hits

helene

- beauty is an inside job -

Hunde pass

  • 01.06.2016, 21:05

Heisann søte!

Ja, nå sitter jeg å slapper av i sofaen etter en lang dag (føler jeg da). Jeg fikk passe den lille søte valpen til min tante og hennes familie i dag, egentlig skulle min mor vere hjemme å passe han men hun hadde helt glemt at hun skulle til hundefrisør med Kiara, som er ett stykke unna, jeg bare "hey, I like dogs tooo". Så de spurte meg da, han er altså så skjønn og god! Veldig rampete, men han hadde vist herja mye i går så han var godt sliten i dag ja. Sov mye og koste mye på fanget mitt men litt tulle byer der han ville leke hadde han. 
Søte lille Argon! Er glad for at jeg fikk tatt desse bildene, han sitter aldri i ro når han er våken, og han har jo så fine øyner så er ikke så lett å få det til nei! En litt små sjalu Kiara før di dro for å klippe henne, hun er veldig snill med han selvom hun også blir veldig fort sjalu. Veldig eier syk på meg og min mor, men også så utrolig snill fordiom, så sant du ikke forstyrrer henne i skjønnhetssøvnen, da blir hun litt sinna.

 

Vel ja, min mor dro vel herfra rundt 11-12 og var tilbake i 16 tiden, så da var det bare å slenge på seg tigthsen og den slappe T-skjorten for å kjøre til bestemor å spise middag med henne og mitt søskenbarn Kay-Espen. Vi skulle egentlig bare ut å hente sengen min, siden Kay har bil med hengerfeste og henger tilgjengelig i dag, men så tenkte vi hey, skal ikke spise middag der også, så bestemor sa ja og stekte god fisk til oss! Så tusen takk til bestemor for god middag og til Kay og hans kompis for hjelp med senga mi!

Den har jo stått ute hos bestemor, og nå var det på tide å få den hit så jeg kan sove på mitt eget rom. Vi har gjort litt små ting der nå (vi vil si min mor) og i morgen skal vi begynne å male det som skal malest og så etter det begynner jeg og sette opp litt stesj av alt jeg har som skal vere der. Gleder meg til det er ferdig! 
Nå skal jeg bare slappe av og se litt serie før jeg hjelper mamma med ting, så vi snakkest senere søte! 

 

-Helene

2 Kommentarer

Paula Kolås

01.06.2016 kl. 21:15
Ååh, for noen søte hunder - begge to! :D

Helene Hatlem Steen

01.06.2016 kl. 21:18
Paula: Ja di er kjempe søte! :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no