harepuus1 - Helene Hatlem Steen Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Walk And Talk

Heisann søtinger! 

Ja nå sitter jeg å slapper av i sofaen min borte hos Papsen. Har faktisk fått gjort en del i dag, var først til sentrum med pappa, min stemor og lillesøsteren min for å handle. Vi var også innom brukt butikken for meg og min mor, hun var på jobb så rakk det ikke selv. Sa hade til henne og Kiara nå nettopp i stad, de skal ut til bestemor i helgen. OG ENDELIG FANT JEG NOE JEG HAR LETT ETTER LENGE!
Bamse drakt til bebbiser, så jeg kjøpte hvit til Rebekka og Paps kjøpte en i Brun! Har lyst på en selv, de er så søte... men jeg er ikke liten og søt lengerSå når vi skulle hjem, tok vi med oss Vilde! Vi tok på oss treningsklær og gikk tur med hundene Kiara og Cash, vi var faktisk ute i 2 timer og koset oss. Deilig med fint vær menst vi var ute, men jeg (så smart ass som jeg er) hadde jo på meg helt mørke klær, tightsen er svart, og en mørkebrun trenings genser... kan dere tenke dere at jeg ble fort sliten da og varm?! Jepp... hehe
Har også lagt av ett kamera som jeg skal ha med på skolen i Oslo, som er sneddent og greit å ta med rundt når jeg skal reise med skolen, i stede for å dra på speilrefleksen hele tiden som veger ett tonn, hehe.. Lagt av Sony Alpha A5100 på Elkjøp med pappa, som jeg og mamma skal hente ut om ikke lenge! Gleder meg til å få hendene på det altså! 


HUSK : SPM runden min --HER--

 

-Helene

hits