hits

helene

- beauty is an inside job -

Night out

  • 09.08.2015, 20:43

Heisann søtinger!


Ja nå sitter jeg plantet i sengen hjemme hos mamma og er helt DAU... Skulle jo bare en kose tur ut, men møtte så mye kjents folk så endte opp med litt mer drikking enn planlagt og nach og full pakke, det var jeg egentlig ikke heeeelt klar for siden jeg ikke sov så godt natt til i går, men det gikk nå! Søskenebarnet mitt var også ute så var med han en del, og så trengte han plass å sove, så han låg hos meg og mami. 


Her har dere det jeg gikk ut på byen med, tok på meg noen boots i stede da, orket ikke hæler uansett om desse ikke er så høge og egentlig veldig gode, men bare gadda ikke, hehe! 
Både skoene og jumpsuiten er kjøpt på Nelly, merke:
Sko - Michael Kors | Jumpsuit - Lollys Laundry

Fant ikke skoene på Nelly så har ikke fått linket de, men fikk linket jumpsuiten, den er der enda! Fra venstre er det meg - Hedda - Karoline

Så ja! Jeg hadde en fantastisk fin kveld/natt. Er koselig og godt å vere litt med gamle gode venner nå før jeg skal dra.
Men nå skal jeg se ferdig Frozen som jeg begynte å se på i stad, så blir det tilbake til pappa i morgen. 
Snakkest søte! 

(Svarer btw på SPM Runden i morgen eller på Tirsdag, så har du spm, kom med dem nå!) 

 

-Helene

1 Kommentar

Erik isavell

19.09.2015 kl. 19:10
Så fin blogg! Kjekt om du tar en tur innom min også :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Helene Hatlem Steen

20 år gammel fra den lille byen Førde i Sogn og Fjordane. Blogger om alt fra hverdag til sminke. Youtube: Helene Steen All kontakt på: helenepene97@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no