hits

helene

- beauty is an inside job -

Dubrovnik

  • 11.04.2016, 15:36

Heisann søte! 
Jeg tenkte å svippe innom en tur igjen, har serriøst hatt null blogg inspirasjon for tiden og heller ikke så mye tid selvom jeg ligger mye i sengen og chiller med datan, har bare ikke fått blogget. 

Akkurat nå så sitter jeg sammen med Tiril i klassen og hun jobber på menst jeg skriver her. Vi jobber med en musikal nå for tiden på skolen, og jeg var dessverre en del vekke pga sykdom. Så jeg kom sent inn i alt dette men har melt meg inn sammen med Tiril på Media gruppa, jeg husker jo ingenting fra media da men har ett godt øye så er Tiril sin sidekick jeg. 

Men litt flashback fra i dag til noen uker siden, da var nemlig hele skolen i Montenegro! 
Skolen er jo under ombygging så da bestemte dem seg for å sende oss ned dit, der vi bodde på ett veldig fint hotell og hadde vanlig skole der. Jeg låg dessverre syk der også, så var få dager jeg orket mye, kom sent osv.. det suger bigtime, immunforsvaret mitt er på bunn nå altså, siden pollen sesongen er begynt. 
Tre uker må jeg si var veldig mye, men koselig var det og utrolig fint, vi dro en tur til Dubrovnik i Kroatia også, og til andre byer i Montenegro. Så opplevd mye det har jeg nå ja! 
Vi bodde i den lille byen Bijela, var ikke langt å gå til resturanger eller butikker og det var ganske deilig siden jeg var syk ofte. 
Så her er da litt bilder fra Dubrovnik turen jeg hadde med Tiril og co!

Yee, noen av bildene er tatt av meg og noen av Tiril.
Tenkte også å dele dette ene jeg tok med mobilen, ble ganske fornøgd med det selvom det ikke er helt rett da. Så ja, det var en veldig fin og koselig tur. Og jeg elsker jo Game Of Thrones så var veldig kult å se rundt der noe av det blir spilt inn. Nå skal jeg egentlig bare nerde musikk før det er middag klokken 16.00, etterfulgt av kjøkkentjeneste. 
På Torsdag tenker jeg og Tiril å ta litt nye bilder av meg så hun kan fikse en header og styr til meg, få litt nytt. Hun er mega flink på sånt så det blir nok bræææ! 
Så vi snakkest senere og så skal jeg prøve å bli flinkere med blogging.

 

-Helene

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no