Mobil bilder og ADAM LAMBERT KONSERT

  • Skrevet 13.04.2016
  • Klokken 19:39

Heisann søte! 
Akkurat nå sitter jeg bare å slapper av med Sindre i klassen, har bestilt en Peppes som jeg gleder meg til å spise siden jeg forsov meg til frukost og lunsj, og ikke likte middagen i dag. Sindre jobber med skole stuff siden han tar noen fag på siden, menst jeg blogger! (Og nå har jeg spist pizza siden jeg er så treig med å poste så pizzaen kom menst jeg skreiv)

En ting jeg gleder meg helt syyyykt til, er Adam Lambert konsert som jeg og Sindre skal på neste helg! Åååh, jeg elsker jo den fyren, så tenkte å meddele det med dere, og annbefale å høre hans to nye sanger! :

Adam Lambert feat Laleh -- Welcome to the Show

Steve Aoki & Felix Jaehn feat Adam Lambert -- Can´t Go Home

(her er da link til sangene på Youtube)


 

Yesda, ikke så masse bilder nå, har så masse random shit på telefonen min. Vel en ting til, nå til helga har jeg jo bursdag og blir 19 år, yay..... 19 føler jeg suger, bare venter på å bli 20. Skal ut å feire med noen venner da, så det blir kjempe kos! 
Men vi snakkest mer senere, skal prøve å få blogget litt i morgen og! 

 

-Helene


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

HELENE HATLEM STEEN

Jente på 19 fra Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om mine interesser og hva som måtte falle meg inn, planer om å følge mine drømmer så litt forskjellig havner her på bloggen! Håper du liker den. All kontakt på: helenepene97@hotmail.com
hits