Steen

15.06.2016 kl. 00:36
Susanne: Ja er kjempe koselig! Veldig enig der ja, ønsker jeg tålte de sånn at jeg faktisk kunne hatt en selv, hehe :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no