hits

helene

- beauty is an inside job -

Latvia // Flytte hjem

  • 23.05.2016, 20:45

Heiann søte! 


Ja jeg sitter med rumpa plantet i senga hjemme i Førde, avslutning på skolen var for to hele uker siden! Er helt utrolig rart å tenke på, har på disse to ukene egentlig bare tenkt at det er ferie og at jeg skal tilbake, eller tenkt og tenkt, er det jeg føler. Men det er altså slutt på Rønningen Folkehøgskole året 15/16. 
Og jeg savner det alt så sykt mye allerede, alle gode timer med vokal klassen, de gode turene vi har hatt sammen, valgfag og kvelds morro med hele skolen, de flotte lærerne og elevene som gjorde mine hverdager så innholdsrike og gode. 

Ja, dette året må jeg si har vert det beste året i livet mitt så langt, og jeg tror det kommer til å vere det beste året i mitt liv sjenerelt.
Jeg annbefaler virkelig hver og en person og sjel der ute til å gå ett år på folkehøgskole. 
For meg har det vert en god ting å gjøre, når jeg ikke viste hva jeg ville gjøre med mitt liv, jeg vet ikke enda men er ett skritt nærmere i rett retning ettersom jeg kommer til å ha det supert med mine nye venner jeg har kjent i 9 månder, fremover. Mine venner som jeg har fått der, håper jeg virkelig jeg kommer til å ha for livet. De har vert så utrolig støttende og gode, og får fram de beste og verste sidene i meg, noe jeg elsker. 
De støtter meg og mine drømmer, som gjør det enda mer gøy for meg nå fremover og satse på skuespill og musikk som en kariere. 

 

MEN JA, over første del av overskriften! Vokal hadde en siste klasse tur før det var skole slutt, og vi dro til Riga i Latvia i fire dager. 
Var en utrolig gøy tur, med helt fantastiske mennesker. Så her er litt bilder fra turen! 
Ja, Tiril stakk altså av med kamera mitt, så hun mangler vi på bildet. Dette er den beste klassen jeg kunne fått, gode Vokal! 
 


 

_____________________________________________________________________________________________________________________

Ja, jeg sitter her å hoster som bare det! Har totalt fult allergi utbrudd, hallellujah. Elsker hostesaft, not.
Jeg var egentlig hjemme hos min mor nå i noen dager, vi bor i Dale i Fjaler. Skulle vere der lenger men jeg måtte bare komme meg hjem til han far med luftrenser og mye mindre pollen i Førde. 
Dere skjønner, på Torsdag, så drar jeg til Lillehammer for å besøke min kjære Tiril som jeg savner så utrolig mye! Og, jeg skal ta tattoo der, om det er ledig. Det er jo ikke ett sjakktrekk å sitte i tattoo stolen og nyse som bare det og hoste, så fant ut at jeg må få allergien til å roe seg litt før jeg drar, så ble sånn. Drar tilbake til mamsen når jeg kommer hjem fra Lillehammer på Søndag. Wiii gleder meg sånn til å se Tiril igjen, herremoses! 

Vel, jeg tenker å bli litt flinkere å blogge og youtube igjen, jeg savner det! Så tenkte å kanskje lage en vlog når jeg drar til Lillehammer og tattoo osv? Er det noe som hørest bra ut for dere som forsatt leser min kjære blogg? (tusen takk dere søte snille <3) såfall, gi feedback om dere vil det, og om dere har litt inspo og tips til meg med en ganske kjedelig hverdag sånn at jeg kan blogge så hadde det vert supert.

Nå skal jeg se serie og prøve sove om ikke så alt for lenge, snakkest søte! 

 

-Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no