hits

helene

- beauty is an inside job -

Koselig dag

  • 28.05.2016, 00:23

Heisann søte!

Nå har datan stått på i flere timer å lastet opp video på youtube, men så gikk det så treigt og hele greia klikka så neida, videobloggen kommer ikke i dag dessverre.. Skal prøve igjen i morgen, skal også redigere filmene fra i dag!

Tiril sitter her ved siden av meg og gamer LOL med Sindre (Typen hennes i Bergen som også gikk på skolen vår, som vi kaller for Legolas). Jeg driver selv å laster det ned, har aldri spilt det før, hehe. 
Vi hadde en veldig koselig tur ned til sentrum idag, etterfulgt av en god middag hjemme hos Tiril med hennes mor og far. Må si Taco er en av mine favoritter altså, det er så godt det! 

Vel, jeg har fått litt feber tilbake som jeg ofte har grunna min allergi, så jeg skal ta en tidlig kveld tror jeg (for meg er sånn 1-2 tiden tidlig).
Nei nå får jeg runde av, jeg stjeler vist litt nett her nå så Tiril klager på at spillet tuller seg, hihihi, ups.
Skal prøve igjen med vloggen i morgen! Håper det funker, når vi ikke sitter å laster ned//gamer LOL på samme tid også, hehe.
Snakkest søte!

 

-Helene

2 Kommentarer

lisarorvik

28.05.2016 kl. 08:36
Så koselig, kjempe fine bilder :)

Helene Hatlem Steen

01.06.2016 kl. 21:17
lisarorvik: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no