harepuus1 - Helene Hatlem Steen Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

SPM RUNDE

Heisann søte! 


Ja tenkte jeg skulle svippe innom en tur, hadde håpt øynene mine var litt fine i dag så jeg kunne fått gjort litt, men neida... i natt måtte de kødde seg igjen! 

Som dere nå sikkert ser, prøver jeg å fikse designet mitt, jeg suger serriøst på slike ting. Altså jeg hater å fikse design, jeg får det aldri skikkelig til og fucker opp ett eller annent. 
Håper jeg fikk alt skikkelig til nå da! Men og så suger jeg jo seffern på Header også.... JAJA


Vel, nå er det lenge siden jeg har laget video, og jeg suger på å blogge ofte.. håper virkelig det bedrer seg når jeg kommer til Oslo, da får jeg så mye å gjøre så da har jeg alltid noe å blogge om. Elsker jo å blogge, men har ikke noen spesiell interessant hverdag. 
Så jeg tenkte å kjøre igang en spm runde, så spørr om hva du vil og jeg svarer på video! Tenker å svare i helgen om øynene er bra og det kommer inn spm. Vist ikke blir det vel neste helg eller i uken! 

Og ja jeg er oppe sent i dag.. heehehe, er ikke trøtt.. fikk ikke sove i natt så var mega trøtt i hele dag, men pga jeg gikk over tiden så er jeg overtrøtt og da får jeg ikke sove i det hele. 

VEL JA KOM MED SPM SØTINGER


selfie

 

-Helene

 

hits